Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Of,Mimo,saracuta...si atat de tinerik...dar eu ma intreb,uterul necrozat chiar nu s-a vazut la o eco performanta 3-4d?Doamne fere...
Alice

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Poze mai noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Salutare, remember me?
Scuzati indelunga absenta, timpul e principalul vinovat, dar asta stiti deja.

Am maselutza noua!
Dupa nu stiu cate sedinte la dentist, tocmai pe Stefan cel Mare (din Chiajna), am finalizat in sfarsit lucrarea!
Si profit ca doarme micuta sa va impartasesc si voua ca mi s-a luat piatra asta de pe inima.

Sunt in urma cu tot si cu toate, o sa ma duc sa mai vad pozite noi cu voi si bebeii vostri.
Sper ca va gasesc sanatoase si cu puiutii infloritori!

Despre noi, toate bune, Andreea fuge de colo-colo prin curte, cerceteaza tot, nimic nu-i scapa si noi dupa ea. Printre picaturi mai fac si treburile casei, mai merg si pe la cumparaturi... Ca si voi, de altfel, insa pic lata seara si nu mai am putere sa stau pe net. Nici mail-ul nu l-am mai verificat de nu stiu cand.
Noi si voi sa fim sanatosi!
Randunoiul intra in concediu din 15 august si pe 17 plecam in turul Ardealului vreo 10 zile, venim cateva zile acasa si apoi pe 1 sept. plecam o sapt. la mare, cu bilet de la armata. Traiasca!

Va pupez si va doresc o zi frumoasa si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Poze mai vechi...

Sa aveti o zi buna, Thea deja s-a trezit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
inca o "revolta" a mea...dr pediatra m-a sunat iar sa ma ameninte ca daca nu vin la ROR azi, ma declara la Sanepid ca am refuzat si sa suport consecintele. m-am certat cu ea ieri, i-am zis ca Teo abia a facut o saptamana de cand s-a vindecat si cu toate astea inca ii mai apare eruptie cand se incalzeste, caci la parvovirus pot sa mai apara inca 6-8 saptamani in contact cu caldura, soarele, stresul...
am intrebat-o daca are curaj sa riste si a zis ca treaba ei e strict sa-i faca vaccinul .

WHHHAAAAAATTTTT??????????????????
Baaai, cu asemenea colegi de brealsa chiar ca-ti vine sa o dai naibii de profesie "nobila". O RUSINE!!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Eu tot bolnava...tot neamul meu crede ca am luat gripa porcina din avion si ca de ce nu ma duc la doctor
Stela, uterul probabil atunci, recent, se necrozase, daca s-ar fi intamplat mai demult insemna moarte...Si, Mimo, cu ovarele pastrate hormoni va avea, ciclu insa nu (doar ovarian) pt ca ciclul inseamna eliminarea mucoasei si a sangelui din uter. Evident, de alti copii nici vorba dar bine ca o au pe mica minune . E o tragedie dar se poate trai aproape normal si asa. Cumnata mea (femeia asta minunata care oricand, si ieri, lasa orice deoparte si vine sa ma ajute cu Iulia daca am nevoie) a facut la 34 de ani cancer de san; i-a fost scos sanul si pt ca ceva suspect parea a avea si pe uter i s-au scos apoi si uterul si ovarele, TOT. Exact cand se hotarasera sa mai faca un copil, sperau fetita, pe langa baiatul pe care-l aveau, cel cu care am fost in Grecia-de aceea ea nu merge cu el la mare niciodata, ca nu poate. Bun, asta e partea trista, insa ceea ce vreau sa spun e ca in rest e o femeie normala, acum sanatoasa si frumoasa si pe care sotul ei o adora si n-ar schimba-o nici cu Naomi Campbell. Dumnezeu intotdeauna ofera compensatii...Multa sanatate mamicii si fetitei!
Ariel, si de voi ce sa mai zic...ca am zis mai sus...
Ramo, ma bucur ca v-a iesit si voua bine concediul, tu il meritai din plin

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut... de la 12 e scris mesajul, a picat netul, ca-n ultimul timp numai asa face..
am avut noapte alba!!!desi fara febra, copilul nealergat ieri afara, avea chef de fotbal, apoi o dadea in maraieli, fataieli, joaca, vorba si tot asa...adormea cate 20 min, apoi se trezea, plangacea si jos din pat la alergat...Doamne fereste de asa ceva a doua oara, suntem praf amandoi, el e tot in mare forma!
ariel eu nu sunt medic! decizia de a lua antibiotic a luat-o un pediatru, dupa ce l-a consultat si a spus ca asemenea febra nu e de lasat asa, si nu cred ca i se slabeste sistemul imunitar asa usor..a, daca i-as da antibiotic saptamanal, sau ma rog, f des, inteleg, dar nu e cazul, e prima oara la el ...nu stiu nici eu daca e 100% corect sau nu, nu-s un fan al antibioticului, din contra, dar cand vad ca are febra mare de mai bine de 24 ore si nu scade sub 38 cu NIMIC, nu pot sta sa ma uit la el si sa ma rog sa fie viral, sa treaca de la sine...eu una, nu am puterea asta, plus ca atata timp cat e vazut de un medic, tind sa cred ca n-o fi chiar 100% tampit, desi stim ca multi chiar sunt...acum 2 saptamani l-am intepat ptr hemoleucograma si la febra 40,3 nu i-am dat antibiotic...era virus atunci! dar am o intrebare.. voi chiar faceti analiza la fiecare suspiciune, le luam sange la fiecare muci, febra, rosu-n gat? nici mie nu-mi vine sa nu am incredere oarba in medic, dar mereu ma ghidez si dupa instinct...la cum arata copilul de moale, febril, nemancat, fara alte simptome gen muci, tuse etc...ceva trebuia sa fac!am si eu dilemele si contradictiile mele, si in momentul asta nu pot decat sa sper ca am procedat bine pentru Matei..e prima oara cand ia antibiotic si nu va fi nici ultima, asta e...de ce acest antibiotic? iarasi nu stiu sa-ti raspund, nu pot decide eu cat de puternic/potrivit este, nu am cunostintele necesare, deci iar trebuie sa merg pe mana medicului...asta e, trebuia sa fac medicina, nu?mi-ar fi placut sa pot distinge eu cand e cazul de antibiotic si cand nu, care e mai bun, etc, dar din pacate...stiu toata teoria pe care ai scris-o tu, sunt de acord cu tine, nu m-am suparat,si la fel as fi spus si eu altuia daca ar fi fost in situatia asta, insa e mult mai greu sa te vezi acolo si s-o gestionezi tu...dar asta e situatia mea si as aconsider ca este cel mai bine acum...aa, imi pare tare rau de experienta cumnatei...horror, nu stiu ce as fi facut acolo cu doca aia.. sa traiasca micuta Ilinca, sa fie sanatoasa, papacioasa si sa nu aiba in veci nevoie de medici!ah, naspa cu ROR-ul...sa stii ca pediatra mea il sarea atunci cu rubeola, daca vroiam eu:))
mimo eu am vazut toate poznele, superb curcubeu, Dudutz si Sku, frumosi foc, ce sa mai, sa-ti fie de bine plimbareala, asa cum fuse!
liana

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, eu sunt intrutotul de acord cu ceea ce ai scris. Nici eu nu sunt fan antibiotice, eu personal nu ajung sa iau decat daca e GROASA rau, insa cu un copil de 1 an si cateva luni e o alta discutie, indiferent de boala pe care o are. Organismul unui copil atat de mic altfel duce si febra mare, si deshidratarea, si diareea si orice. Nici eu nu am si nu am avut puterea sa astept cu zilele si sa ma rog sa fie febra virala...In plus, Iulia a luat pana acum de multe ori antibiotice, dintre cele mai tari, si nu la decizia mea ci a unor medici pediatri (ceea ce eu, pana la coada, nu sunt). Reactia lui Ariel e absolut de inteles tinand cont prin cate calvaruri si situatii de malpraxis a trecut, cred ca oricine in locul ei ar avea tentatia sa considere din prima ca medicul X greseste. Numai ca nu intotdeauna e asa...

Naty

Mergi la inceput

O declar pe Thea PRINTESA NATURII!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda am mai rasfoit putin ....

mihap o sa fie bine ai sa vezi ..pentru linistea ta e bine sa faci si biopsia..osa fie bine ai sa vezi

naty ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa...oriunde ai fi mers tot te-ai fi intors obosita...eu am fost in romania si parca sunt mai obosita ca inainte de plecare...andru a stat calare pe mine..a zis "mama mama" in disperare,daca ma duceam sa fac baie..incepea sa ma caute ,sa ma strige "mama mama"..pana cand nu venea catalin cu el aproape de mare sa ma vada nu se linistea...andru s-a speriat de valuri,dar tot l-am bagat..dar intra doar cu mine...cu lugu lugu cu hopa sus si alte maimutareli l-am facut sa stea linistit in mare...si andru a dormit ff bine..dimineata dormea pana pe la 9 iar dupa amiaza de la ora 14 pana pe la ora 17-18..mai faceam eu zgomot prin camera sa se trezeasca ca sa mergem la plaja..eu ma declar multumita de concediul pe care l-am avut,m-am simtit super bine doar eu cu baietii mei....ma bucur ca te-ai inteles bine cu fratiorul iulieisunt superbe pozele...

m-a ingrozit acea bona..doamne fereste de asa ceva...nu stiu bone,crese,bunici,matusici nimic nu este ca mama..pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca o sa vina vremea sa-l las pe andru cu altcineva...nu stiu ce o sa fac...unde o sa-l duc ,cu cine o sa-l las...soacra mea zice ca o sa iasa la pensie..uff dar imi este f frica sa-l las cu ea,nu este atenta...nu stiu poate acum este asa si din cauza oboselii,stresului pe care il are la serviciu...sper sa fie bine...ma tot gandesc sa-l duc la gradinita poate asa e cel mai bine...

nicol ma bucur sa vad ca a fost bine cu inaugurarea salonului..multa bafta si spor in afacere

hmmm ce misto a fost la intalneala ...am vazut puiutzii balacindu-se ,parintii cum stau la masa relaxati,miros de gratarel si distractie pe masura.. ma bucur pt voi ca faceti asemenea intalniril-am vazut pe mufa cum face jump,am vazut toate pozicile sunt niste scumpi toti si ce bine se inteleg ...

mstela imi pare rau ca nu mai plecati in grecia

maria si mersi pt urari

zoze mama ce vorbaret e mihai ...andru nu zice f multe...la mare a fost incantat de trenulet,am fost in parculetul de copii si a fost incatntat de tiribombele cu masinute,in care l-am dat de vreo 4 ori,cand treceam pe langa trenulet zicea "ciu ciu ciu"..l-as fi dat si in trenulet dar nu puteam sa stau cu el..hmm poate la anu'...aaa a invatat sa-mi arate nasul,ochiul,urechea,gura..zice mai multe dar imi e lene sa scriu...acum va citescsi mai scriu si cateva randuri....

nicoleta f frumoase pozele

bubu sanatate puiutzilor,am inteles ca sunt bolnaviorieu i-am dat lui andru cu klorane spf +50 ..dupa ce facea baie nu-i mai dadeam cu nimic...dar intre ora 12 si 17 nu stateam pe plaja..fug ca s-a trezit

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput