King of pop Michael Jackson (2)
Raspunsuri - Pagina 7
motanik spune:
Neatza Michael, fetelor!
Nu a fost Liberian Girl pana acum, Billie, e lista la prima pagina a subiectului. E foarte faina, mie mi-a ramas in cap la ceremonial imaginea de la finalul clipului, cu el filmandu-i pe toti de sus, fara sa stie nimeni... Pt cei care cred ca e inca in viata, probabil ca imaginea aia e un motiv in plus sa creada ca Michael a regizat totul.
Interesant clip, cati bani o fi dat sa apara atatea nume celebre acolo? Stiam ca la You rock my world de exemplu a platit 1 milion de dolari lui Marlon Brando sa apara in cateva scene, ori la Liberian Girl e plin de nume unul si unul.
Pt Danis, cand ai timp, un update, multumesc:
4 august 2009 - www.youtube.com/watch?v=d5q59xIFMrg" target="_blank">They Don't Really Care About Us
5 august 2009 - www.youtube.com/watch?v=hzvGTrqpQp0" target="_blank">Liberian Girl
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
Alexia27 spune:
Motanik, uite exact de asta nu mai pot eu sa ma uit la clipul de la Liberian Girl; asociez mereu imaginea de final a clipului cu imaginea de final a ceremonialului..
Dar superba melodia, prin liceu o cantam cu "romanian girl...", nah, eram toata
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
moana spune:
Uitati melodia zilei fara vocile celorlalti .....
http://www.youtube.com/watch?v=PQUnfMcLMxA&feature=related
In ce limba sunt primele versuri?
purple_blue spune:
Originally titled 'Pyramid Girl', this song is written and recorded by Michael for his album, Bad, issued in September 1987.
The spoken intro, in Swahili, is by Letta Mbulla.
(Naku Penda Piya-Naku Taka
Piya-Mpenziwe)
(I Love You Too-I Want You
Too-My Love)
The promo video, directed by Jim Yukich, featured a host of stars including: Paula Abdul, Rosanna Arquette, Dan Aykroyd, Mayim Bialik, Bubbles, Jackie Collins, David Copperfield, Emily Dreyfuss, Richard Dreyfuss, Corey Feldman, Lou Ferrigno, Debbie Gibson, Danny Glover, Steve Guttenberg , Jasmine Guy, Whoopi Goldberg, Sherman Hemsley, Olivia Hussey, Amy Irving, Malcolm Jamal-Warner, Beverly Johnson, Quincy Jones, Don King, Virginia Madsen, Olivia Newton-John, Brigitte Nielsen, Lou Diamond Phillips, Ricky Schroder, Steven Spielberg, Suzanne Somers, John Travolta, Blair Underwood, Carl Weathers, Billy Dee Williams and "Weird Al" Yankovic.
"Liberian Girl" was the ninth and final single to be released from Michael Jackson's 1987 album Bad and was released in Europe and Australia only. Michael dedicated the song to his best friend Elizabeth Taylor.
http://www.mjtunes.com
hellene_n spune:
SI EU IL IUBESC PE MICHAEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ma pot obisnui cu gandul ca el nu mai este si de fiecare data cand il aud, ma intristez si......mai astept sa treaca timpul. nu cred ca ma voi obisnui vreodata cu ideea!
dariaevelin spune:
nu are nici cea mai mica importanta daca omar e sau nu fiul lui michael. v-am pus linkurile pentru filmuletele dragute cu M. si pentru ca imi place sa vad momente dragute din viata lui. vazandu-le, mi-e mai usor sa ma acomodez cu gandul la rautatile care i s-au facut
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2568368/Michael-goes-for-ride-on-jet-ski-with-secret-son-Omer.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2567129/Michael-Jackson-poses-with-suspected-oldest-child-Omer.html
melku spune:
mai, sunteti extraordinare!
de ce nu va voi fi vazut io de la inceput, habar n-am, ca doar intru destul de des pe forum.
citesc capitolul precedent, de la coada spre inceput, am terminat abia 10 pagini pentru ca aprofundez la greu.
ma uit din nou la filmulete pe care le-am vazut de zeci de ori, pe altele le vad pentru prima data. este excelent acest forum...nu mai stiam unde sa caut informatii noi, credeam c-am vazut tot ce-i de vazut pe youtube, pe twitter stateam non stop, constat cu bucurie ca ati mai gasit voi cate ceva.
cel mai mult imi place ca nu sunt singura care asculta MJ intr-una, ca nu numai mie mi se spune c-am luat-o razna (sotu'.), ca nu numai io am dilema cu cumparat sau nu material informativ (cartea de la RL e super, JN si-a batut joc de noi, neaparat SA NU cumparati Viva).
As vrea sa am editia omagiala a lui TimeMagazine, as vrea sa am revista Ebony cu ultimul lui pictorial si as vrea sa am Thriller-ul original (bine, varianta pe CD) si promit ca ma opresc.
Da' oare nu i-or traduce si autobiografia, Moonwalk?
Adina si Daria
melku spune:
uoaleleuuu, super melodia in duet cu Santana!!! (acolo am ajuns cu cititu') nu e si vreo varianta live? e de pe "Invincible"?
imi place si in duet cu Van Halen, in tineretile lor. oau!
cam vbesc singura. tre sa plec si io acasa c-am muncit si azi cu MJ in gand.
Adina si Daria
anka77 spune:
Melku bine ai venit, ma bucur ca te-ai alaturat grupului de "Michael addcited".
Revista Ebony si eu o vreauuuuu.Ma uitam aseara pe youtube la un filmulet cu shooting-ul de la Ebony. Doamneeeee arata demential . Pe desktop, pe tel-uri am o foto din Ebony( de fapt poza d epe coperta ) care ma innebuneste.
Hai ca iar am luat-o razna..de dimi am tras iar o portie de plans...nu m-am putut abtine sa nu pun melodia Whatever Hapens de pe Invincible.Super melodie.....plans la greu.Oare va trece vreodatat durerea asta?
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
Michael,you`ll never Moonwalk alone
http://community.webshots.com/user/anka77