Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

aditza, cristy si toate fetele

voi va luptati cu candidoza eu cu niste mici negi virali genitali....
luni ma duc sa-i cauterizez stiti cum doare??? Horror
Bine, asta daca nu imi vine nenorocitul de CM .... ca pe luni il astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Intr-o sfanta zi a venit pe lume micutza Maria puiut de mami LUCIALU, azi ora 17:00. Lucialu e bine, a nascut prin cezariana si acum se odihneste. M-a sunat sotul emotionat si nu am inteles foarte bine detaliile, vorbea incet pentru ca Lucicut dormea. O sa revin cu detalii mai tarziu dupa ce vorbesc cu ea. Felicitari iubita si sa va traiasca minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

In acesta zi sfanta, mami Lucialu a adus pe lume printzesa mult asteptata, frumoasa si sanatoasa,de emotie am uitat detaliile tehnice cred ca 3,5 kg si 51 cm, dar ceea ce conteaza e ca sunt bine amandoua,mami acum isi revine din anestezie.FELICITARI DIN SUFLET

BUN VENIT PE LUME MINUNE MICA, SFANTA MAICUTA TE-A ALES

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Ioana....

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Mada23 am scris aproape in acelsi timp! Sunt asa de emotionata, de parca eu am nascut! Abia astept sa ne spuna si celalalt nume, dar unul sigur va fi Maria, asa am inteles de la ea. Si s-a nascut chiar de ziua sf. Maria, ce poate fi mai frumos! Eu ma gandeam s-o sun mai pe seara, ca sa-i spun deja "La multi ani de ziua numelui" printesei ei, dar acum o voi suna sa-i spun felicitari!

Mergi la inceput

Ioana..exact si eu de emotie, saracu tatic sper ca nu l-am speriat m-am manifestat cam zgomotos, si eudoar ce-i scrisesem pe mess un mesaj pentru ziua numelui.Ce poate fi mai frumos o Marie sa nasca o minune de Mariecred ca Ana e primul nume, daca nu s-au razgandit.
Simt ca plutesc am uitat de orice durere

madutz

Mergi la inceput

Am trimis mesaje si fetelor noastre, sa facem o mica party online! La multi ani, sa ne traiesti cu numele micuta Ana Maria puiut de mami Lucialu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

micuta Maria bine ai venit pe lume, sa fi sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si plina si sa fii intotdeauna inconjurata de cei care te iubesc!!!!
mami lucia felicitari pentru printzesa, sa va traiasca si sa fiti fericiti pentru ca meritati

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia draga felicitari ca ai adus pe lume o comoara atat de pretioasa intr-o zi sfanta. Sa va bucurati de printesa voastra si tie recuperare grabnica ca acum gata ai treaba .

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Felicitari Lucia! La Multi Ani, Maria! Sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput