Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop Povestea nasterii celor doi |
da copy si ai o semnatura frumoasa
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui nu nimeni nu ma vrea.... oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
te vreau io...dar ce fac cu tine???
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
dragele mele,mamici,m-am gandit,ca avem un oaspete de onoare,care ne da zilnic cafele si parjituri virtuale..asa ca mi-am permis sa-i spun lui dodo-pui s-o treaca in listuta noastra din primapagina,ca si oaspete de onoare!.sper sa u va suparati si sa fiti de acord cu mine!
adriana,bine ai revenit la tine acasa si la noi...vrem poze de la chef...
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
te vreau io...dar ce fac cu tine??? |
Cum ce faci...??
Mey 007=umflatel=mihaela770=gabriela7 imi dai pace si ma plimbisi...mai vedem
PS:Mai mult ca sigur vineri sunt in CT
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
mihaela77O spune:
bey,deci n-am nici o legatura cu gabriela7,a fost o greseala de logare...este terapeuta lui mihaita,care se logase putin de pe pc-ul meu...iar eu nu mi-am dat seama cand am postat!
multumesc de intelegere!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
si eu te vreau Dodo -pui....vineri daca stabilesc fetele ne putem intalnii cu cea mai mare placere
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
Dodo-puimersi mult
vroiam sa intreb mai demult cum schimb semnatura ,,,dar sant mai uituca asa ca am tot amanat,,,
iti sant vesnic recunoscatoare
Bun venit ptr oaspetele nostru drag Kariguld ,,,asa musafiri cu cafele si prajituri tot sa ai,,,,mai ales ca nu face deranj si e chiar ff simpatic
sorry dar poze nu am,,,nu sant fotogenica asa ca nu ma obosesc sa car aparatul dupa mine sa imi faca poze,,,,la copii le fac ff des ,,,dar mie singura never
daca vreodata o sa ne intalnim noi ,,,la CT, B,sau unde o fi,,promit sa duc aparatul,,,
fetelor va pupacesc si am intins-o,,,ca deja e tupeu,,,dupa ce ca sant dusa mai toata ziua,,,mai stau si pe forumsaracii copii ce mama denaturata au,,,,vai vai
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
adrianapop spune:
nu imi iese,,daca dau copy,,imi afiseaza doar semnatura fara link,,,doar scrisul,,,
ai putea sa imi trimiti pm cu descrierea pas cu pas,,,ca la prostuti ca altfel imi prind degetele
please
dau o ciocooooooooooooo mareeeeeeee
Povestea nasterii celor doi
kariguld spune:
asea deci, mancav-ar mama, crosetai panou de onoare? pai n-am mai fost la panou...cam de mult...de cand eram la liceu...(vai ce de ani, ptiu, ce baba sunt).
multam, io n-am facut nimik special, voi sunteti mamici speciale, deosebite....ce mai, voi va meritati locul!
si vinovatul cu pricina, agent007! cine alta? detectiv trebuie sa te faci!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
pup pe oaspetele de onoare.....azi ma gandeam la cofetariile de la tine de acasa ...eram in pofte
Deci mdanicoleta ajunge vineri noapte in cta , o sa ne vedem intr-o alta zi a sapt.Vorbim si ne auzim.
Adriana am reusit ai am vazut poza de la mess tocmai cand ai inchis , tare fruumosi sunteti.Vezi ca la "FAQ Intrebari si raspunsuri (cele mai frecvente)" sunt multe subiecte deschise de la cum facem un capitol nou pana la cum schimbam semnatura , acolo am invatat si eu, daca ma pun sa explic nu o sa intelegi nimic , este simplu dar eu sunt tare complicata .
Pupici fetelor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"