Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nu am nascut si se pare ca nici nu avem de gand sa venim afaraMicotim si ne grasunim, avem 3500 nici nu ma mir ca nu ma mai tin baierile, e tare fortoasa si tine sa mi-o demonstreze
Va multumesc din suflet ca va ganditi la noi!
Cum spuneam o sa va tinem la curent in timp real ce si cum.
Va pupacim pe toate!Si inca o data mii de multumiri!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucia, draga mea, cred ca iti este greu, dar mai rezista putin pentru pupa, gandeste-te prin cate ai trecut ca sa ajungi aici, iar daca ea nu vrea sa iasa inca, inseamna ca stie ea ce stie, tu parca mai o saptamana pana la nastere, nu? e, atunci este inca in termen si nu a intarziat deloc, ia-o usor usor ca a mai ramas atat de putin

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Sunt si eu pe aici dar cu scrisul mai greu ca am niste dureri de cap cumplite.

Lucicule dragutule ce grasunica ai tu acolo in burtik, te inteleg ca nu mai poti si cred ca nu mai aveti nici rabdare, mai e atat de putin, gandeste-te cat de mult a trecut si cat de putin a ramas pana la marea intalnire

Ralu saptamana viitoare cred ca aflam ce am in butik. Pup Tudorelu

Bine ati venit fetelor din concediu
Aditza eu iti recomand sa faci eco si control la sani la un endocrinolog, poti merge la Corina Neamtu, eu la dansa am fost

va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 15 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Lucic tot asa sa auzim ca nasti o grasunica frumoasa, curaj si doamne doamne sa fie cu voi in momentele alea, ca El oricum este ....
Aditza daac vrei sa o gasesti pe d-na dr. Corina Neamtu pot sa-ti dau niste repere la privat, pt ca in spital e foarte ocupata, si pana pe 21 august e in concediu....pup
de mine ce sa va zic mi-a venit in sfarsit dupa 10 zile de duphaston si analizele din z2-z3 arata asa:
Estradiol 33.46 din 12.53-165.5
Prolactina 349.9 din 102-496
FSH 13.36 din 3.5-12.5
LH 3.13 din 2.4-12.6
acum astept sa vina doc endocrinolog sa vedem ce zice , va pup si spor la burtici

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucia, nastere usoara si lina si bebelina ca o floricica iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
criss ma bucur ca ai sa mergi des la TUTU in felul acesta ne vom vedea , yupii abia astept . Da ...ma dor sanii , ii simt altfel decat in general . Masto este bun si la displazia mamara pe care o am . Sper sa imi faca bine . Nu este vb de sarcina in nici un caz ...mai ales ca luna asta am ratat . Azi am 20 zile . Curios este ca in ultima per m-au durut si ovarele ca la CM , si sanii .... in fine , abia astept sa merg la TUTU . Ma gandesc sa merg in perioada ovulatie ca sa vada cum sta tb acolo , nu ? MOm stau prost cu banutii , ca as merge acum dar tb sa ii platesc 150 consultatia si cu siguranta ma va chema in per ovulatiei .

alexia si ralu multumesc frumos , m-ar interesa nr dansei , ma bucur sa aflu ca mergeti amandoua la dansa , inseamna ca este f buna din punct de vedere profesional .

lucia fetele grasunicii !!!

AS vrea sa va intreb ceva : TUTU iti da din propia intiativa trimitere la analize? sau tb sa ii ceri tu ? de ex eu nu am facut nici o analiza specifica pt sarcina si stiu ca inainte este bine sa faci multe analize gen : chlamydia , toxo , citolomega, etc etc ....

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetelor DR Corina Neamtu face si ecografii transvaginale ? Am citit pe net despre dansa si am vazut catev disc: ex. '' Astazi am fost la Dr Corina Neamtu......si mi-a spus ca ovarul drept a dezvoltat si el un folicul de 16mm, endom este de 7mm. Luni dac foliculul se dezv. mai mult imi face pregnil.''

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

fetelor DR Corina Neamtu face si ecografii transvaginale ? Am citit pe net despre dansa si am vazut catev disc: ex. '' Astazi am fost la Dr Corina Neamtu......si mi-a spus ca ovarul drept a dezvoltat si el un folicul de 16mm, endom este de 7mm. Luni dac foliculul se dezv. mai mult imi face pregnil.''

multam

Am inteles ca e specializata prin Germania sa faca si eco transvaginal... Daca nu ma insel, Pisix a fost "pacienta" de-a ei la astfel de eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aditza cu fundita!

Cand este indicat sa merg si eu la dr Neamtu de care tot vorbiti voi?dupa ce as termina tratamentul cu Diphereline? Eu oricum intentionez sa ma reapauc de acupunctura ca ma simteam bine. Si poate ne tine la curent ana alexia in legatura cu laserul ginecologic.

eu sambata imediat dupa cun civila tre sa fac a doua injectie de D si cred ca va fi in Bulgaria (nu am dorit sa ne indepartam prea mult de casa in concediul acesta pt ca strangem bani de nunta si de luna de miere).
Te plangi de dureri de sani, sa stii ca si eu dupa ce am venit de la mare din BG, chiar daca nu fac topless, aveam niste dureri de sani ingrozitoare de credeam ca sunt de la tratamentul D, dar nu, mi-am adus aminte ca si anul trecut la fel am patit. iti reamintesc ca si eu am displazie mamara bilaterala. Eu tot cu acupunctura ma tratam si de displazie.
Abia ieri am reusit sa depun dosarul la CAS si mi-a promis tanti de acolo ca maine imi da si raspunsul, dar ca iar trebuie sa merg la dr T sa-mi completeze nsh-ce, uff si sunt asa de prinsa acum cu toate!am facut atatea drumuri pt dosarul acesta!!!Poate reusesc, chiar daca timpul e asa de scurt sa iau cea de-a 2-a injectie compensat. Singura chestie care a inceput sa ma jeneze de la tratamentul cu D este ca nu mai sunt asa activa sexual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

cea de-a doua injectie, SORRY, cea de-a doua fiola

Mergi la inceput