retete stimer

retete stimer | Autor: danamatei

Link direct la acest mesaj

Ma ajuta cineva cu retete pentru stimer ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamatei spune:

Conopida cu peste file
Cateva buchetele de conopida si unul sau doi mrcovei felii pe lungime le pun pt 15 min, iar apoi pun fileul de peste pt 15 min fara a lua conopida si mancarica egata. Asta i o fac eu lui Matei si nici nu mai e necesar sa pun sare pt ca gustul e nemaipomenit.

De asemenea pun spanacul pe 15 min, iar apoi il fac pe aragaz traditional. Sau mazarea pe 22 min iar apoi o servesc cu tocanita de vitelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu fac o salata la steamer, pun pe prima tava cartofi, a doua piept de pui si oua, a treia mazare, porumb, teci de fasole. Dupa aceea le tai mai marunt, le amesteci cu ulei si zeama de lamaie. Poti adauga masline, ardei gras taiat marunt, muraturi, etc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Si eu am inceput sa caut de zor cand mi-am luat steamer. E nemaipomenit, mai ales de cand am inceput diversificarea. M-am obisnuit sa pun toate legumele la abur, apoi sa opresc pt Sara cateva si mai departe sa le mai innebunesc ori pe aragaz, cu ceapa calita si sos, sau salata, sau la cuptor cu ou batut+telemea/cascaval peste, depinde de timp si chef. Dar gata cu lauda, hai sa-ti arat ce-am gasit:
- Aici e blog-ul unei mamici care gateste innebunitor, si printre altele, si la steamer.
- www.ardei-iute.ro/component/option,com_fireboard/Itemid,17/func,view/id,1728/catid,22/limit,10/limitstart,10/" target="_blank">Aici e o reteta de ciuperci cu spanac si cu file de pangasius.
- Aici e un topic mai vechi, tot de pe DC.
- www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=17284&pid=436097&mode=threaded&start=#entry436097" target="_blank">Si-aici sunt alte idei, cu sosuri aferente.
- www.reteteculinare.ro/forum/discutii/mancare_gatita_la_aburi-1405/" target="_blank">Aici piept de pasare marinat cu lamaie.
- www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=17284&pid=436097&mode=threaded&start=#entry436097" target="_blank">Si-aici trimitere spre alte linkuri.

Enjoy!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput