Copii nostri speciali...*(5)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

'neata fetelor,
Ca toate "babettele", eu functionez cu intarziere!Iar nu se simte prea bine Vladut si am sanse sa ajung intr-un butoi cu melancolie. Nu mai stiu cum sa fac, daca stiti un neuropsihiatru deosebit, mai dati-mi si mie o idee, pana acum toate tratamentele incercate au efecte temporare.
Nu pot sa cred ca nu exista tratament care sa stopeze crizele!
HELP! nu mai stiu si uneori am impresia ca ma scufund in necazuri.
Kariguld,
LA MULTI ANI!
Sanatosi, voiosi, norocosi, frumosi!
Sa-mi trimiti si mie o felie de tort!
Dar sa fie maaaaaarrreeeeeeeee, ca am o familie numeroasa!
Adriana,
Mc pt cafea, am nevoie, si tensiunea mea normala e 9 cu 7!
Fara cafea nu cobor din pat! Si am un sot care daca nu mi-o aduce la pat, atunci mi-o pune pe masa inainte de a ajunge eu jos!
Am primit ieri dupa pranz atentionarea ca a sosit pachetul, merg azi sa-l iau. Mc mult, am sa-ti spun cum e si cum se va descurca Vladut cu ea.
Data viitoare cand vi la Buc, ia-ti si o clipa in plus ca sa te rapesc pe la mine. La sf lui septembrie vin iar la Zalau, daca voi avea si ceva resurse suplimentare, poate voi trage o fuga si la voi sa bem o cafea.
Fetelor, daca aveti o clipa in plus, intrati pe ziarul Gandul si cititi "baia de oxigen" publicata de dr. Ion de la centrul de medicina hiperbara Constanta.
Eu am vorbit chiar ieri cu dumnealui, e foarte interesant ce spune si face acolo.
Sper sa pot gasi resursele necesare sa ajungem si noi acolo. Pt noi e mai complicat.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

babette
toate ne scufundam in necazuri dar trebuie sa gasesti puterea sa iesi din ele,,stii desigur ca puterea gandului pozitiv si ambitia de a reusii se gasesc doar la tine,,,
Ma rog la cel de sus sa va ajute sa gasiti o solutie,,,
Va trimit un butoi cu ploaie ,,,ca doamne bine e
sa va bucurati si voi
Daca trimite cineva prajitura ,,,ma inscriu si eu ,,,ca sant o mare consumatoare
Numai lenea ma opreste azi din gatit,,,dar daca tot lenevesc pe racoare sa fie pana la capat
va doresc o zi minunata

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

kariguld
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

fetelor...m-ati dat gata!

un mare brat de flori pentru voi,

multumesc de urari!

sper ca sunteti bine, copilasii vostrii la fel. multe impliniri, sanatate si cat mai multe reusite va doresc!

gata, ca iara ma apuc de jelit. de fericire!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna

babette nu te scufunda in melancolie ca o sa iesi greu din ea , plsss, te cred ,te inteleg si iti trimit pupici....pe carmen Burloiu din buc o stiu , de la Obregia , un neuro bun, .....si inca ceva , presupun ca face crize epileptice, sa ma corectezi daca gresesc, dar ieri vb cu sotul meu de situatia de kkk in care ne aflam cu alex si ce mama naibii facem cu inca un copil , se punea pr unde il las cand merg cu alex la centru si kineto ca doar nu il car zi de zi dupa mine ,copil nou-nascut , ma roog .....si imi zicea ca a citit de un baietel din SUA care avea crize mai mult de 20 pe zi si deja nu mai raspundea la nici un fel de tratament, nu mai mergea , nu mai vorbea , regres total, ....ee i-au extirpat o parte din emisfera stanga a creierului, copilul este bine sanatos , recupereaza la greu si nici urma de crize, nu ti-am scris asta ca sa o iei in calcul doamne fereste, dar poate exista o solutie , eu o sa caut pe net si daca gasesc ceva iti trimit.Il poop pe Vladut .

capucino , cafea , prajitura ....cine mai doreste ?
sunt servite pe terasa ,o terasa virtuala unde noi stam ca fetele si nu avem nici o grija iar cei mici sunt cu 10 bone "masculine"

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babbete uite articolul , repet daca vb prostii sa imi zici ...

