Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
Cre' ca ne abureste cu spanioleasca ei din care nu stiu nica,decat 'gracias',asta la vista,vaia con dios.Nici macar o-njuratura.asa.de samanta.
Iahimusho,sarumana pentru cafea.
wonderful spune:
Aidooo,ai terminat cu ancheta transhatorilor?Ntz,ntz,halal viitori doctori pregatiti acolo,taie minoritati intr-o veselie.
principe spune:
neata!
fosforera..vine de la fosfor,AIDO,nu de la marijuana,stiu ca ai vrea sa pipezi si una deasta....stai cuminte pofticioaso ca embarasada.
gagici, sa va explichez..fosforera este o supa de animale de mare...creveti,octopus,peste,scoici...animale care contin mult fosfor,de aici numele supei..fosforera.
ce ancheta, cine transeaza?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Aidooo,ai terminat cu ancheta transhatorilor?Ntz,ntz,halal viitori doctori pregatiti acolo,taie minoritati intr-o veselie. W |
deci adevarat ca au patat astia numele Timisoarei si nici macar nu sunt din zona , sunt venituri ... si cica 'auzi ce se intampla in Timisoara'
![](icon_smile_sad.gif)
... of of copii tampiti cu foame de bani ...
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Aida ... 34+
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
mexxa spune:
Va pup pe fiecare....Si aveti grija cu fosforereala...
sa nu luminati noaptea prea tare
, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
iesi aratare dupa sofa si zi ce face sebicu ala mic?
fetele,va zic,nu ca sa va ingrijorez,ca eu nu-s asa de tare,mai degraba ca sa-mi fiti alaturi cu ganduri pozitive,ca totul o sa iasa bine,cu ajutorul lui DD.
mi-am facut niste studii in urma faptului ca mi-a venit menstruatia intarziata si la mamografie mi-a iesit ceva inneregula, la amndoi sanii, o sa fac studii mai amanuntite.
am toata convingerea ca nu-i nimic serios si ca opacitatile au iesit din cauza ca eram aproape de menstruatie..asa sa fie.
va pup si ma duc sa mananc o fosforera sa mi se lumineze mintea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Neata!Poftiti la cafea!
Principe,nu se prind bolile de tine nici daca-ai vrea tu!Asa "stofa" ai!
Avem vreo Marie in cafenea?Sau vreun Marian deghizat?...La multi ani cu sanatate!Poate punem de-un chef!Asteptam sarbatoritele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna dragelor
Aida
Lipsa motivata din motiv de imbatraneala cu inca un an
- si casa ocupata de musafiri
Am adus cu intarziere
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
MsLara spune:
Dodo-pui La multi ani!!!
Ieri am fost la Navodarisa fac o baie in mare; chiar m-am gandit la tine, daca stiam ca te serbezi iti faceam si o vizita .
Principe eu zic sa stai linistita ca nu-i nimic rau.
tuturor Mariilor!
Ce mai faceti? Eu am facut 1000 km prin tara, plimbarea a fost frumoasa dar am fost foarte dezamagita de servicii(cazare, mancare, etc).
...si ca ca sa fie tabloul complet, la intoarcere...fiti atente...o OAIE a sarit dintr-un pick-up in mijlocul soselei si a dat peste masina...ne-a rupt o oglinda, ne-a zgariat aripa...eee...aventuri in Romania
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali