Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Gata,aparurati cum vazurati cafeaua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cre' ca ne abureste cu spanioleasca ei din care nu stiu nica,decat 'gracias',asta la vista,vaia con dios.Nici macar o-njuratura.asa.de samanta.
Iahimusho,sarumana pentru cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Aidooo,ai terminat cu ancheta transhatorilor?Ntz,ntz,halal viitori doctori pregatiti acolo,taie minoritati intr-o veselie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata!

fosforera..vine de la fosfor,AIDO,nu de la marijuana,stiu ca ai vrea sa pipezi si una deasta....stai cuminte pofticioaso ca embarasada.

gagici, sa va explichez..fosforera este o supa de animale de mare...creveti,octopus,peste,scoici...animale care contin mult fosfor,de aici numele supei..fosforera.

ce ancheta, cine transeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Aidooo,ai terminat cu ancheta transhatorilor?Ntz,ntz,halal viitori doctori pregatiti acolo,taie minoritati intr-o veselie.

W
ha?
deci adevarat ca au patat astia numele Timisoarei si nici macar nu sunt din zona , sunt venituri ... si cica 'auzi ce se intampla in Timisoara'
... of of copii tampiti cu foame de bani ... , sa vrei tu sa te prostituezi si sa omori pt niste bani

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Va pup pe fiecare....Si aveti grija cu fosforereala... sa nu luminati noaptea prea tare

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

iesi aratare dupa sofa si zi ce face sebicu ala mic?

fetele,va zic,nu ca sa va ingrijorez,ca eu nu-s asa de tare,mai degraba ca sa-mi fiti alaturi cu ganduri pozitive,ca totul o sa iasa bine,cu ajutorul lui DD.
mi-am facut niste studii in urma faptului ca mi-a venit menstruatia intarziata si la mamografie mi-a iesit ceva inneregula, la amndoi sanii, o sa fac studii mai amanuntite.
am toata convingerea ca nu-i nimic serios si ca opacitatile au iesit din cauza ca eram aproape de menstruatie..asa sa fie.

va pup si ma duc sa mananc o fosforera sa mi se lumineze mintea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata!Poftiti la cafea!

Principe,nu se prind bolile de tine nici daca-ai vrea tu!Asa "stofa" ai!

Avem vreo Marie in cafenea?Sau vreun Marian deghizat?...La multi ani cu sanatate!Poate punem de-un chef!Asteptam sarbatoritele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor
Aida
Lipsa motivata din motiv de imbatraneala cu inca un an - si casa ocupata de musafiri
Am adus cu intarziere

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Dodo-pui La multi ani!!!

Ieri am fost la Navodarisa fac o baie in mare; chiar m-am gandit la tine, daca stiam ca te serbezi iti faceam si o vizita .

Principe eu zic sa stai linistita ca nu-i nimic rau.

tuturor Mariilor!

Ce mai faceti? Eu am facut 1000 km prin tara, plimbarea a fost frumoasa dar am fost foarte dezamagita de servicii(cazare, mancare, etc).

...si ca ca sa fie tabloul complet, la intoarcere...fiti atente...o OAIE a sarit dintr-un pick-up in mijlocul soselei si a dat peste masina...ne-a rupt o oglinda, ne-a zgariat aripa...eee...aventuri in Romania

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput