Aspirante cu vechime "medie" (40)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Camybine ai revenit....ne bucuram ca esti ok
sa stii ca intuitia de mama merge mai tot timpul!
o sa fie bine!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
CrisaS spune:
Bine bre ca suntetitoate ok.
Eu NU! Nu mi-a venit ciclu...dereglari la greu, nervi spume...cat am fost acolo nu m-a durut nimic acum ma dor toate!
Va pup si sa aveti un weekend placut!
Imi pare rau ca sunteti asa de ''timide'' si nu mai scrieti...pe burtoase le inteleg ca de...ele scriu la odiseile lor..dar restul?
Relelor!
Pa
Crisa
http://lt1f.lilypie.com/4nZEm4.png
mvb spune:
Eu nu sunt deloc "timida", da` nici sa fac canversatie de un singura.......ce sa fac? sa ma dau in spectacol fara auditoriu?
mai scriu si eu cate un mesaj, ca sa trag subiectul pe prima pagina
imi pare rau ca nu te simti prea bine
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
ardeleanu spune:
eu va citesc...prefer sa nu scriu...camy,ma bucur mult ca sunteti bine.dumnezeu sa va ajute sa terminati cu bine si sa iti strangi bebelusul la piept.sa fie sanatos.sanatate si toate cele bune celorlalte
vias spune:
buna dimineata fetele....
Criso..sa indraznesc?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
CrisaS spune:
Ce sa indraznesti fato? Sa ma pupi"? Normal , oricand!!!!!
http://lt1f.lilypie.com/4nZEm4.png
ralushka spune:
Buna fetelor,.. nu stiu daca ma incadrez la forumul asta dar sunt totusi o aspiranta,( nu cu vechime, am 22 de ani) imi doresc foarte mult un BB si cred ca sunt insarcinata, sau cel putin sper; mi-am facut ieri testul si mi-a iesit negativ desi era a 7-a zi de intarziere. azi m-am simtit ca in prima zi de cm dar inca nimic[:-/\ desi am fost de 8 ori sa fac pipi.. cred ca de emotii
ma scuzati daca v-am plictisit dar sunt tare confuza
daca vi s-a mai intamplat sa va iasa testul negativ si totusi sa fiti va rog sa-mi spuneti si mie pls
mvb spune:
Relushka bine ai venit pe si la topicul nostru......mai asteapta cateva zile si mai fa un test, ca sa ai cnfirmarea......daca ti se confirma sarcina sa te duci si la odisee
noi ne bucuram de prezenta ta printre noi
mvb spune:
Neatza fetelor
va invit la bar sa servit ce poftiti....cafea, ceai, apa cu lamaie......., poate...ce poftiti.....fac cinste!
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Cam liniste pe aici.
Camy ma bucur ca sunteti bine si sa dea DD ca totul sa fie bine pana la termen. Sa ne mai arati poze cu lucrusoarele lui bebe, ca eu in perioada asta am o "afinitate" pentru ele, si cum e prea devreme sa incep cumparaturile, ma multumesc cu pozele altor burtici mai avansate.
Moni tu cum esti? Cum mai stai cu recolta de morcovi? Abia astept sa iti vad mandretea de baiat.
Crisa niste de molipsire.
Arde tot la balaceala?
Monica abia asteptam si de la tine semnatura burticoasa.
Noi suntem bine, am scapat de greturi si scurgeri , am fost joi la dr si suntem un/o neastamparat/a mic/a. Nu a stat locului o clipa, ca abia a reusit dna dr sa ne masoare. Avem 3,28 cm si pana acum suntem foarte bine. Ne-a dat unda verde sa fugim la sfarsitul lunii pana la noi in Moldova. Viitoarelor burtici va doresc din sufelt sa va bucurati de asa sentimente. Este de nedescris cand veti un botz mic cum "alearga" pe la tine prin burtica.
Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!