King of pop Michael Jackson (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Billie_Jean spune:

Excelenta melodie! Ma mir sufletelul acestui om putea sa cuprinda atata sensibilitate... Numai acapella aia cat te face sa

Incredibil acest OM! Parca plange in versiunea unplugged, nu-i asa?

Alexia, imi place propunerea ta. Ar fi bine sa impartim tot ce stim, ce melodii avem sau filmulete,din colectia noastra. Eu sunt de-acord cu toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Ma bucur ca va place melodia "mea".
Chiar daca ma face sa ...asta este. Se pare ca unii dintre noi nu mai avem scapare.

La asta merita sa va uitati. A participat la "Dating show" in copilarie.
http://www.youtube.com/watch?v=BweUfFzJkJ4&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ce frumos:

http://www.youtube.com/watch?v=6z2p-8olkFA&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

mihutza11.....absolut minunat Eeddie Murphy imitandu-l pe Michael. Nu m-am putut supara pe el.

Eu am o propunere: sa nu ma discutam despre articolele din tabloide si sa nu mai postam link-uri catre ele. Indiferent daca e vorba despre ziare romanesti sau din alte tari. Pana la urma sunt toate o apa si un pamant. Si sunt unul din principalele motive de nefericire ale lui Michael.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sa facem un mail sau un user DC comun?
Oricare dintre variante, eu sunt de acord. Si la fel si cu propunerea sa aduca Alexia melodia zilei maine.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Uite si altaceva cantat unplugged de catre Michael
http://www.youtube.com/watch?v=FOMYzQuU_8Q

As asculta la nesfarsit.....

Citat:
citat din mesajul lui Billie_Jean

Excelenta melodie! Ma mir sufletelul acestui om putea sa cuprinda atata sensibilitate... Numai acapella aia cat te face sa

Incredibil acest OM! Parca plange in versiunea unplugged, nu-i asa?

Alexia, imi place propunerea ta. Ar fi bine sa impartim tot ce stim, ce melodii avem sau filmulete,din colectia noastra. Eu sunt de-acord cu toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Motanik , maine la prima ora vin cu melodia!
Nu ma pricep la facut d-astea cu mailuri comune sau user comun (ce-i ala?), da am un CD cu 33 de mp3-uri pe care vreau sa le pun...mai ales un DEMO la We are the world cantat exclusiv de Michael si intr-o alta varianta decat cea finala.

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alexia, ma refeream la un user nou pe forum la care sa avem acces toate si de ex il putem folosi la deschiderea capitolelor noi pe mai depate.
Ce parere aveti fetelor? Daca vreti, ma pot ocupa de asta, il inregistrez, apoi va trimit parola pe pm la toate si astfel cand deschidem capitol nou puteti updata si voi lista de la inceput cu melodia zilei sau daca e ceva ce vrem sa pastram la prima pagina samd. Dati un semn daca sunteti de acord.

Alexia, ma intereseaza si pe mine mp3-urle tale, vrei sa faci un mail si sa le uploadezi acolo sa ni le luam si noi, sau cum? Nu am inteles prea bine

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Alexia buna ideea cu userul comun. Eu sunt de accord. Motanik eu votez pentru.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Motanik, da, la asta ma gandeam. Am vazut ca in timp au fost cereri de la fete pentru diverse melodii in format mp3; numai ca atunci nu aveam eu cd-ul. Cu un mail comun, pot sa le trimit acolo si fiecare isi ia ce o intereseaza. Au cam 4-5 Mb fiecare melodie, asa ca pot incarca doua melodii o data.

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput