Cazare in Ungaria aproape de granita cu Romania

Cazare in Ungaria aproape de granita cu Romania | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Buna! Va rog sa imi recomandati o pensiune/hotel din Ungaria in apropiere de granita cu Romania, unde sa ne cazam la finele lui august. Facem drumul Bucuresti - granita intr-o zi si am vrea sa trecem granita si sa ne cazam mai bine in Ungaria, am inteles ca ar fi mai ieftin decat Arad/Timisoara. Poatre sa fie Mako, Szeged, sau ce alte localitati apropiate mai stiti pe acolo. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Iti recomand langa Szeged Hanul Lacului cu Pesti http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/panzio.html
pot spune ca au un restaurant formidabil, asa mancare buna ca acolo rar am mancat in alta parte (in special peste gatit in multe feluri, dar si carne si alte preparate superrr ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi am stat la Hotel Matrix in Szeged si am fost f. multumiti, parcare in curte, servicii si curatenie ireprosabile.
http://www.hotelmatrix.hu/?lang=en&page=

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Imi place Szegedul tare mult, si ne oprim o noapte acolo de cate ori ne intoarcem din vacanta in tara. Dar anul asta am luat o teapa enorma, asa ca atentie! Nu va cazati la Hotel Royal, aflat exact in buricul targului. E scump, fara mic dejun, si cumplit de murdar. Nu mai dau detalii ca iar mi se intoarce stomacul... Dar e de ocolit. E MURDAR!
Am notat Matrix pentru viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Iti recomand langa Szeged Hanul Lacului cu Pesti http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/panzio.html
pot spune ca au un restaurant formidabil, asa mancare buna ca acolo rar am mancat in alta parte (in special peste gatit in multe feluri, dar si carne si alte preparate superrr ).

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Si noi tot aici ne-am oprit si desi era trafic,ori ca eram noi frinti ,dar am dormit bustean.Au niste portii enorme la restaurant si mincare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Multumesc, fetelor, acuma ma uit unde mi-ati spus voi, scriu la intoarcere ce si cum, poate ma ajut pe cineva. Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si eu tot Szeged iti recomand. Tisza Hotel! Merita! Si noi tot in tranzit am fost, dar m-a incantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Noi stam la Novotel Szeged care e mai scump dar e foarte curat. Daca faci rezervare printr-o agentie si ai date ferme de calatorie gasesti tarife mai bune.

Mergi la inceput