Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

KEA este o perna pentru bebelusi... are vreo 5 cm grosime. Si doarme cu ea de la o luna. Pentru ca mi s-a indicat de catre dr. pediatru ca sa existe pericolul sa se inece in somn (regurgita extrem de mult). Pana acum nu am avut nicio problema.
Cat despre privitul la tv, avem lcd si din cate am citit in cartea tehnica nu afecteaza ochii.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

am pus link la semnatura POZE CU GONGUTZA. intri acolo si dai clik pe albumul "la bunica- 02.08.2009"

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

mie la poze cu gongutza imi intra direct pe contul comun de picasa

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

incearca acum

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

si ai mei dorm pe perne ecologice..de 2 cm grosime..de la nastere..si asa a dormit si andrei...la recomandarea dr. Iar privitul la tv...ne0a fost recomandat tot de dr..sa scapam de torticolis..ala era singurul obiect ce-i atragea..ca erau imagini in miscare..si doar asa am scapat.

POZE
Povestea noastra
da..acum e ok maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzunelul meu s-a trezit la 7 fara ceva, s-a smiorcait nitel si ne-am jucat pana pe la 8 cand i-am dat sa pape si s-a culcat la loc; si a dormit pana la 10 jumate'; eu m-am trezit la 9 jumate ca a sunat la interfon; ma dispera astia, toata lumea suna la mine, ca aici era firma inainte sa stam noi, si aia deschideau la toata lumea la orice ora; o sa-l inchid seara de tot, sa nu-l mai aud; cine vrea la noi, sa dea telefon
pai mai fetelor ce "support group" mai bun ca noi???? pai eu daca nu v-as povesti voua m-as urca pe pereti; si niciodata nu am primit vreun raspuns ironic sau asa ceva; cred ca toate suntem sincere aici, si nu ne "periem" doar de amoru' artei; ca de aia va si zic tot, ca-mi mai intra si mie mintyile in cap cand e nevoie, gasesc un umar sa plang la orice ora

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

tufete, in octombrie sunt nasa de cununie si mi-am gasit o rochie tare dragutza. faza e ca tre sa o comand in sua. ce ziceti de ea? http://www.cbslimited.com/faviana-prom-dress-6329.htm

sau asta http://www.cbslimited.com/jovani-prom-dress-15329250.htm ori astea http://www.cbslimited.com/jovani-prom-dress-15343250.htm ; http://www.cbslimited.com/sherri-hill-prom-dress-1007.htm ; http://www.cbslimited.com/sherri-hill-prom-dress-2101.htm

ajutati-ma! pls

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu o mai proptesc uneori in fata tv daca altfel nu apuc sa imbuc ceva; daca are acces la el, sta numai sa beleasca ochii in el, dar in 99% din cazuri il tin inchis ca sa evit.

In patut eu n-o mai las cu nimic, mai ales peste noapte si mai ales ca nu mai dorm cu ea in camera decit spre dimineata. Dar de dormit doarme numai pe burta, indiferent in ce pozitie o asez eu, gata adormita. De cind isi intoarce bine capul nu-mi mai fac probleme - oricum nu am de ales, ar trebui sa stau treaza non-stop ca sa o impiedic sa se intoarca; e ca hopa-mitica, indiferent cum e asezata, in 30 sec ajunge pe burta.

Hai ca a durat cam mult pina am postat chestia dinainte, ca m-a tot intrerupt Pisilinca. Dyana, o idee ar fi ca daca tot tineai treaz complexul Grozavesti, sa ii faci cu ultimele forte o surpriza sotului - bine, tu stii ce functioneaza. Eu de ex mai am de anul trecut din Mont Martre niste cizme rosii, legate la spate, cu toc super inalt, lungi pina la jumatatea coapselor. Cu alea il trezesc si din morti...da mi-e greu taaaare sa leg sireturile alea. La noi genul asta de chestii functioneaza; poate la voi merg luminarile parfumate sau baia cu spuma sau...whatever.
O alta varianta - mai putin "traumatizanta", daca esti 100% sigura ca el vede in tine acum DOAR o mama - este sa citesti pe net despre cum se combate "sindromul" asta. Eu am citit ca poate fi o chestie psihologica si apare la relativ multi barbati, dar nu am acordat atentie subiectului ca nu a fost cazul.
Oricum ar fi, iti tin pumnii sa reparati chestia asta...vei vedea ca multe intra apoi pe fagasul normal. Mai ales ca spui ca pt tine activitatea sexuala este si f importanta.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

maria..am admirat printesa Casia..frumoasa si mare...
rochiile..mie-mi palce prima si penultima..dar ce preturi au..gandeste-te ca din america..transportul este fffffffff scump..stiu eu de la varamea..ca plateam trimisul mai mult decat ce comandam...asa k..nush ce avantaj ai...

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

MARIA mie imi place ENORM aia alb cu chestii negre pe ea. E mai de nasa mare! Bine, toate sunt frumoase. Mai ales aia inflorata. Insa in aia alb cu negru cei face senzatie! Dupa parerea mea. Si nu sunt nici f. scumpe. Insa dureaza vreo 2-3 luni pana vine comanda, nu?

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cum credeti, mie mi se pare riscul prea mare. Ca-i LCD, nu mi se pare relevant, imaginile alea tot prea repede se schimba pt ochisorii lor.

Diannnaaaa, eu vreau sa stiu cum tineai treaz complexul. Adica se lasa cu chiuituri?

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

E f frumoasa rochia; ia-o daca ai niste proportii care sa iti permita sa comanzi pe net; nu vreau sa sune rau - desi suna rau.. - ce zic. Uite eu de ex am o conformatie mai ciudata si nu pot sa cumpar fara sa probez. Dar rochia e superba.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput