Leoaicele DC *(42)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 4
katty spune:
Buna...
Sa aveti, dragi feline o zi minunata!
Azi nu avem sarbatorite pe aici!!!
Daria, am citit si eu subiectul deschis de aneline...adevarul ca exista minuni, asta e dovada ca orice se poate pe lumea asta! Ma bucur pentru ea!
Ledi, si mie mi se pare din poze ca David sta bine! Asa e, cum zice Daria, nu exista un deadline pentru fiecare etapa din viata unui bebelus, fiecare are ritmul sau! Dar pentru linistea ta, mai intreaba un doctor daca ai pe cineva bun!
Mari, cum sa te uitam??? Phuh! Nici gand, doar ca ieri am fost ceva mai gurese si subiectul a crescut repede!!!
Am si eu o stare de spirit tare buna, chiar daca ieri am schimbat asa drastic prefixul...in spirit nu se simte inca schimbarea...totul a fost ieri excelent...m-am sarbatorit pana tarziu cu prietenii in noapte! Am iesit in oras, la munca petrecerea a iesit foarte frumos! Am primit un medalion de aur si o crema de corp de la sephora! De la sotzul din dotare am primit acum ceva timp un parfum DKNY Delicious Night, care miroase de te inebuneste!
Pun poze din weekend de la Visinesti, si la sfarsit tortul de la petrecerea de la munca!
Poze
Pupici......................
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Annie80 spune:
Neata si de la noi
noi suntem ok, acuma intru la gatit
Katty ce superb la vi acolo si tortul si Dixie...si totul
Iulika pe noi cine ne anunta cand vine bb?
Ledi dulce foc davidutzu, nu te stresa
Am pus niste Poze daca vreti sa mai vedeti din minunile dubaiului
Pup iu all, o zi faina!
szivarvany spune:
Salutare si de la mine
Care pe unde sunteti ?
Annie poi vei avea la ce fotografii sa te uiti cand vei avea nepotii pe genunchi
Eu am cu nervii, la 4 merge Giulia la inot (am reusit sa ma screm de bani pana la urma ) si cum nu merg eu, ci dadaca, am emotii pt cum se va simti ea acolo fara mine si cocolosarile si incurajarile mele si mai ales cand va fi asa de obosita ... si vor merge si veni cu tramvaiul plus cate 10 minute de drum pe jos:( Mnoah, ce bube am io acum in cap
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
katty spune:
Annie, superbe pozele din mallul din Dubai, nu mai spun de cele din balon, am admirat fiecare poza in parte...M-a facut sa zambesc cand am vazut un Starbucks in stil oriental...L-am admirat pe Clau intre poneii de plus si pe tine imbratisand goriloiul negru, am oftat cand l-am vazut pe Clau vaslind pe valuri, mi-ar fi placut si mie ceva de genul asta sa vada Andrei...super...super...fara cuvinte! Ma bucur ca am putut admira si noi minunatiile alea, de care sincera sa fiu nici nu auzisem!!!
Daria, cum a decurs pana la urma ora de inot a Giuliei fara tine acolo? Te-ai linistit???
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
mari_paun spune:
MMMMUUUAAAAHHHH! pup toate felinele...
daria, katty, gabi, anni, ledi...salutare
azi nici un tortuletz!!!
katty draguta ziua tasi cadouri si petrecere...ce mai REGINA , asa cum sta bine la leoaice...insa ma gandesc ce sa fac de ziua mea, sa merg la un gratar in curte si sa invit fratele si verisoara... sa merg la un restaurant cu prietenul meu si Ema, sa stau pur si simplu??? hm, ma mai gandesc!!!
va pupacesc
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Annie80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun azi nici un tortuletz!!! ??? |
Ce saracie frate, mie o pofta de tort de n-am avut vreo data si pana la Lilia mai e , asa ca D-ra Lilia te rog sa dai tort ca altfel ne imbolnavim de pofte
scuze pt cele la dieta, ar fi bine sa abtina pt perioada asta
katty maine o sa editez pozele si o sa mai explic ce si cum e acolo , tiam mai spus ca bucur ca ai avut o zi reusita, cu cadouri? daca ma repet scuze, dar chiar ma bucur
ah, ati obsevat ca am "vanat" leoaicele pt poze? de la kids court si fantana ... numai leoaice
Daria so, cum a fost?
