Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

vreau sa va urez tuturor sarcini usoare si la termen!!!

ramonella dar ce-mi vazura mie okii??? Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un fratior/surioara perfect/a pentru bea!!!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Neata ragele mele!!

Eu sunt dupa un We, in care am bolit rau...., mananc si bobocesc! e un ritual.
Am niste balonari de nu mai pot, simt ca ma rostogololesc...ma deranjez la stomac din orice, nu inteleg de la ce o fi!! de la acidul folic? sunt eu sensibila cu stomacul, dar nici chiar asa!!

Am o intrebare legata de cafea, Mai avem voia e sa bem cefea? am citit tot felul de opinii, voi cum ziceti ca-i mai bine?

V-am pupat!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina eu cu Maria mai beam din cand in cand cate o cafea ,mai mult de pofta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata fete si burtici frumoase:)

Nushulica am vazut poze cu bebe tau:) sa iti traiasca si sa fiti sanatosi!

Alina_Bubulina cred ca e o chestie generala balonarea! E nasol. Eu mi-am luat Activia, ceai de chimen si sunt mai atenta cu ce bag in gura! In rest.... rabdare ca trec ele!

Alesicoo ma bag si eu la cafeau aia, dar numai cu mult lapte! Parca m-au m-ai lasat greturile, dar azi dimineata am mirosit pasta de dinti cu care s-a spalat maicamea!.... groaznic!!!

Kossir cum iti prieste concediul acasa? vizite peste vizite? ai grija cu durerile alea de spate!

Nikole fii optimista! Mai ales daca ai mai trecut prin aceleasi simptome! Incet incet cu albastrel si se aseaza ele bine toate!

Eu cu cafeaua ma am relativ bine! Am tensiune mica si daca nu as bea o ceasca pe zi cred ca as fi chiauna toata ziua! Ca nu imi convine mirosul e alta poveste, dar mai o gura acuma, una mai incolo! am citit ca nu e bine sa exagerezi cu cafeaua, dar una pe zi nu cred sa faca rau! Vb cuiva: nu suntem bolnave, numai gravide!

Pupici fetelor si o zi buna, Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradeli spune:

Fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne separam macar in mamici de martie si respectiv mamici de aprilie.
Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina.
Eu de exemplu, am 8 sapt si 3 zile de sarcina cu DPN pe 12 Martie si ma intereseaza sa conversez cu cele cu DPN tot in luna Martie, cu care pot impartasi cat de cat aceleasi trairi,cu care ne vom duce in acelasi timp la teste , analize, ecografii,etc..
Sper ca nu v-am suparat, dar pe mine chiar nu ma intereseaza sa citesc la acest subiect, despre fetele care spera sa ramana gravide si sa intre la odiseea aceasta..eu zic sa ramana la aspirante, si cand sunt sigure ca au ramas, sa se inscrie.
Chiar mi-as dori sa cunosc mai bine macar cateva fete cu DPN apropiat de al meu, dar dupa cum se prezinta formatul acestui subiect, pare imposibil.
Hai ca m-am lungit...scuze daca am deranjat si poate se gaseste o solutie.
O sarcina la termen la toate burticile!

[gravi 6 saptamani si 3 zile]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Gaby si eu la sarcina trecuta nu suportam pasta de dinti, parfumul si prajeala inclusiv de la apa dadeam la boboci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele...la noi n-a fost sa fie. Duminica inainte sa apuc sa imi fac un test mi-au venit uratii. Nu mi-a venit a crede. La Alexia am ramas din prima..iar acum se pare ca nu!
Aspteptam sa treaca Postul Sfintei Marii si ne apucam din nou de treaba!
Va doresc tuturor prunci pretiosi sanatosi si la termen!
Doamne ajuta!
Va imbratisez!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata!!!!

Eu am tensiunea mica si mi s-a recomandat dimineata o cafeluta micuta.
La mine au inceput sa apara greturile si tare rau imi este. Bag pepene verde intr-o veselie si ma mai lasa greturile.

Va pup.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata si de la mine!

Ce harnicute sunteti pentru o zi de luni.
Cele are ati facut eco la 5 sapt. ati vazut si inimioara batand sau doar sacul . Eu as avea marti, 5s si 4zile, am sanse sa vad ceva inafara de sac?

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Larisa imi pare rau . La fel am patit si eu luna asta. Nu-i nimic poate luna viitoare

Mergi la inceput