**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
arcadia spune:
ioana13 ce simpatica ai fost, nu o colorase calin, asa e modelul, e luata de la ikea
multumim pentru complimente m-ai facut sa rosesc
mie imi place sa stau asa in iarba si sa privesc cerul, doar ca am ocazia cam rar
uite, avem antecedente Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
26
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Arcadia, chiar mi se parea ce faina ar fi ideea de asa model! Si cind colo chiar avusese cineva ideea, inaintea lui Calin(in mintea mea).
Ce as vrea sa vina Ikea si mai aproape de noi.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lbelciug spune:
Hello!
Cum au petrecut Mariile grupului? Va urez La Multi Ani si Fericire... cu ceva intarziere.
Noi am avut un w-e plin, cu treburi pt casa, dar am reusit sa ne si rasfatam cu un gratar si vizita unor prieteni. Bogdanel e cam racit, nu stiu cum a reusit, probabil datorita trecerii la vreme mai racoroasa si de asemeni pt ca noaptea doarme neinvelit si cu burta goala.
Arcadia, ce pitoresti sunt pozele cu voi la tara! Unde este mai exact "tara" voastra? Imaginile imi amintesc de un satuc din Moldova unde am petrecut candva clipe de neuitat. Asa-i ca i-a placut lui Calin in porumb, la fanar si pe pajiste? Tu esti o frumoasa, cu chip angelic, maternitatea iti "shade" foarte bine. Imi place de Calin si cu parul lung, dar si cu el scurt, iti seamana la finetea chipului si privirea domoala. Frumosilor!
Cine face capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
bettyR spune:
Arcadia, ce frumosi sunteti si mi-ai facut dor de "tara". Nu am mai fost de ani buni si imi pare rau de copii mei ca nu au unde merge la tara. Asa copilarie frumoasa am avut la bunici, imi amintesc aerul rece de dimineata si soarele cum intra in camera.
Andreea
lbelciug spune:
Ella, ati mai ajuns la Budimex pt decalotare?
Vara 2009
Carmen_So spune:
Fetelor, multumim mult de tot de urari pentru Mara! S-a facut mare, are 5 ani, mi se pare uriasa!
Liv, am petrecut la Mc Donalds, acolo a vrut tanara, si a fost foarte bine, cel mai bine a fost ca a durat fix o ora jumate, timp in care au fost distrati si mancati. Am pus cateva poze in linkul din semnatura.
Am vazut si eu poze cu capsunei si capsunele, cu toalete si pictori. Ella, mi-a placut la Bob ca sta sa-i inmoi tu pensula in vopsea, noi aici avem probleme, si perdeaua la fel
Da, sigur, ce varste aveti toate, 30, 35, io-s junioara grupului, ca bat spre 39, dar cu siguranta e o greseala pe undeva, ca nu-s toti ai mei...
Fetelor, am o intrebare cu analizele: noi trebuie sa ne ducem cu amandoua, cu nr 1 sa refacem analizele pentru gradinita, ca-n fiecare an, si cu nr 2, sa-i facem si ei. Si voiam sa va intreb de IOMC, pot sa ma duc sa le zic sa-mi faca si sa le platesc? ca n-am nici un chef sa ma duc la CMU si sa stau doua saptamani dupa rezultat. Sau trebuie sa ma duc cu trimitere de la pediatru, altfel nu-mi fac analize, cine stie?
DidiAlex spune:
io stiu ca pe 15 august este sarbatoare..dar se serbeaza Adormirea Maicii Domnului..
Asa ca urarile is pe 8 septembrie.
in alta ordine de idei..cum e cu vaccinul pt Hepatita A?
vreau sa le fac la copii saptamana asta, pt ca apoi pleaca pediatra 3 sapt in concediu si incep virozele din sept..nu ca nu am fi fost virusati pan` acu.
Betty, tu esti o mama eroina..banuiesc ca stii asta
Cum te descurci mami si cu casa, alaptat & copil in plina criza ?
Kid, io nu imi pot tunde baietii scurt. am facut imprudenta sa il las pe D la frizer si pt ca nu a stat, a mers mai repede cu masina. Dar a fost ultima data. io m-am enervat acu ceva timp pe o expresie scrisa pe aici ..ca deh..."la baietii merge rasul in cap"
Edit. am modificat si luat aminte
in legatura cu bb2 si difereta mica intre ei..nu stiu ce sa zic..Io am militat si parcal uasem foc pt distanta mica intre copii- Acu parca nu mai sunt asa de vehementa. Daca e sa vina..e bine venit. Vad prin park/pe strsa si diferete mai mari..si mai mici..si mai iubaretzi si mai putin iubaretzi...
Anca, multzumesc mult. le-am achizitionat pe toate. primele de Gravi si restul de la Adevarul..nu stiu exact de unde, mi le-a luat pretena mea.
lbelciug spune:
Carmen, vazut pozele cu petrecaretele. Ati avut si ceva invitati. Cu cat timp inainte ai facutrezervare la Mc Donalds? Ai inregistrat fetele cand vorbeau/cantau la micorfon? Frumos si in baia submarinului. Vehicolul e amplasat intr-un loc public?
Lamuriti-ma si pe mine va rog: peste putin timp trebuie sa-i rup turta finutei noastre. Care sunt obiceiurile la fete? Cum se rupe turta etc? Merci mult.
Vara 2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
Didi Eu am ceva impotriva rasului in cap. Eu pana sa merg la scoala numai tunsa scurt sau rasa in cap am fost, cica sa am parul des. Nu e valabila teoria din punctul meu de vedere, am un par vai steaua lui. Asta e si unul din motivele pt care nu vreau sa-l rad pe Vlad in cap. Daca o sa vrea el sa-l tund, o sa-l tund.De mihai nu mai scriu nimic in topic, mai vorbim pe PM daca vrei
Ma apuc de capitol nou.
Teodora, de
Vladut (15.05.2007)
Alex are nevoie de ajutorul nostru
Bazar pentru Mihaita Bogdan
Sebi
Ema