Probleme grave de deglutitie -cap*3*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
ioana tot cu strigaturi, mai vomita si ea si eu o iau pe campii dar de cateva zile parca mananca mai bine. ii dau complex de b...nu stiu cat o tine. dar noi in fata televizorului, altfel nu se poate
stii ca atunci cnd m-am dus la neurolog a zis ca a tratat boala ca fiind reflux cand de fapt era de la extrapiramidal. ei nu pot vorbi si manca pt ca nu pot sa-si coordoneze limba
cand am intrebat-o daca are si centrul vorbirii afectat sau altceva , mi-a zis ce ai zis si tu...nu conteaza, atat timp cat are nucleii bazali afectati .....de ei depinde totul
vad ca ioana mananca bine brocoli cu cartof si pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

nicoleta m-ai linistit ...intr-un anume fel....

Citat:
cand am intrebat-o daca are si centrul vorbirii afectat sau altceva , mi-a zis ce ai zis si tu...nu conteaza, atat timp cat are nucleii bazali afectati .....de ei depinde totul

asa ca stau calma ca e de la nuclei,... azi chiar am intrat in panica si m-am isterizat la el putin, in seara asta i-am adus castronul cu gris , tusea , l-am luat in barte si ma tinea atat de strans cu manutele ca sa nu il pun in scaun la mancat....i-am vb incontinuu, nu tusi, lasa tusea, stai atent la mama, intoarce capul , l-am tinut, etc....
Nu prea ma vad calma cand o sa aiba 7-8 ani si nu o sa il mai pot tine, zic ca tot ce am reusit pana acum nu e putin si o sa ajunga si la mancat civilizat,...incerc sa ma educ sa il iau cu duhul blandetii dar isi bate joc de mine lejer, ia max 2 varfuri de lingurita si zice Nu, atunci este apogeul , e in stare ca zica nu dar nu poate sa pape linistit cum face in alte dati.
Varsatul un caz izolat , am scapat de el dar scuipatul mancarii plus tusit cu tot ce e prin gura ........vaiii eram ca un pom de craciun
...sotul miselul care tinea castronelul nu mi-a zis nimic pana nu am terminat tot , dupa imi arata oglinda , directia baie, alex spalat dupa eu , arata ca un baietel angelic care nu a facut never nimic cu zambetul agatat de urechi si cu ochii plini de dragoste...cum sa nu ii iert tot ?
Gata m-am spovedit.

pooop pe toti vomitaciosii si scuipaciosii

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

wnimra, m-a facut sa zambesc tonul tau de "pom de craciun".
Imi si inchipuiam in timp ce citeam cum aratai! Provocator, nu?
Incearca unde se poate sa mergi si pe "bilute". Iei tu una si-i spui "unde e, nu e!" si asa poate intra-n joc si vrea si el. Zic si eu, poate se prinde! N-am avut asa multe probleme cu mancarea, n-a fost nici asa usor, dar a trecut. Acum papa ..... mama,mama! Si mai e si nesarata din cauza tratamentului.

Alex luptatorul si pt mama perseverenta.

Mergi la inceput

babette aratam super sexy , picatele de mancare lipite strategic...o sa incerc cu orice numai sa vad un rezultat cat de mic.

pt mamicile invingatoare in lupta cu castronelul

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evelinele spune:

mada...rad cu lacrimi si dupa cateva secunde devin serioasa zicindu-mi: exact asa face si moima mea cand se ineaca, isi face greata , roseste, tuseste apoi tipa exasperata de parca ar fi satula de tuse...avem noroc caci daca-i place mancarea tuseste rar la masa, azi i-am gatit supa crema de broccoli si a halit de numa , pe tot parcursul a tusit de 2 ori...ah si s-a ingrasat ..imaginati-va ca avem 8500 de grame...am trecut de treapta hiper-super-maxi anorexie la un grad mai bun

