simptome

simptome | Autor: meaning

Link direct la acest mesaj

salutare. poate sa-mi spuna si mie cineva va rog frumos care sunt primele simptome de sarcina si cam cand apar? :-?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid111 spune:

Cel mai intalnit prim indiciu ca ai putea fi insarcinata este lipsa ciclului. Testele de sarcina disponibile pentru uzul casnic ce pot fi gasite in orice farmacie te pot ajuta sa afli daca esti intr-adevar insarcinata. Totusi, aceste teste nu sunt corecte mereu si este posibil ca ele sa nu detecteze sarcina in cazul in care sunt folosite in prima zi dupa constatarea lipsei ciclului. Aceste teste masoara nivelul unui hormon numit HCG care este secretat in cantitati mari in cazul in care esti insarcinata. Aceasta este o lista a altor cauze posibile pentru lipsa ciclului, lista pe care ar trebui sa o iei in considerare:

Motive pentru lipsa menstruatiei:
Lipsa ciclului menstrual
Indispozitia matinala
Dureri de sani
Dureri de cap
Balonarea
Scurgeri vaginale
Oboseala
Sensibilitate crescuta la miros si mancare
Urinare frecventa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meaning spune:

eu am o luna de la contactul sexual.menstruatia mi-a venit...era putin cu cheaguri si am facut 3 teste toate mi-au iesit negative,ultimul l-am facut saptamana trecuta cu prima urina.singura problema este ca de azi dimineata ma simt putin cam rau,ma doare burtica,ovarele si capul. or fi de la altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

meaning-care este data ultimei menstruatii,aceea cu cheaguri? E foarte posibil sa ovulezi zilele astea,de aici durerile alea de care zici tu

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

pai cam pe 8-9 iulie a fost ultima menstruatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui meaning

pai cam pe 8-9 iulie a fost ultima menstruatie.

Aia cu cheaguri si-alte cele? Pai-daca ai un CM de aprox.28 de zile,atunci urmatoarea menstruatie ar trebui sa-ti vin in jur de 5-6 August.Daca esti insarcinata,e cam devreme sa ai simptome si..nici testul de urina nu stiu cat e de concludent.Eu zic sa mai astepti cateva zile si sa refaci testul.Oricum,daca zici ca ai avut contactul sexual-acum o luna,atunci nu prea ai cum sa fi insarcinata..Daca-intre timp-nu ai mai avut niciun contact..chiar nu ai cum sa fi insarcinata..

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

nu,nu am mai avut nici un contact dupa acea menstruatie.mai astept atunci cateva zile sa vad daca imi vine.

Mergi la inceput

salut din nou.
azi mi-am luat un test...l-am facut numai ce,sure check si mi-a iesit negativ iar. azi e a 30-a zi dupa contact.
nu stiu ce sa mai cred..nu inteleg atunci de ce imi e rau,am in permanenta un nod in gat care imi da usoare stari de voma. :(

Mergi la inceput

i-a dat cuiva de aici gres testul sure check?

Mergi la inceput

am vrut sa imi caut testul clear blue dar la farmaciile la care am fost pana acum nu am gasit decat barza si sure check.barza in nici un caz nu mai vreau...despre sure check am auzit ca ar fi bun,dar acum nu stiu...de asta intrebam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

sure check este foarte bun. Nu cred ca esti insarcinata, poate e de vina caldura, stresul.
Iti poti face un test de sange beta Hcg ca sa fii sigura.
Poti sa iei duphaston daca tot nu iti vine.

Mergi la inceput