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-03&id=35109

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hei dragele mele, cred ca melancolia este de la vreme sau...cel putin eu asa ma simt in perioada asta, insa la mine e de inteles ca mai adaug un an la caruta vietii....eeeehhhhh

hai ca va da BABA un pic de optimism , va sterg lacrima din coltul ochilor si va desenez un zambet pe fata...
hai la toate si va pup

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

nu vreau sa vad urma de tristete si melancolie pe aici,,,parca va spuneam ca sant responsabila cu optimismul si buna dispozitie

daca totusi nu mai puteti si chiar cadeti in butoiul cu melancolie aduceti-va aminte ca santeti niste femei minunate,,mame devotate pline de optimism,credinta si incredere in voi..
Si daca nici asta nu va ajuta,,,,cititi mai departe-

De ce Dumnezeu a creat barbatul inaintea femeii?
Intotdeauna faci o schita inainte de o opera desavarsita.

Ce isi zice mireasa dupa noaptea nuntii?
Doamne-ajuta ca nu am aruncat inca vibratorul...

Ce ar fi lumea fara barbati?
Plina de femei libere si fericite .

Cum poti rani un barbat doar cu cuvinte?
Ii dai in cap cu dictionarul.

.Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa:
- Femeie, cine e sefu' in casa asta?
Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat:
- Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie?
Sper ca asa cat de cat ati zambit,,macar un pic

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

daca nu ati reusit sa va inviorati urmeaza Continuarea

In fata unui bloc de 10 etaje se tot aduna lumea si striga disperata: - Criminalo Criminalo! O tipa la etajul 7 se chinuia sa arunce o femeie peste geam! Intr-un final reuseste sa o arunce, dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul 6. Tipa coboara repede etajul si, dupa o lupta inversunata arunca femeia care cade si se face tandari. Ea coboara linistita in fata blocului sa infrunte multimea care tot striga: - Criminalo! Criminalo! La care femeia linistit: - Stati asa , ca era soacra-mea! Toata lumea: - Aaaaaaa!!!Bravoooooooo!! La care un tip din multime: - Ce tupeu avea! Ati vazut cum se tinea, bestia?

Va rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume....
Primul: - ... Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul... - Cum asa??!!! - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci... - Asta asa este.. aveti dreptate.. o sa tinem cont de parerea dvs.

Al doilea: - Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid... - De ce anume??? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e... - Da...
interesant... apreciem contributia dvs..

Al treilea: - Dom'le... eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru... - Puteti explica??... - Da: cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina... adica e ceva foarte rapid... nici nu-ti dai seama... - Da... foarte interesant.. va multumim...
Al patrulea: - Cum sa va spun eu... dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru... - !!!?????? (consternare)
- Pai, domnilor... aseara m-am cacat pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina...

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna seara tuturor!

Adriana, pe mine m-ai facut sa rad in hohote!
Mi-a placut mult ultimul banc. Super tare! Mai fa o selectie si posteaz-o, ca sa aiba efect mai puternic. Eu una de abia astept sa ma trag o portie de ras.

Mi s-a parut mie sau mai avem azi o sarbatorita? Mari_paun parca zicea ceva legat de inca un an pe care l-a adaugat...sau cam asa ceva...

Pai, daca e asa atunci LA MULTI ANI! Sa ne traiasca si sa aiba parte de tot ce-si doreste mai tare! Multa sanatate, fericire si noroc!

Va doresc o seara placuta si, daca nu aveti nimic impotriva, eu as servi o ciocolata calda, asa, inainte de culcare.

Va pup!

Mergi la inceput