Leoaicele DC *(42)*-Happy Birthday
Raspunsuri - Pagina 15
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Emma-pregatiti bb 2??? |
Pregatim pregatim. Pana acum nimic, dar perseveram.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!!
Multumesc de urari!!Sora si Nepotelu sunt bine..El e inca sub greutate dar il scot de la incubator pt ca e totul oki..i-l da in salon si va sta in spital pana ia in greutate..Cand am vb cu sora mergea så ii dea tzitzi
Eu..am fost o turå pe la spital pt ca de vreo 2 zile se uda tamponasul de un lichid incolor si m-am dus intr-o verificare så nu cumva sa pierd apå si så nu stiu..Dar nu a fost apa ..nici pipi..Probabil o scurgere incolora si subtire care te duce cu gandul la apå..dar m-am linistit ca nu era..Dureri inca nu..Contractii nedureroase neregulate destul de rare..Deci stiam ca daca nu e apå ma intorc acasa..
In rest totul e oki deocamdata..Mai merg la moasa miercuri ..daca nu nasc
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
catutza spune:
hello!
Iulika , sa va traiasca nepotelul! sa creasca mare, sanatos si mancacios
Katty , ma bucur ca ai putut vedea pozele si ca ti-au placu.
Cand il aduceti pe Andrei acasa?
Daria , superba Giulik ca intotdeauna unde ii faci ziua?
Adriana , pe unde bantui?
Annie la multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si linistita sufleteste
ce ai primit azi? ce ai facut de ziua ta?
Emma , spor la lucru
Gabi , mai esti suparata? ca sa nu mai fii necajita
Danny , spor la invatat , fac galerie de acum
Leditia , cum se simte micul David?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am fost pe lipscani si sunt dezamagita! arata ac dupa bombardamente din pacate
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Daria, Dodo, Iulika, Dany, Katty, Ioana, Cata, Tatto, Zuzi va pup si va iubesc, va multumesc din suflet pt gandurile bune, faptul ca ati rupt intro zi de duminica 5 minute sa ma umpeti de flori si de urari, in loc sa le petreceti de cei dragi voua conteaza enorm pentru mine (de fericire sa va dea DD sanatate, Minunat totul
the raport: planificasem o cafea cu 2 tipe de la piscina, una iordanianca si una grecoaica, cu copii amandoo, la Iordanianca acasa...si tipa comanda-se tort pt mine, mi-au cantat la multi ani, a fost neasteptat ca nu am vrut sa fac tamtam, mai ales ca anul asta nu lam sarbatorit nici pe sot nici pe Clau cu tort si party asa ca eu nu meritam...si am stat asa cu ele pana la 7 cand s-a suparat al meu ca nu eram la piscina, si el vroia sa ma surprinda acolo sami faca o surpriza, de parca ar fi fost prima dta cand ar veni pe la spate sa vada ce fac, apoi au urmat altele si alte lacrimi, dar nu de fericire, eh eu sa fiu sanatoasa sa-mi indeplinesc visele
ah si am primit o esarfa pt belly dance
Ioana nu pot sa vad primul link
Katty poze cu Dixi? unde? cand?
Cata ce ne mai zici?
Annie80 spune:
LA MULTI ANI TATTO!!!
La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
danyalo spune:
TATTO
LA MULTI ANI cu fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Dedicatiile mele:
http://www.floriinconstanta.ro/flori-florarie-online/Flori-in-vaza-Toate-florile-poza-t-P-n-d_185.gif
http://www.florisicadouri.ro/galerie/Cos_cu_flori_C030_1216.jpg
http://www.felicitariweb.com/data/media/561/tort_la_multi_ani.jpg
szivarvany spune:
TATTO
Annie, noah spor la dace Ce surpriza frumoasa ai avut
Catutza, hehe, poi ziua Giuliei o voi tine abia in 19 septembrie, kefu` al` mare, sa fie toti copiii acasa Acum duminica ii voi pregati o minisurpriza @home Abia astept
Epilatorul l-am primit asa, din pur noroc, ca eram online. Nu credeam ca e adevarat
Sunt prin zona, cu sefii mei dragi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Leditia spune:
Annie80
La multi ani sanatosi si fericiti.Sa ai parte de o viata senina,plina de iubire,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
Tatto
La multi ani cu multa sanatate si fericire!
POZE CU NOI
de David Christian
katty spune:
Buna!
Tatto, la multi ani si multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi tie!!! Sa-ti creasca printesa mare si sa va bucurati de ea! Sa primesti cadouri multe si surprize placute
www.smartgiftsolutions.co.uk/images/full/teddy_chocs.jpg" target="_blank">Cadoul meu virtual ptr. tine!
Annie, frumos ai petrecut de ziulica ta!!! Nice gift, acum trebuie sa pregatesti un belly dance pentru mister!
Pun ceva poze din weekend, dar nu apare Dixie, ca a invatat sa iasa pe afara si mai venea in casa doar la mancare, asa ca cine e mai prins-o in poze?
Daria, nimic de comentat! Superbe poze ai pus! Se vede ce fericita e Giulia cu Sela!! Si invers!
Iulika, deci mai avem de asteptat! Daca pleci la spital sa ne anunti si pe noi!!!
Catutza, stiu ca asa arata Lipscaniul, a fost sotul si a facut niste poze acum ceva timp, cand au inceput sa sape...bag seama ca e la fel!
Zuzilici, si mie mi-a placut mesajul tau!!! Sper deja sa fi iesit din butoiasul cu melancolie!!!
fetele: Ledi, Dany, Emma, Gabi, Yoanna, Copilutz, Lilia, Raluca, si de fapt va pe toate!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai....
TattoLa multi ani!
Astrele spun:
Comunici eficient, atat personal, cat si profesional. Azi este una dintre acele zile super tari in care lucrurile merg de la sine. Te vei descurca bine in mod special in activitati care includ copii, persoane tinere, caminul sau imprejurimile.
S-ar putea sa nu te astepti, dar vei primi un impuls sub forma unei recunostiinte crescute sau sprijin din partea celor din jur. Ar trebui sa te simti in legatura cu ceilalti, din moment ce liniile comunicarii sunt larg deschise. Ai la dispozitie tot sprijinul pe care ti-l doresti sau de care ai putea avea nevoie.
Seara ai timp pentru o conversatie la telefon impreuna cu cineva de departe.
Daria ma bucur din suflet pentru epilator.Sa dea Dd sa fie un inceput pentru bucuriile ce vor urma
Ledi cum e David?
Cata vazut pozici
Dany ce-ti face moralul?
Ani bine ca ai avut parte si de putina bucurie.
Katty vazut pozici... puiutzul ...am admirat florile
Zuzi sa dea DD sa ramai optimista asa cum erai cand ai scris ...
Iulika ce-ti face samburelul??
Raluca,Copilutz???
Si pentru azi urmatoarea piesa:
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru: