Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Monvas,

eu inteleg ce-ai vrut sa spui cu gandurile tale vs alaptat/formula, DAR trebuie sa simti ca acest forum, mai ales gasca noastra, nu reprezinta un concurs de alaptat. Este doar un loc de intalnire al nostru, unde punem intrebari, raspunsuri, bucurii, ofuri... Cum a spus cineva, chiar si alea cateva luni cat ai alaptat sunt imp, pt ca tu vei stii mereu ca atat cat ai avut, ai oferit bebelusului. Si chiar dc nu alaptai deloc, dragostea mamei este muuuult mai imp decat manacrea. Apoi, eu si pe primii 2 copii i-am alaptat 2,5 luni, si acum, cand bb3 a facut 3 luni [multam de urari tuturor!!!], ii dau 3 mese de la mine, 3 de formula, si nu ma simt deloc vinovata. Eu STIU ca fac tot ce pot pt copil, nu toti oamenii sunt identici. Si inca ceva: eu, cum am mai povestit, am fost abandonata de la 7 zile [nu luni, zile!!!] si am fost infiata la 3,5 ani. Pana atunci am stat la casa de copii, am mancat lapte praf obisnuit, nu NAN etc, si pot spune ca mereu, dintre toti colegii, eu am stat cel mai bine cu imunitatea si cu energia. Prin urmare, datul genetic este covarsitor, noi mamele facem ce putem sa-l mai imbogatim. Te rog sa privesti CALM si NATURAL aceasta etapa de trecere de la mixt catre exclusiv formula. Nu asta e cel mai rau lucru. Si dc te gandesti la starea afectiva ff frumoasa a mamei alaptand, eu iti sugerez sa simulezi pozitia de alaptare SI cand dai biberon, zambetul tau cald va fi cel mai imp pt bb. Cand dai/vei da marut, nu-l produci tu, si totusi ti-e drag ca-l hranesti, tot te vei simti mama si atunci!!!

Fruntea sus, bb si tu sa fiti sanatosi si vioi!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Magdyi pozele tale nu se vad petru ca ai bifat optiunea "album privat" (stiu pt ca si eu am cont)..daca ai mai multe albume foto va trebui sa adaugi in fiecare cate o poza , ca sa iti apara optiunile iar.......cel putin asa am facut eu..da poate tu stii mai multa engleza , ca eu nu inteleg nimic de acolo

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am terminat...
Petrean, multumesc; am citit mesajul cind am venit de la spital...

Olishka . Stiu ca Ilinca ma iubeste la fel...mesajul tau m-a facut sa-mi dea lacrimile.

A urlat, a durat, am stat cu ea. I-au luat dintr-o vena de pe dosul palmei, a durat muuuult, au intepat-o cu ac de seringa verde. M-am enervat si am si comentat, noi folosim fluturasi si ace speciale pt recoltat pe ciini si mitze, iar astia is tot in epoca de piatra. Ghinion.
Risul curcilor a fost cu urina: mi-a aratat o punguta ca nu poate sa recolteze in aia ca o sa se pise pe linga, ca aia e pt baietei. Dupa care ma intreaba daca sint de acord sa ii lipeasca cu leucoplast pe putzulica un flaconas mic, ca ala de antibiotic injectabil, de-ala care are pudra de antibiotic care trebuie dizolvata cu ser fiziologic. Nu a mai asteptat raspunsul meu, mi-a dat acasa un recipient si o punguta, sa ma descurc cum stim. Noi facem numai sumar de urina, deci nu trebuie sa fie sterila. Parca-s nebuni...unde dracu sa lipeasca cu leucoplast panarama aia de sticluta???

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pisigri, din pacate asa se face. E chinul de pe lume sa reusesti sa recoltezi urina la bb fetita. Shtiu ca acum 10 ani tot asa ma chinuiam si eu cu fetita, cu sticluta de penincilina + leucoplast
Vad ca n-au mai evoluat lucrurile deloc

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CA[PITOL NOU

Mergi la inceput