Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

aahaaaaaaa era sa uit Adita daca vrei sa mergi la dr. Neamtu incearca la Dacia Medical Center, acolo nu este asa de aglomerata, eu am sunat prima data la sanador si ma programau in 28 octombrie si apoi am sunat la dacia si mi-am facut programarea de pe o zi pe alta, deci o gasesti si dupa prima consultatie mie mi-a dat nr. personal si mi-a zis sa o sun cand am rezultatele, dar acum cred ca e in concediu, stiu doar cand se intoarce pe 21 august, am uitat cand a zis ca pleaca.
va puuuuuuuuuuup iarasi

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

xdidi ms mult de tot , o sa caut pe net nr de la clinica Dacia si sun si imi fac programare la dansa , eu zic ca si asa daca este in co cu siguranta mi se face programare , nu ?

criss am inteles ce vrei sa spui ....in leg cu starea de cacao si am o stare ca a ta iar rusii tb sa imi vina peste o sapt .
Cred ca nu ar tb sa ne mai gandim si sa facem ceva sa iesim din ea , nu ?

chiar imi place cand avem asa activitate , si timp liber bineinteles , eu am o sit de facut dar imi este o leneeeeeeeee

pupicei tuturor

Mergi la inceput

aaa inca ceva fetelor ....cand merg tb sa am trimitere de la medicul de familie ? cati banuti ii dau ?
multam

Mergi la inceput

fetelor am sunat la Centru Medical Dacia ...si am intrebat de doamna Dr mi-a zis ca atat ea cat si asistenta sunt in co si sa revin luni . Dar sunt putin nedumerita ....am dat incarcare pe google si mi-a aprut doua clinici diferite dar cu aceeasi denumire , cea la care am sunat are sediul in Iuliu Maniu ...fosta Apaca , ceva de genul ...acolo este ?
OFFF pe alta parte ( am prins curaj si viteza ) ma gandesc sa merg sapt viitoare la Tutu ? sa mai astept per de ovulatie? ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Aditza uite ne de la Dacia 0212115405, bd dacia 101, vis a vis de pta spaniei. E adevarat ce spun fetele dureaza mai putin programarea aici. Eu zic sa-ti calculezi perioada fertila si sa mergi cam in perioada aia daca vrei si eco. De platit te costa consultatia si ecografia separat. Eu am facut si consult la sani si tiroida atunci si eco transvaginal. Nu mai stiu sa-ti spun cu exactitate parca 800 mii consultatia si 1 mil eco dar nu sunt sigura. Nu trebuie trimitere.

Xdidi da, in luna in care am ramas gravi am mers la dr Neamtu. Am mers la Dacia prima data si apoi m-a chemat dimineata la Parhon sa-mi mai faca o eco. Dar e nebunie mare la Parhon,stai acolo cu orele la coada.

va pup fetelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 15 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salut Adita, consultatia costa 150 ron la d-na doctor oriunde ai merge si intr-adevar este in concediu, iar dacia medical center este pe bd. dacia http://daciamedicalcenter.ro/ro/ asta e si link-ul eu aici am mers si am gasit-o, la marinescu la clinica pana la 1 septembrie nu o gasesti ca am sunat eu ,iar la sanador am refuzat eu un loc in 28 octombrie....... te pup si bafta , mergi la ea e super doctor si super om si am vazut-o doar o singura data, eu am incredere in ea asta simt acum.
si apropo de intalnire....as vrea si eu sa vin daca se poate mi-ar face mare placere sa va cunosc pe toate si sa vb asa ca fetele

didi

Mergi la inceput

acum m-ati lamurit , dar nu inteleg ceva ...eu am sunat la nr 021 317 90 85 si la contact ca si adresa scria Independentei , Apaca ceva de genul si am intrebat chiar de dansa si mi-a zis ca si ea si asistenta sunt in co ...si am intrat pe al site , doamne , haideti k am inceput sa rad de nebuna .
Va multumesc mult de tot pt ajutor , sun acum si la nr pe care il am de la voi .
Eu merg la dansa pt sani ....pt eco TA vreau sa ajung la TUTU si sa merg cu el de acum incolo , asa ca nu are rost sa fac si la ea eco si la TUTU , si da aveti dreptate am sa merg la eco in perioada ovulatiei .
Ce m-as face eu fara voi mai fetelor ?

pupicei dulci

Mergi la inceput

gata fetelor am facut programarea pe 1 sept la ora 15:40. Este perfect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetele, haideti ca dau eu startul azi
eu declar ziua 1, deci o noua luna de numaratoare si sperante si ma pregatesc sufeteste pentru ceea ce urmeaza sa vina.
aditza, feicitari pentru programare, chiar ca te-ai miscat repede. doamne ajuta sa primesti vesti bune si totul sa fie in regula. la tutu poate ar fi mai bine sa mergi in perioada ovulatiei, in felul asta scutesti timp si bani.
va puuuuuuuuuuuuuuup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Cristy, imi pare rau de ziua 1
Cred ca asta ma paste si pe mine! Parca ieri incepusem seria de injectii Dipherelin si mi se parea o vesnicie pina la termin, si iata ca in concediu a venit si primul CM, exact in ziua 73 dupa ultima injectie. Din fericire am prins si momentul ovulatiei chiar pe finalul concediului, dar deja azi, in ziua 25 au inceput sa ma incerce durerile tipice de CM.
Si eu m-am hotaart pentru FIV, pe care il voi face in ianuarie abia, la viena. Pina atunci mai incerc natural sau poate IA (desi am 2 la activ si nu are rost sa spun ca degeaba). La noi alte pb nu sunt deloc. Am avut doar cateva focare de endo pe ligamentele uterosacrate. Acum Dzeu cu mila.
Beatrice, o sa vezi ce repede trece perioada cu Diphe. Si la mine a fost naspa cu apetitul....Dar nu ai ce-i face.
Lucialu, tinem pumnii sa trecu cu bine prin toate!!!!
la toate fetele!!!

Mergi la inceput