Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pt fetele cu kilele:
si eu ma lupt inca cu ele. am pus 25 in sarcina. am venit din spital cu 74 . acum am ajuns la 59 dar visez la 55. am inceput cura in 1 iunie cu 67 kile. eu tin dieta rina. daca vreti cartile (in care sunt propuse si retete) astept pm. de fapt o sa le pun pe mail.
pup toata lumea

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Apoi bre tufete, daca voi le povestiti sotilor ce grase si urite sinteti, si numarati vergeturile sa aveti cu ce va lauda, si nu vreti sa va "impiedicati" cind dau si ei vreun semn...
Acu io stiu ca nu-i o saptamina de cind ma plingeam ca nici noi nu "prestam" - mai ales ca inainte de sarcina noi eram de-aia, pe care-i apuca oriunde si oricind - da cind am simtit macar o vaga urma de interes fata de "treaba sheea", nici n-am mai pierdut timpul.
Si inca ceva: eu mai am de dat jos vreo 10 kile sa fiu ca la inceputul sarcinii, si inca vreo 10 sa ajung la greutatea optima. M-am impiedicat mult de chestia asta si ma gindeam ca nici n-as putea sa indraznesc sa initiez eu ceva, ca ar fi si culmea, la cum arat, sa mai si sar pe barbat. FALS!! Sex se face mai mult cu mintea decit cu trupul, nu stiu daca ma intelegeti; nu un fizic perfect ii atrage pe barbati.
Si nu in ultimul rind, o partida de hitza-hitza e o relaxare, detensioneaza corpul, destinde mintea si sterge multe frecusuri zilnice si multe nemultumiri mici adunate intr-un colt de minte, care nu-ti dau pace...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

PETREAN habar nu aveam ca este matraguna. Nu am apucat sa-l caut, insa mi s-a indicat de catre dr. homeopat sa ma duc la o anumita farmacie. Acum ca ai zis, m-ai pus pe ganduri. O sa scormonesc pe net... si o sa-mi intreb alte 2 prietene care si-au dus copii la d-rita respectiva daca ele au folosit Bellandona. Mai bine raman pe Panadol daca e asa... Oricum MULTUMESC mult pentru atentionare. O sa casc ochii.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

eu una..am patit-o...Andrei a avut asa colici..ca am incercat tot ce exista in ianuarie-martie2007 pe piata...si asa am ajuns la un preparat cu belladonna...si asta la sfatul dr. Insa andrei..a reactionat...extrem...ti-am spus...parca era drogat!atunci am aruncat preparatul..si am jurat ca si dc nu voi dormi 3 luni...de durerile lui de burta..nu-i mai dau..parca era muribund:(

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Cat priveste sexul, eu cred ca sunt defecta... am o pofta mai mare ca oricand... si sunt mai egoista. Adica ma gandesc mai mult la placerea mea, decat la privelistea pe care o vede el... if you know what I mean . Si ne e foarte bine. Daca are o parere nashpa despre felul in care arat, nu o arata deloc. Dimpotriva... parca e mai dragastos decat inainte de sarcina. Deh... am si fost abstinenti aproape un an

Mergi la inceput

eu am 49 de kg..si sincer..cred ca doar stresul..si oboseala m-au facut sa ajung iar la ele...ca acum ceva timp aveam 56..si ma agndeam cu groaza cand voi reusi sa slabesc...
Maria..eu vad tot pozee vechi la linkul pus de tine:(

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Corect PISICOGRI! Ai 1000 la suta dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gina, scoate te rog perna din patul copilului! N-are nevoie de ea, ii poate face nunai rau. Si 2-3 minute de uitat la tv sunt multe pe ei la varsta asta, imaginile aceelea in miscare ii afecteaza ochisorii. Nu te supara, te rog!

4 luni

Mergi la inceput

MARIA K, le-as vrea eu. Adresa mea de e-mail este goodzilla2006@yahoo.com.
Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

am pus link la semnatura POZE CU GONGUTZA. intri acolo si dai clik pe albumul "la bunica- 02.08.2009"

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

am pus link la semnatura POZE CU GONGUTZA. intri acolo si dai clik pe albumul "la bunica- 02.08.2009"

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

mie la poze cu gongutza imi intra direct pe contul comun de picasa

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput