Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
simina_kin spune:
Eu am primit de la o mamica niste fisiere fff utile cu bagajul de spital, legislative si tot ce trebuie facut dupa ce vine bebe si le-am trimis si pe adr noastra de mail , cine vrea sa le descarce...
Mie imi par fff bune
25+ cu Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
mihamora spune:
Miany - multumesc frumos.
Ionela- banuiam eu ca asta e... si eu faceamla fel la sarcina trecuta, acum mi-a trecut...
Roxyaly - saru-mana Ce burtica frumoasa ai, si tu esti foarte draguta.
Elenic -ma bucur ca aqi venit cu vesti bune, felicitari pt fetita!
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Eu am primit de la o mamica niste fisiere fff utile cu bagajul de spital, legislative si tot ce trebuie facut dupa ce vine bebe si le-am trimis si pe adr noastra de mail , cine vrea sa le descarce... Mie imi par fff bune 25+ cu Andreea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 Poze noi bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina super treaba.
monis 26+
Katyuscha21 spune:
da si eu pe aici dar eu ca de obicei fac mancare si tre sa pun la spalat haine ooofffff si sa vad ce sa mai fac prin casa ca atunci cand imi vine sotiorul sa nu fac altceva decat sa mai stau cu el maine ma duk la doktorul de familie poate am norok sa imi dea trimitere pt eco
25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
shtephy spune:
Buna seara burtici!
Citesc din urma si revin.Am vazut doar ca, Katy e ca de obicei mare gospodina si ii tin pumnii sa primeasca programare pentru eco.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
shtephy spune:
citat din mesajul lui simina_kin Eu am primit de la o mamica niste fisiere fff utile cu bagajul de spital, legislative si tot ce trebuie facut dupa ce vine bebe si le-am trimis si pe adr noastra de mail , cine vrea sa le descarce... Mie imi par fff bune |
Super,multumim
_
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui shtephy Buna seara burtici! Citesc din urma si revin.Am vazut doar ca, Katy e ca de obicei mare gospodina si ii tin pumnii sa primeasca programare pentru eco. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
multumesc
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 Fetelor dar ce se intampla cand ajung la 500 de mesaje? Inaintez in grad? Imi dau 2 stelute? |
Da ,devii membru junior cu doua stelute galbene.Trebuie sa dai o limonada pe treaba asta
_
Katyuscha21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Da ,devii membru junior cu doua stelute galbene.Trebuie sa dai o limonada pe treaba asta _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
pai eu am cam devenit de mult inseamna ca tre sa dau din urma mama cate limonade am de dat da le dau
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
Citat:
citat din mesajul lui dienutze
Fetelor, am si eu o intrebare pe care mi-am pus-o azi!
Am inteles ca prematurii se nasc in luna a saptea, daca se nasc in luna a opta nu e bine, daca trece macar cu o zi in luna a noua e ok.
De ex: sapt 28 inseamna sapt 28+1 zi sau 27+ ?
sapt 28 - 31 Luna VII - prematuri
sapt 32 - 36 Luna VIII
sapt 37 - 40 Luna IX
23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Eu stiu de la prietena mea care a nascut de doua ori prematur(o data din pacate nu s-a bucurat de fetita ei decat 6 zile )ca medicii se lupta pentru orice zi in caz de travaliu prematur.Orice zi,orice saptamana este importanta pentru dezvoltarea bebelusului.
Am auzit si eu asta cu opt luni dar nu o cred,e tot o nascocire din popor.
In plus DC ul are multe mamici cu bebei nascuti la 35 saptamani care inseamna luna a opta.(e doar un exemplu)
Acum te rog spune-mi ca nu te stresezi ca o sa nasti prematur
.
_
_