Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Explicatia pentru arsurile la stomac este foarte simpla, uterul a crescut mult, preseaza stomacul si se secreta mai mult suc gastric. Restul, eu zic ca sunt povesti, babisme. Nu cred ca are nici o legatura cu crestrea parului. Stomacu e una, uteru e alta.

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Fetelor, probabil ca nu mai mira pe nimeni, insa am o noua intrebare, cu privire la sarcina si evolutia ei. Vi s-a intamplat in perioada aceasta sa simtiti arsuri stomacale? De exemplu, ieri nu am putut manca nimic datorita acestei stari, si aseara mi s-a facut rau, probabil de foame. Ce ar trebui sa fac? Oare sa ma duc la medic? Cineva mi-a zis ca e posibil sa am aceasta stare datorita faptului ca bebelusului meu ii creste parul. Mie nu prea imi vine sa cred. Ati intampinat cumva si voi o problema similara?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mie mi-a dat doctorul REnnie cand am intampinat problema arsurilor

Saptamana 20+

Multumesc lacramioara de informatie, dar oricum, daca starea mea persista o sa apelez si eu la medicul meu...pupici

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Si DICARBOCALM e bun pentru arsuri si e permis in sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

multam fain alinus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna, fetelor....
E adevarat ca nu am mai putut intra de mult... da si la voi s-a schimbat atmosfera! Tensiuni e putin zis! Sa fie si hormoneii un pic de vina?
Hai sa va zic noutati: am fost vineri la morfofetala, suntm foarte bine, dar..... suntem din nou baietel.

Deci... schimbam iar info din prima pagina... Iar tati a dat de baut degeaba.

Hai pupici.

22+ si mami de Bebe Baiat??? si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Buna, fetelor....
E adevarat ca nu am mai putut intra de mult... da si la voi s-a schimbat atmosfera! Tensiuni e putin zis! Sa fie si hormoneii un pic de vina?

cred ca nu ne-a picat bine capitolul 69.
poate la 70 ne mai potolim...

felicitari pt. baietel, nu conteaza ce e, important e ca e sanatos.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, gata terminat de citit, am fugit ieri eede de la servici ca a venti sotul mai devreme.

referitor la discutiii si tensiuni - de aceea suntem aici cu toatele sa dicutam despre orice nu, fara frane sau retineri, sunt de acord cu monis ? ma rog, sa speram ca de acum in colo va fi mai bine avand in vedere ca sau mai spus unele lucruri.

asa cum a zis Alinus25 referitor la arsuri asa stiu si eu si asa mi-a zis si d-ul doctor, eu iau rennie chiar si 2 odata, iar babele stiu ele ceva ca daca citesti pe ii pe colo asa se zice ca incepand cu sapt 22 incep sa creaca parul si unghiile, deci babutzele stiu ele ceva

o zi frumoasa va doresc

in sfarsit in weekend merg si eu la marea noastra dragaaa

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Buna, fetelor....

cred ca nu ne-a picat bine capitolul 69.
poate la 70 ne mai potolim...

felicitari pt. baietel, nu conteaza ce e, important e ca e sanatos.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

69 ne-a provocat contractii....

Nu face nimeni capitol nou???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Esti o norocoasa Simina, eu adorm la ora 11 si apoi ma trezesc de 2-3 ori pe noapte pentru mersul la toaleta. Asa o tin pana dimineata, cand la 5.30 urla alarma.

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Pai si eu ma duc la baie cam de 5-6 ori/noapte (daca mananc pepene ajung si de 10) , da ma duc pe intuneric , cu ochii inchisi....asa ca ajung in pat si-mi continui visul

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, mooaaama ce atmosfera la noi!Monis, Ramonika, , sunt de acord cu voi. Camy, nu am inteles ce ar trebui sa inteleg. Marturisesc ca mi-e mai bine, mie, personal, la sept-oct decat la odiseea noastra, din mai multe motive, dar nu am plecat de la odiseea noastra. Traim momente unice si rostul forumului e sa ni le impartasim. Persoane care ne vor enerva vor fi mereu, asa cum se intampla in viata de zi cu zi, dar avem mereu optiunea de "ignore user". Iar daca multe dintre noi au emigrat la alta odisee, un motiv o fi. Dar repet, nu cred ca rostul nostru aici e sa ne judecam postarile, ci sa spunem ce simtim, sa ne ajutam cand stim si putem, sa ne expunem argumentele pentru unele alegeri sau nu. Nu cred ca nu ne-am inchegat pentru ca nu ne-am intalnit personal. Nu cred ca e vreuna care sa nu fi suferit pentru problemele reale ale alteia. Cred ca problema e, de fapt, ca nu ne simtim libere aici si aici ar trebui sa lucram. 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput