Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Lucic scump , toata sarcina ta a fost binecuvantata.
Ai aflat ca ai un samburel in burtica in Postul Craciunului si ai nascut de Sf. Marie. Va doresc tot binele din lume .
ANA ALEXANDRA BINE AI VENIT !!!!...
Sa fi sanatoasa , norocoasa ,iubita , fericita
O imbratisare din partea mea si un buchet mare de pentru voi!!!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Lucia, ti s-a implinit visul cel mare! Felicitari, mami! Incepe acum o noua etapa a vietii voastre! Sa va bucurati de fiecare clipa pentru ca trec mult, mult prea repede! Toate cele bune si minunate Anei Alexandra! Asteptam vesti! Eu nu te sun, dar cand poti da-mi tu un semn

PS. daca ai vreodata nevoie de un sfat, orice, da un bip!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lucicut drag !!!!!!!! sa va dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii, si o viata minunata impreuna !!!
ma bucur din suflet pentru voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucia, sa iti traiasca minunea minunilor, o puiuta binecuvantata!!!

P.S. Sarut mana, Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello fete dragi
ioana multumim pt vesti !
o asteptam pe lucia ....sa ne spuna cum arata samburelul ei dulce .

Fetelor ati auzit de biorezonanta ? Credeti in asa ceva ? Eu maine am programare si tare sunt curioasa ce o sa imi spuna . O ruda imi povestea de o cunostinta ca avea probleme mari cu chisturile ovariene si a facut biorezonanta si s-a tratat cu naturiste ( toate tratamentele sunt naturiste ) si a scapat de probleme .

criss ce faci ? au venit rusii ? Pe tine te dor sanii de la Masto ? De cand il iau sanii mei s-au intarit si ii simt tensionati , am cate o durere mika , cand port sutien e ok , fara sutien ii simt cum ma jeneaza , clar e de la masto ( au si crescut ) dar ar tb sa imi faca bine tinand cont de displazia mamara pe care o am .

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetele,
lucicut abia astept sa ne scrii si sa ne pove totul cu lux de amanunt, pupici multi pentru tine si pupa
aditza, venira afuritii de rusi, sunt deja ziua 5, au si trecut intre timp si sunt a 3 zi de stimulare.
de biorezonanta nu stiu nimic, habar n-am cu se mananca dar suna interesant, povesteste-ne si noua ce si cum, poate imi dai idei
eu din septembrie incep acupunctura si fac si fizioterapie cu ultrasunete si scurte pentru aderente postoperatorii pentru ca la ultima laparo mi-au descoperit ambele trompe lipite de alte organe, ceea ce este foarte naspa, ca pot eu sa fac orice, daca trompele nu-s functionale s-a zis cu tot efortul meu.
dureri de sani nu am, nu mai am de vreo doi ani de cand am inceput sa suplimentez progesteronul prin diverse mijoace si nici atat de la masto, eu ma simt super, pe de alta parte daca tu crezi ca te dor mai rau de la el... nu stiu ce sa zic, eu am foarte mare incredere in semnele pe care mi le da corpul, mai ales atunci cand el imi spune ca ceva nu-i place. tu cat timp ai de cand iei? la al catelea flacon esti? pup
ma duc sa vad care e treaba cu biorezonanta

mai fetelor, nu reusesc sa gasesc pregnyl, aveti idee de unde il pot procura?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

criss poti citii pe net de biorezonanta , eu maine merg sa fac consultatia si va tin la curent . abia astept ....sunt nerabdatoare
eu sunt la al doilea flacon de masto ....ma bucur ca ai inceput stimularea . Nu o sa renunt mom la Masto ...astept sa merg la eco si sa vad ce zice dr . Sapt asta tb sa imi vina si CM asa ca ma gandesc k ma doare mai mult din cauza aia , cu toate ca este vizibil o modificare iar dureri au mai fost in inainte , in fine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor sa imi spuneti si mie cum va simtiti cu biorezonanta , acupunctura si fizioterapia. Eu cred ca astea ajuta, dar inca n-am incercat, doar ceva naturiste. Nici la homeopat n-am fost, desi intentionez de ceva timp. Pup.

Mergi la inceput

salutare ...ce liniste este pe aici !!

Fetelor vreau sa va zic ca am fost astazi la consultatia cu ap SCIO cu biorezonanta .A fost super....nu credeam ca este adevarat , recunosc ca eram convinsa ca ceea ce fac este ok . Dupa consultatie m-am convins suta la suta ca merita . Sa va dau cateva detalii : este vb despre un aparat conectat la un laptop , tu stai asezata pe un scaun si ti se pun la maini , picioare si cap niste chestii ( cureluse ca sa zic asa ) . Apoi se lasa vreo 8 min ca acel aparat sa capteze toata '' energeia '' undele corpului tau dupa care se incepe de catre medic testarea .....se incepe cu : creierul, doctorul vede corpul uman pe acel laptop si bineinteles ca acolo apar toate informatiile date de aparat . De la creier pleaca mai departe , ochi , urechi , coloana , plamani , inima , stomac , bila , pancreas , ficat , rinichi , vezica urinara , colon , uter , ovare , .......apoi se verifica deficientele din org de minerale , vitamine , etc . Si bineinteles ca verifica si alte chestii gen : stare emotionala , stres , etc . La acest cabinet toata consultatia dureaza 1 ora , dar sunt cabinete unde dureaza 30 min .Aici sta si iti analizeaza cum tb fiecare organ . La sf ti se da o fisa si o reteta cu tratament NUMAI NATURIST , daca este cazul . Mi se pare f interesant si sunt f multumita . VReau sa va zic ca mi-a spus exact ce stiam eu ca am probleme , fara sa ii spun ceva , pe cuvant . SUnt si cateva problemutze de care am aflat acum gen ca am nisip la rinichi , ca am palpitatii la inima si sa am grija sa nu fac un atac de panica , ca al meu creieras este stresat si ca hormonul fericirii este cam scazut , ficatul imi este obosit ....... mi-a spus ca am doi factori de risc : 1. Tubul digestiv si Ap genital , nu imi venea sa cred , mi-a spus ca am candida activa , pe cuvant , ca am mici probleme si cu bila si cu colonul - constipatie si toxine , sa am grija la alimentatie , sa beau lichide pt ca sunt deshidratata si nu mi se oxigeneaza creierul cum tb , ca am probl cu circulatia ....iar la ap genital mi-a zis ca am disf hormonale si probleme cu menstruatia ,k nu exista chisturi . Si ca sunt f stresata , cu griji si frica . si ca am si insomnii ..........tot ce mi-a spus este f adevarat .
Mi-a prescris un tratament naturist ........ma va costa cam 3 mil si ceva .... dar cele prescrise sunt bune pt majoritatea problemelor mele in special pt infertilitate . Pe langa astea am si deficiente de b-uri si ca, mg , zinc si fe .
Mi-a spus ca a avut cazuri grave de infertilitate si s-au tratat cu trat naturiste si au ramas gravi
PS: sanii mi-a zis ca sunt ok !
SIncer chiar ma gandesc serios sa incep acest tratament si sa fac o resetare cu al meu organism .Tb sa fiu f atenta la alimentatie .

va pupik ....

Mergi la inceput

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/vital-woman.htm

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/acidophilus-ac-zymes.htm

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/rhodiolin.htm

v-am pus mai sus linkurile cu medicamentele prescrise . Am uitat sa precizez ca am deficiente si de vit E deci al 4-lea medicament pe care tb sa il iau este vit e .

ce parere aveti?

Mergi la inceput