Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 2
irolf1 spune:
LA MULTI ANI!
Victor Ioan de truli-luli
Alexandru Nicholas de Figuelle
Ioana Rebeca de bufi
Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo
Anna probabil ca exista mai multe scheme si la cele gratuite, nu stiu, eu la vaccinuri am mers pe mana dr.
atb spune:
Marina, multumesc frumos!
sa aveti distractie pla cuta toata saptamana si sa se bucure Sofia de toate cadourile ce le va primi!
Adriana
6+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
gallyb spune:

LA MULTI ANI! pt pepenasii care si-au serbat zilele astea ziua de nastere. Scuzati intarzierea felicitarilor.

CAMY iti doresc multa rabdare si sunt sigura ca totul va fi bine. 
ANNABABY la cum ai descris-o pe Ioana mi-am recunoscut copilul. Problema asta o avem si noi la masa, refuza din start mancarea, trebuie sa aibe neaparat o ocupatie, altfel nu merge. Chiar si asa merge foarte greu...
monalac spune:
LA MULTI ANI!
Victor Ioan de truli-luli
Alexandru Nicholas de Figuelle
Ioana Rebeca de bufi
Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo
revin cu vesti,aseara a mai facut putina febra,iar azi dimineata i a aparut o eruptie pe gat,in spatele urechilor si pe fata.m am gandit imediat ori la roseola,ori la o recatie intarziata a rorului,au trecut 3 saptamani de cand am facut rorul.
am fost la dr, a spus ca are ganglionii mariti,gatul mai era f putin rosu,dar s a uitat pe analize si a zis ca leucocitele sunt 6000 si ca nu e ceva viral,ci bacterian,deci ca n are cum sa fie roseola,iar reactie la ror n are cum sa fie,ca a trecut prea mult tp.
mi a dat in continuare gentamicina cu ampicilina pana vineri.am ajuns acasa cu inima stransa,pot sa jur ca e roseola,asa s a manifestat si la cris cand avea 10 luni si am citit si aici despre cateva cazuri similare.deja azi nu ami face febra,a dormit la pranz,iar cand s a trezit eruptia i se intinsese si pe burtica si putin pe spate...
a venit asistenta la 15 pt tratament si i am aratat eruptia, a sunat o pe dr si a intrebat o,dar dr a zis ca e posibil sa fie o alergie si ca sa mai facem tratament pana maine dimineata si daca nu mai face febra,sa i scoata maine branula.
si de azi i a bagat si hemisuccinat,pt o posibila alergie.acum,eu i am explicat ca nu prea vad la ce sa faca alergie,ca ampi cu genta a mai facut si in martie,ceva nou nu i am dat sa manance si oricum n am avut probl de astea cu el....dar cica poate fi o alergie in cadrul virozei...
eu zic ca-e sg roseola,pt ca a facut febra exact 4 zile si a 5 a zi au aparut bubitele.
leucocitele e posibil sa iasa modificate pt ca atunci cand i s au recoltat analizele luase deja 3 doze de antibiotic [ceclor]
acum,ce sa fac,sa trec peste cuvantul dr?asistenta ar informa o si data viitoare cand vom mai avea probleme nu ne va mai trata bine....
pe de alta parte,ma doare sufletul sa stiu ca mai bag iar 3 doze de antibiotic aiurea in el.
vias spune:
Dia
...ai PM!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
irolf1 spune:
Pe unde umblati?[:D
Mona sper ca e mai bine Codrin, a avut si Andreea un episod asemanator cu 3 zile febra dupa care au aparut dimineata bubite si pana seara era plina. Eu i-am dat Zyrtec 2 zile ca pe urma i-au trecut si bubite si tot.
Si daca tot e liniste asa pe aici , ma duc sa vad pozele noi.
irolf1 spune:
Bogdan Viktor si dragostea intre el si Winnie![]()
Sebastian si tortuletul cu ursulet si fructe 
Julia cu surioara si cum papa ea tort
Sara soferita talentata
Clara ce fericita e ea la munte
Filip cum sta el in colac
Daria Ecaterina cumintica in scaun papand inghetata
Codrin si Cris cum
niste scumpi
Irina Paula ce frumos se joaca la mare
Nicholas inconjurat de muuulte jucarii si ce-i mai place![]()
Karina Francesca o floricica in iarba![]()
Prima tura![]()
irolf1 spune:
Cu ocazia asta am vazut si io comentarile la adresa mandretelor mele ![]()
Moni, Cristina, Mona, Capri, Sibylle va multumesc frumos.
Explicatii: 1.habar n-am ce semnifica chestia cu statul pe oala cu apa, doar am executat![]()
2. in par nu avea o agrafa, ca n-aveam in ce sa i-o prind
este o gargarita cazut de pe turta in timp ce se chinuia nasa sa o rupa si era comestibila, ca am mancat-o io![]()
alexa_teo spune:
neatza.
multumim fetelor de urari.
in sfarsit suntem domnisorici.
va invitam la o vafelutza,un suc,un ceai..tot ce doriti.
un votik primim aici va rugam pt Alexandra si Teodora Duca.multumim frumos
http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/