Condica Salajencelor. Capitol special 100
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
olim, ai vazut ce pasarica rapida am? Da, la plaja am fost, ne-am distrat. Voi?
grecoaico, ce diferenta! Felicitari si tine-o tot asa! bambi e un scump...ce micutz e....
cami, deja il castrati pe Rudy? La cate luni se castreaza cateii? Noi pe Morgan il vom castra abia catre un an...medicul lui a recomandat catre 8 luni dar pe net am citit ca se recomanda pe la un an...
mikiriki .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diplodocus spune:
Salutare, salutare
OTI- acuma, daca tot m-am prins cine pe cine a vizitat , spune-mi si mie cum de a ajuns Dora prin Simleu?!?!?
Si...cu ce ai servit-o?
Noi , la fel, semnam condica la plaja si Ocean, cu gratar si ce mai e pe aici in dotare :)
Noapte buna tuturor, si o saptamana usora de maine
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
olim spune:
salutare
asa mai salajencelor, scrieti sa am ce ceti cand intru
blondooooooooooooooooooooooo vrei sa viu la tine personal cu
grecoaicace gagicaaaaaaaaaaaa mama 12 kile felicitari
FELICITARI catelu e superbbbbbbbb
pticutz de ce vrei sa il castrezi pe rudy ca e baietel, nu?
pup gasca si va doresc o saptamana excelenta tuturor
profit de saptamana asta de net ca apoi cine stie cand mai am
mikiriki spune:
Salutare e servita.
Am o intrebare. Stiti cumva unde are Michael Werner biroul? Am dat cautare pe Google si-mi da adresa veche. Multumesc
O saptamana buna sa aveti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutare
Nu v-am parasit, da' deloc, numa ca abia acum m-am adunat si eu dupa drumuri. Am fost acasa si la casa mea bineinteles, unde am muncit pe branci, am taiat eu buruienile din curte cu secera si baietii au pus parchetul la mansarda.
Si...am facut si prima baie in casa .
Nu-i lucru mare, da' pentru noi e ca asa mare bucurie ai cand le vezei pe toate functionale.
Calin e bine, ieri l-am lasat cu o gramada de copii in curte la mamaie, ziceai ca e recreatie. Are copii acolo si e fericit. Mamaie e bine si ea.
Sor'mea chitroasa si nemultumita cum o stiti. Am ajuns la concluzia ca pe unii nu-i poti multumi nicicum
Aseara am ajuns si noi rupti de oboseala ca sambata seara am fost si la o nunta.
In rest, suntem bine!
Voi?
uneori gandesc prea mult....
olim spune:
giulia felicitari pentru prima baie in casa voastra, cunosc sentimentul
poate pt unii nu e mult, dar stiu ca tu ti-ai dorit enorm,sa stapaniti sanatori casuta si de Craciun sa ne pui poze cu bradul de acolo
intr-adevar nu se put multumi usor unii, apropo ce dozie e sora ta, gemeni cumva
gasca din salaj unde ati disparut toate, otiiiiiiiiiiiunde esti blondooooooooooooooooooooooooooooo viu la tine daca nu dai macar un semn ca esti bine
ma duc sa mai adun de prin casa ca de dimineata am fost la oras si sa fac ceva mancare la al meu sot ca nu stiu daca nu pleaca azi
o zi faina tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piticutz/piticutz.jpg)
piticutz spune:
salutare!
Adriana, ce scumpic e Bambi al vostru Si ce bine va sta in parc, tie si la fetele tale, cu rolele!Eu te vad un pic schimbata, intr-adevar, dar pentru ca nu am apucat sa te vad pe viu prea des, nu imi dau seama asa din prima de schimbare.Daca nu as fi stiut ca esti la cura, primul lucru as fi zis ca te-ai schimbat la fatza.Am vazut ca vorbeai pe celalalt forum despre ce sa ii dai sa manince, ei bine, noi nu ii dam deloc mincare de-a noastra, doar mincare uscata pentru catei, ca nu ii plac conservele sau salamurile.Asa macar nu ca sta hipnotizat (ca si ceilalti catei pe care i-am avut inaintea lui) cind gatim sau cind ne vede mincind, si nici nu trebuie sa imi bat capul in plus cu "ce-o sa manince rudy" in fiecare zi.Doctorul ne-a zis ca e bine sa manince fructe sau legume, orice inafara de usturoi, ceapa sau struguri, ori de cele cu simburi in ele(in sensul ca trebuiesc scosi simburii inainte).
