city break

city break | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

a fost cineva printr-o agentie de turism intr-o "city break" in Europa??? adica cazare doar 3-4 nopti, cu transport inclus???

nu ma trimiteti la top agentii, ca am cautat deja.....

Multzam!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Am fost eu in 2007 la Viena, 3 zile/2 nopti, cazare cu mic dejun + transport Oradea-Viena (si prin Viena cu microbusul), toate la 100 euro/persona. Am reusit sa vedem destul de multe, dar evident ar fi fost mai bine sa ramanem macar o saptamana. Oricum la acest pret a fost OK. Agentia cu care am fost noi este aceasta www.lucontour.ro/" target="_blank"> http://www.lucontour.ro/

Blogul meu: www.celina-bianca.blogspot.com
Pozele mele: http://picasaweb.google.com/bianca.tripon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi am fost si cu Alltur si cu Tarom (Tarom tours, agentia lor) si cu Marshal. in multe cazuri agentiile cumpara pachetele de la Tarom. nu am avut niciodata probleme.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

multumesc frumos!!

o sa incercam si noi o mica excursie la Praga, cu Alltur, 3 nopti cazare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu numai Tarom organizeaza, ci si alte linii aeriene. Majoritatea sunt foarte convenabile ca pret, in sensul ca pachetul costa cam cat biletul de avion, dar ai si cazarea inclusa. In plus, hotelurile oferite sunt foarte bune, in general sunt de 4 stele (desi cred ca au si oferte pe 3).
Am luat multe city-break-uri pana acum, poate vreo 10, la niciunul nu am avut vreo surpriza neplacuta.

Ultimul a fost la Helsinki si iar mi s-a parut grozava ideea.

Daca iti iei zbor separat si cazare separat, poti sa ai surpriza sa te coste chiar dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

incearca sa cauti si pe travelocity.com sau expedia.com
noi de aici am luat de multe ori si a fost ok

Mergi la inceput

multzam de raspunsuri!

am gasit o oferta ok pentru hotel OLYMPIC TRISTAR in Praga...a mai fost cineva acolo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poti cauta mai multe pareri despre un hotel anume pe www.tripadvisor.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Madadum, ai folosit cu succes travelocity? cum functioneaza, la fel ca booking.com sau trag banii inainte de pe card? imi poti da mai multe detalii? multumesc,

Roxana

Mergi la inceput

am cautat pe tripadisor si m-am razgandit, am luat bilete la hotel ORION. agentia ALLTUR a fost super...au sunat imediat in Cehia, au facut rezervarea, au sunat imediat si pentru biletele de avion...super prompti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama lia

am cautat pe tripadisor si m-am razgandit, am luat bilete la hotel ORION. agentia ALLTUR a fost super...au sunat imediat in Cehia, au facut rezervarea, au sunat imediat si pentru biletele de avion...super prompti.

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Buna,

Si mie mi se pare oferta lor buna pentru Praga. Parca spuneai initial ca ai vrea la hotelul Olimpic Tristar (si eu ma gandeam tot la asta). Ce te-a facut sa renunti la asta si sa optezi pentru Orion? In pachetul asta turistic pentru Praga intra si taxele de aeroport, nu-i asa?

Multumesc,

Ana

Mergi la inceput