Condica Salajencelor. Capitol special 100

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, copaceii tai sint foarte ...Feng Shui.Adica se zice ca aduc bunastare in casa, plasati in locul potrivit.

Uite aici niste pagini despre asta:

1

www.catchingangels.com/category78_1.htm" target="_blank">2

si aici e "modelul" natural dupa care sint facuti cei din margele.

Si eu am asa un copacel, pietricelele sint ambra.L-am primit cadou acu vreo 10-12 ani si saracutul sta pe undeva ascuns, de-abia mai tin minte pe unde...tre sa-l caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, pe la noi toate bune.Te-ai uitat la poze?
Rudy saracul ieri a facut cunostinta cu ploaia...mai inainte l-am scos afara ca s-a cerut sa faca pipi si e speriat pentru ca s-a udat si pentru ca e ud peste tot, nu intelege de ce chiar in halul asta Nu a facut decit pipi, saracutul, si in rest s-a tot ascuns pe locurile uscate, pe linga casa, pe sub stresini...Cind l-am adus in casa si l-am luat in brate, inca tremura.
Acuma e la patratelul lui, linistit, nu il mai las prin casa liber ca prea s-a invatat sa isi faca de cap cu de toate.
Miine are iar vaccin.

V-am pupat ca tre sa plec la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

'na ziua!!!!!!!!!!!

waw, maria toate-s faine, mie astea imi plac http://www.cbslimited.com/sherri-hill-prom-dress-1007.htm. ca au spatele acoperit, eu nu pot purta nik cu spatele gol ca-s plina de pistrui si semne.merci de linkuri le dau mai departe poate ma fac si io cu o rochie.
faina e gonguta ta.

olim, stai linistita ca nu ai deranjat pe nimeni.

adriana, ce face catelu? felicitari ptr achizitie.nu am crezut ca vei fi stapana unui catel ,ptr ca te stiu fricoasa.bravos fata.

mihaela, noi cu casa suntem in plop si plopu in aer.avem niste idei crete de mori.acu vrem sa schimbam acoperisu si asteptam sa fie liberi mesterii sa treacala treaba.oameni nebuni.apoi ne bagam la interioare.

liviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai ajuns in ro?

va tzuc apasat pi tate.

PS io-s beteaga rau.sunt constipata de multeeeeeeeeeee zile, stau sa mor.bagat di tate si nik.poate apelez azi la oclisma ca nu se mai poate.
.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

draga mea am ajuns de aproape doua saptamani,nu am prea intrat ca nu am avut cum,numa cum am prins calculatoare la mana,a lui fratele meu,sorela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

voi ce mai faceti fetelor?e cineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, bine ca ai scos biciul... Cami am primit cartoaia de la tineeee! Multam fata! Sunt acolo neste retete apetisante rau. O sa le dau la tradus zilele astea Apropo de unde ai primit tu acum 10-12 ani copacel feng shui? O sa ma uit la nopte pe linkurile puse de tine.Livya, bine ai revenit! Cum e acasa? Piticul? Se simte bine alintat de toata lumea precis. Tu ai reusit sa te odihnesti?Pupici, va las, ca Alex doarme afara in carut si Andrei se plictiseste sa stea acolo singur sa il supravegheze.Mai viu. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

raportul de seara :)

OTI- cand am vazut copacelul tau, am crezut ca e din...ciocolata si ma tot intrebam din ce oare ai facut perlele
Deci asa..faci si chestii necomestibile?!?!?!?
MIHAELA- pai cu fructele de soc, daca sunt coapte( negre) e ok...Am reteta de pe un forum ( stie Oti care)si fetele de acolo au facut dulceata...au si mancat...si sunt ok
Chiar sunt foarte benefice pentru tranzitul intestinal ( daca citeste Bia, sa vezi ca ma puen sa-i treimit un borcan )
LIVYA- te salut ...Nu ne-am mai intersectat pe aici ( de altfel, nu cred ca ne-am intersectat pe nici unde)
CAMI- mortap cutu tau ci ploaia...Sa vedem cum reactioenaza si la zapada...la iarna, desigur :)

Mai la noi e o vreme supeeeeerba..Imi vine sa intru in casa doar sa dorm...Oceanul e caaaald ( aici nu e foarte foarte cald, in general)si profitam zilnic pana tine minunea asta de vreme ( saptamana trecuta a plouat, de exemplu )

Acuma va pup pe toate, si fug sa invart in dulceata de soc

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

'mneata! Cafeluta e servita duamnelor Da Ioana,mai nou ma chinui rau talentul vorba cumnatu-miu: ai prea mult timp liber Sa ne pui o poza cu dulceata de soc. Ce aroma i-ai dat? Treceti la raport pana nu pun pe voi. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam de cafea!
Scuze fetelor ca nu am mai intrat, nu sunt suparata pe nimeni, doar ca nu am avut timp. Am avut de lucru la calculator, si nu am avut timp de intrat. A mai intrat Stefan pe mess, si pe youtube, sa se uite la pisici
In rest, la prune
Suntem bine, ieri a fost varu-meu sa ne invite la nunta pe 30, sunt si nasii in RO si ne vom intalni si cu ei....
Ioana, ma bucur ca mai dai si tu pe aici! Mie nu mi se deschid pozele .
Acu va las, ma duc in Bradet la mama sa o vopsesc. Va pup!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dragelor, vad ca biciul a avut efect .

Cami, am vazut pozele si filmuletele...e un scump Rudy! Si eu merg peste 2 saptamani cu Morgan la vaccin.

Diana, ce mai face Stefan? Culege si el prune? Ei ce de palinca o sa aveti voi!

livya distractie palcuta in Ro!

ioana, profitati cat e vreme buna si apa calda...asa am facut si noi. Aici cam gata vara, e soare si cald dar vanticelul e rece...aici in 15 august e gata sezonul. dar si toamna e frumoasa, numai ca nu mai putem face plaja...

Oti, deci te plictisesti . Multzam de cafea!

ma duc dupa Silvia la scoala.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha, nu ma plictisesc. Sa iti spun programul de azi: trezirea la 7 Program de rutina: mancat, schimbat cele, cele, apoi facut nectar de pere ,hranit copii, iesit cu trebi in oras, venit acasa plivit rond in strada ca erau buruienile mai mari ca mine(intre timp Alex o adormit in carut) , apoi hranit copii iar o tura de oras (aci m-o salvat mami ca o stat cu Alex ca mersei la un depozit departe), apoi venit acasa, culcat copil, apoi iar hranit copii joaca cu ei, si uite acu ma pusei la calcu cu praslea in brate. In timpul celor 2 somnuri a lui Alex, impletii un pom Ti se pare ca ma plictisesc? Mor de oftica cand ma intalnesc cu cate una si ma intreaba: mai poti acasa draga? Nu te intorci la serviciu din toamna? Pfui, ce i-as mai zice una. Noa, nu apuc sa ma plictisesc. Nu stau nici 5 minute. Ba uite ca statui amu da gata. Fug, ca nu mai are rabdara in brate piciul plangacios. Dulciuri

Mergi la inceput