Mergi la inceput

evelinele ma bucur ca iti plac postarile mele...scriu uneori mai funny ca atunci cand recitesc sa nu ma apuce depresia....felcitari pt bubulina si kg in plus ....sa facem un concurs de tusit , ma gandeam , nu de alta dar imi pun atata baza in alex ca e posibil sa castig un pariu ceva....mananca la fel de naspa, daca il mai jeneaza gatul nu am sanse sa il readuc la sentimente mai bune, i-am cumparat sortulet din plastic ca sa il imbrac in timpul mesei, mi-a zapacit toate prosopelele, acum tre sa ii dau grisul si tot nu imi vine sa intru in barlogul ursului.
Ieri am fost la scorii toata ziua , s a jucat , a chiuit , cu bunicu , cu noi , am stat la masa si el in fundulet in canapea s a jucat atat de frumos ,copil cuminte etc....tre sa aiba si el o hiba , nu? ce daca face fitze cand mananca ....mda asa ma incurajez.

pooop pe toti copiii

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si noi pe aici,ne facem aparitia;
andrei a baut dedimineata lapticul 300ml ,apoi a mancat supa de pui cu galuste la 13.30 si la 16,30 pilaf de orez pe care l-a mancat fara comentarii si la foc automat,nu f mult,si pe urma zic sa ii dau si lui desert-placinta cu mere,neblenduita,zis si facut,numai ca nici jumate nu mancase si a inceput sa vomite prin carut,pe el,pe mine,cam tot pilaful pe care il mancase;asa ca acum asteapta masa urmatoare-iaurt cu 4 biscuiti si 1/2 banana;
doamne ce mai viata,ce chin,dar deja m-am obisnuit;faza e ,ca el de fel nu vomita la masa dar azi trebuia sa faca el ceva,ca era prea frumos sa fie ziua terminata frumos.

voi ce mai faceti?

poop toata lumea

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

bunaa

vera poate ca i-a cazut greu una din mese, a mancat cu pofta ceva si placinta a fost capacul...ma gandesc....il poop pe pitic ca nu a vrut ...dar tu sigur erai mai sexy ca mine.Sa imi zici ce face maine , daca ii mai este rau.
Ms de vot ...cum ai votat ca sa o fac si eu.

fimiu papa naspa , nu mai e nimic de zis , sunt pachet de nervi si ma controlez cat pot , isi face sila si tuseste , mi-a aratat ca il doare gatul , l-am si intrebat mi-a zis ca da , maine merg ca dr , daca e asa fac un dush rece si nu mai subestimez never copilul.

poop

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mada-azi vad ca e destul de bine,desi de aseara el e f bine,ca dupa ce m-a facut sorcova,asa aratam,a mancat un iaurt cu 4 biscuiti si 1/2 banana,deci no problem,si un chef de ras de nu il puteal opri;cred ca a mancat cu pofta pilaful si repede ca e calic daca ii place,si pe urma veni eu desteapta foc cu placinta,nu era sufiecient ca mancase fara niciun moft,fara comentarii,trebuia sa ii mai dau eu ceva,de asta e ,mai se intampla,crd ca de la cap mi se trage,pe bune.

poop pe alex care are grija de tine sa nu fii vreodata fara machiaj.asta e ,cred ca are si el zilele lui,si poate ca nici el nu vrea sa faca asa,lasa ca o sa ii treaca si sa vezi atunci ce-i trage la mancare fara probleme.

pai sus in stanga paginii scrie evalueaza subiectul si tu il evaluezi la cate stelute,nota ,vrei.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

am vazut unde se voteaza ...normal ca ma uitam muult si bine ca nu imi sarea in ochi

Mai marfa este cand sunt machiata pe bune si tre' sa plec undeva si el papa zgomotos , beleaaa arat , sa vezi cum ma pigulesc la oglinda si il bolborosesc.
Azi a tusit destul dar nu chiar naspa , in schimb isi tine dintii fortareata , doamne fereste sa intre ceva in gura , daca iau castronul sa plec tot el se supara....multe probleme a avut bietul copil cu mancarea ...s a ametit de tot si eu prin porumb de nebuna.

pooop

poze Alex

Mergi la inceput