Adi s-ar pute sa-ti cer ajutor in ceva... ramane sa ma decid si sa te anunt, sper sa a poti ajuta
Ioana tare "zgarcita" in detalii . despre Matz si tu in general
pup u all!
o noapte faina!!!
catutza spune:
am revenit de ieri in capitala
murim de cald
inca plang dupa concediu
cu mii de scuze nu raspund la nimeni pentru ca am citit pe sarite si nu vreau sa omit pe nimeni, revin cand reusesc sa scriu cum trebuie
Katty , am reusit sa vad cateva poze din concediul vostru, tare frumoase abia astept sa le vad si pe cele de la ziua ta
nu stiu ce cadouri ati primit dar sper ca au fost pe placul vostru , eu anul acesta inca nu stiu ce voi face, probabil voi scoate cativa prieteni la o terasa (acasa murim de cald la noi si de altceva nu am bani acum si nici nu cred ca voi avea curand, dar asta e alta poveste ), dar trebuie sa fac ceva ca doar fac 30 de anisori
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
in concediu a fost superb, ne-a placut mai mult la munte decat la mare, am stat la Busteni la o pensiune superba pe cate o recomand cu drag.
am fost in Brasov, la Clabucet si la Cabana Garbova, la Sinaia si am urcat pana la cota 2000, la Cascada Urlatoarea...zilnic am facut trasee iar Bia a urcat fara sa faca prea multe fitze.
va , promit ca revin maine macar cu poze
pt toate sarbatoritele
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
CATAAAAAAAAAAA welcome back! ma bucur ca ai avut distractie si good time, astept poze, si povesti
Mi-a fost dor de tine
katty spune:
Catutza, bine ai venit!!! Te lasam sa-ti tragi sufletul, sa citesti "romanele" de aici si sa vii cu povesti...dar vezi ca nu te lasam prea mult...asteptam poze, impresii, povesti!!!
Annie, chiar sa comentezi pozele!!! Abia astept sa le revad!!!
Mari, vrei o parere personala? Mai bine iesi undeva cu prietenul si cu Ema, o sa fie cel mai bine, intim si simplu!!! Dar pana la urma tu alegi...Frumos e totusi si la gratar cu familia!!!
_
varsta lui Andrei
danyalo spune:
Bonsoire
Intru si eu acum sa va salut pe ziua de azi
Cata-bine ai revenit acasa... da stiu e cumplit cu caldura...
Asteptam cuminti noi sa stii :))
Annie- superbe pozele.Astept comentariile si explicatiile :))
Mari- alege sa-ti petreci ziua asa cum te simti tu mai bine...
Daria- cum a fost la innot cu dadaca ???
Ledi- ai un copil minunat! Bucura-te de el! mie mi se pare ok!
Dar e binevenita pt. linistea ta inca o parere!
Iulika -ce mai zici? Chiar asa pe noi cine ne anunta???
Adi- ti-am admirat tortuletul la sectiunea bucatarie
Zuzi -pe unde te-ai ascuns? Ioana, Doina, Lilia, Octavia, Emmma, Raluca... strig catalogul acuma.
Gabi- cum mai esti?
Eu sunt data peste cap si acum inteleg de ce ai pus tu melodia cu Elena Carstea. Eu sunt cam rupta de realitate...nu urmaresc Tv-ul( ma enerveaza/ oboseste), nu citesc stirile pe net...nimic. Dar acum 5 min. am trecut peste OTV fugitiv si am prins in zbor :drama Elenei Carstea( si nu ma opresc ca e plictisitor- suna diverse babe care se pierd in detalii bla -bla) ci dau cautare pe goagal si ce-mi da?????
Pe 12 august se opereazain SUA pe creier avand un anevrism cerebral in spatele ochiului cumva! Doamne!! Offf...sa ne rugam sa fie totul in regula si sa reuseasca operatia.Doamne ajuta!
Va las
noapte buna