Probleme grave de deglutitie -cap*3*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai la noi ciorbita inseamna un polonic si ceva de zeama cu legume si carnita uneori si miezul de la o felie de paine,e oarecum ceva mai lichid,nu gros ca vreau sa il invat sa tina in gura si sa inghita cand ii bag lingurita,iar daca e mancare e sigur mai consistent,si lui ii mai curge uneori ciorba pe alaturi dar trebuie sa manance si de asta,nu?
pupici ptr voi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Alex tot naspa mananca , tuseste , daca este rupt de foame sa zic ca nu vocifereaza mult dar in rest tuseste fiecare lingurita pana se ineaca ,2 zile am zis ca inebunesc .... ne-au apucat toate gandurile si sotul meu chiar s a suparat pe el , ma gandesc cu groaza ca o sa faca asa si la 8 ani.Mai avem de incercat multe dar nervii ne-au lasat.
Tre' sa o scot la capat cu el, cel putin sa tina singur in mana si sa bage in gurita, cand nu stiu dar sigur o sa faca asta
Macar se ridica in 4 labe pe jos , plimba masinutele , la kineto sta in bile si inoata prin ele, fara frica , fara sa fie spastic....asta e una rece una calda , important este ca recupereaza.

gata ...merg sa ii fac piftelute la cuptor
pooop

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

mada-mi-ai facut o pofta cu piftelutele tale,ca nu am mai facut cam demult,dar ieri sotul o vrut fasole batuta cu ciolan afumat si ardei prajit,si azi am facut ciorbita de pui si friptura de pui la cuptor;andrei a baut lapticul 300ml si a mancat si un castron plin de ciorbita si acum se joaca,il mai las un pic si la nani cu el,pe urma la trezire un castron de fructe si mai vedem pe seara.
nu prea mai face fite cu mancarea daca ii e foame sigur nu,daca ii e somn si nu ii e nici foame asa,nici el nu sta locului deloc,nu tuseste dar se foieste rau,cand la stanga cand la dreapta,cand petavan cu ochii,e nasol.
we placut tuturor si mai vb.

POZE

Mergi la inceput

hello

andru_m mi-ai facut si tu o pofta de ciolan cu fasole mama mama si nu am voie ca imi pun iar fierea in cap si ficatul se mareste, piftelutele le-am mancat cu bun simt ca erau la cuptor dar jumate le-am prajit pt mihai,...a si ardei prajit iami iami iamieu pap de sparg mihai sa nu ii vada.
Alex a mancat piftelute cu putin usturoi din pui , ff bune la cuptor au iesit si am avut succes cu ele, chiar daca erau din piept mai inecacioase juma de castron l-a mancat linistit si cu pofta jumate cu scandal, i-am pus si niste cartofi prajiti ca sa fie meniul complet, lapte mixate si gata.
Azi am facut comanda de mancare ,ca ne-a fost pofta de ceva mai altfel, am luat si o portie de sapaghete carbonara si pt prima oara in viata lui papa fimiu mancare de la restaurant, nu sunt sanatoasa dar nu a patit nimic, ce el nu e lume? noi mancam si el sa se uite.
Azi mai putine figuri dar vine ziua de maine si cine stie cum o sa faca, trec cu vederea si frichinitul pe toate partile, ca se batzaie, da din picioare , maini of , dar tusea aia ma omoara, tuseste pana ii vine inapoi asa de aiurea si se uita in ochii mei si face mai tare, stie ca ma enerveaza de mor si uneori imi este frica sa nu se inece rau....la o masa mi-a tusit in 10 min de 45 50 de ori incontinuu pana a terminat din castron , am numarat
Asta e una calda una rece .
mdanicoleta Ioana cum mai mananca?

pooop

poze Alex

Mergi la inceput

mai ce sa zic,cred au si ei momentele lor,ca si andrei daca nu vrea se foieste si serasuceste de iti vine sa mori,si stam pe un iaurt daca e si 10 min,el care de altfel papa castronul cu ciorbita in 5-7 min,nu exagerez,pe bune,si uneori trece si 20 de min pana se gandeste el sa mai pape,dar el nu tuseste,dar daca sta cu mancarea in gura si se uita pe tereti ,atunci ii mai pleaca mancara la vale si ii vine sa vomite,si mie imi vine sa il omor,si tip un pic la el si isi revine repede,nu apuca sa vomite,dar uneori se mai intampla si asta,si tasu tipa la mine ca nu ii mai da daca nu vrea,ce vrei sa se ingrase intr0o zi cat altii intr-un an?

mai avem mult de munca cu ei,si cu mancarea si cu terapia si cu toateme destul de mult si f greu.
dar asta e ,o sa invingem noi.
pupici dulci ptr voi si sa aud data viitoare numai lucruri bune despre voi,da?

POZE

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa si apropo de mancarea de restaurant,andrei a mancat de f multe ori mancare de la restaurant si nu a avut nimic niciodata,ptr ca,cand merg la terapie cu el la buc,mancarea de aspital lasa de dorit si atunci mergeam la un restaurant cu autoservire si ii luam de acolo,diverse;orez cu legume si un piept de pui la gratar,cartofi taranesti cu kaizer,ciorbita de perisoare sau de legume,dar never ever nu a avut nimic,si cred ca este destul de proaspata acolo ptr ca tot tp e o coada interminabila acolo,caty astepti iti trece foamea.

POZE

Mergi la inceput

azi andrei a baut lapte de dimi 300ml,apoi a mancat ciorbita de pui cu o aripioara,apoi a mancat 2 linguri de friptura cu 2 lunguri de piure si un copanel intreg,si mai ii dau un iaurt cu 2 biscuiti un pic mai tarziu si pe urma laptele de seara;dar sincer nu ma asteptam sa manance tot copanelul ,ca de fel el papas mai greu carnita,dar de data asta a lins castronelul,pe cuvant,cred ca ii era si foame ca nu a vrut sa faca nani si l-am lasat la soarca in camera sa trag si eu un pui de somn de juma de ora,si m-a prins o ora intreaga si venise ora de masa si astepta si el,dar nu ii datea nimeni,ca toata lumea vrea sa se joace cu el,dar de mancare nu il intreaba nimeni.,si cum el nu cere,poate sa faca foamea la greu.
ptr toate fetele

POZE

Mergi la inceput

Mititelul mic , statea el nemancat , bine ca nu ai dormit 2 ore, hihihihi.....asa e si la noi , toata lumea se joaca nimeni nu ii da sa pape, daca vin in vizita musafiri si eu le zic ca tre' sa ii dau sa pape nu prea sunt luata in seama doar daca ii dau afara din dormitor, ca el staaaa mult si bine nemancat, cu toate ca plange , se agita, are niste chestii care imi zic ca ii este foame si cand ii ajunge cutitul la os si il intreb imi da din cap disperat ca Da ii este foame.
Fug sa ii dau micul dejun si sa plecam la dr.

o zi buna

poze Alex

Mergi la inceput

da azi a baut laptele destul de tarziu pe la 11 ca atunci s-a trezit,si eu fuga repede la buc sa fac ceva de mancare si hop:nu mergea hidroforul,sa mor si nu altceva,ca eu deja pregatisem sa bag la cuptor niste ficatei cu cartofi;asa ca merg la vecini sa iau apa,bag mancarea in cuptor,vin in cassa,fac patul,aspir,merg sa ii pun sotului sa pape si el mititelul,servesc si lui andrei o portie de mancare si gata cu ei,acum il adorm pe andrei,apoi un spalat pe jos,sters mobila si cam gata,ramane de vazut daca mai fac ceva ciorbita.
in fine,copilul deocamdata e f bine,doamne ajuta sa fie in continuare,papa destul de bine,no problem,restul mai vedem ce o fi.

eu va pupic pe toate in toata inima mea,si merg si eu un picut langa andrei ca simte cum plec de langa el si imediat se trezeste.

POZE

Mergi la inceput

mananca destul de prost ca este racit, tuseste si vrea doar iaurt cu biscuiti, i-am pus lingurita in mana si nu vrea sa o tina sa pape el cu ajutorul meu....ma ingrozeste posibilitatea sa ii dau asa o viata, nu vrea mancare sa tina in mana , sa manance singur, prea dependent de mine, nu mai zic nimic , sunt prea sictirita sa mai zic ceva.

pofta buna tuturor

poze Alex

Mergi la inceput