Asa ca Rudy roade morcovi, ii plac merele si pepenii, cartofii cruzi, bananele, perele, prunele, desigur in cantitati mici, ca trebuie sa ii supraveghem greutatea in general, sa evitam sa il indopam.
Despre castrat...da, asa e, peste 2 saptamini o sa fie asta.Asa se face aici, nu asteapta pina ce are catelul un an.Trebuie sa o facem, mai ales pentru ca el sta destul de mult singur acasa si ca sa nu se apuce sa latre de unul singur cind simte vreo catelusa pe-afara, in dreptul usii, sau sa distruga prin casa una-alta de neastimpar...Nu avem de gind sa crestem catelusi de la el, nici nu sintem crescatori...asa ca, e mai bine pentru toti.
Giulia, prima baie in propria ta casa ti-o amintesti aproape ca si primul sarut
Altfel, bine si pe-aici...sintem si noi dupa un weekend cu gratare(simbata la lac, ieri la noi in curte), acuma ne revenim
ieri mi-am cumparat niste pantofi Dansko pentru mers la lucru si mi-am luat 3 perechi, ca nu m-am putut hotari pe care sa-i aleg.Cind a vazut colegu, s-a luat de cap, ca e $120 o pereche.Acuma a ramas sa ma hotarasc zilele astea pe care sa ii duc inapoi...greu, foarte greu, ca toti imi plac.Si cind ma gindesc ca am lasat la magazin alte citeva perechi su-per-be!...
no, v-am pupat pe toate ca imediat ies din casa
mihaela_s spune:
Salutari din nordul insorit!
La noi toate bune si frumoase, azi am reintrat in lumea suedeza, am avut practica, maine am iar, apoi miercuri, joi si vineri merg la scoala...
Fetele au avut si ele zi plina azi, Diana au avut excursie la mare care s-a terminat cu o baie buna, Silvia a fost in sfarsit fericita ca a stat de la 7.30 la 15 la scoala si a avut timp de toate .
olim, cu blonda cica i se blocheaza compu, poate ne zice grecoaica mai multe...iar oti scria ceva de miniconcediu...probabil sunt plecati undeva ca altfel dadea ea un semn. si spor la adunat!
giulia felicitari si la mai multe!
cami, eu nu stiu cum e sa-ti cumperi 3 perechi de pantofi o data, nici macar doua dar te sustin...
si spor la treaba!
miki, cum e acasa?
ioana si voua. Sa va fie de bine plaja! Ce mai tortulesti?
la toata lumea si o saptamana frumoasa!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Salutari si de la mine!
Ieri am fost la botezul nepoticii mele, fetita verisoarei mele...si surpriza!!!! din invitat m-am transformat in nasa de botez!!!! Asa ca am prima mea finuta!!!!!!
Initial nasi de botez trebuiau sa fie nasii de la nunta, insa nasiin partea lui nu au mai ajuns a biserica, veneau de la Cluj si la 12 cand erau asteptati la biserica inca nu plecasera din Cluj, asa ca vara-mea m-a rugat sa fiu eu nasa de botez impreuna cu nasa ei de nunta, ca si asa suntem prietene bune toate trei. Si uite asa am terminat ziua cu o finuta la activ!!! Si sunt atat de mandra de ea. A fost super super cuminte...o sa pun ceva poze si pe webshots imediat.
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Felicitari Diana, sa-ti traiasca prima finutza! Asteptam pozicile...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie