Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
alina_bubulina spune:
Buna Dragelel mele!
CoriMami, eu am spus la birou (adica sefilor) la 7 saptamani. Si mie imi era teama de reactii mai ales ca am avut o colega care i-a tras-o sefului urat de vreo 2 ori cu chestia asta, si chiar m-am dus cu "coada intre picioare" si nu mica mi-a fost surpriza , cand ei s-au bucurat... si nu vorbesc prostii, chiar ne-au felicitat sincer (noi lucram in acelasi loc). Asa ca du-te cu incredere ca iti iei o piatra dupa inima, si ei vor aprecia ca te duci din timp sa le spui, si cu cat mai sincera esti, cu atata apreciaza mai mult, cel putin asa am vazut la mine.
Ioanaaaa, pe unde umblii?????
Raportez, aceleasi stari de balonare, rau, tremurici, aciditate...ce sa mai tot tacamul!!
azi ma duc la doctor sa vad daca a venit din concediu.
Va pup pe toate!
Alina
alina_bubulina spune:
Miii de scuze, scriu tare urat si cu greseli, ca-s grabita de obicei!
de cand sunt gravida, parca am luat-o razna....n-am pic de rabdare si parca ma alearga cineva. 
Alina
oanaiacovita spune:
Fetelor ma apuc sa fac subiect nou, numai ca o rog pe Happy sa treaca proaspetele gravidute. Is prinsa la birou tare.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vladimirescu spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru mesajele calde pe care mi le-ati scris!
Sint cuminte in pat, lucrez si eu cit pot din pozitia orizontala, cu laptopul pe burta. Din fericire, eu nu am sef de la care sa ma invoiesc, am o agentie micuta si flexibila si imi permit sa nu fiu fizic la serviciu chiar si citeva lun, fara sa sufere prea tare business-ul :) (cu conditia sa lucrez totusi zilnic cu telefonul si laptopul)
In total pe zi iau 3 Duphaston, 2 no-spa, 1 vitamina Centrum Materna si 1 acid folic de 1mg. Maninc cit de variat pot, fructe, legume, cereale, lactate, carne - atentie la toate cele care iau nospa, ca din pacate nu incetineste doar contractiile uterului ci si ale colonului, asadar e pericol de constipatie si stiti ca scremutul nu ebun absolut deloc in perioada de sarcina mica :) De aceea, un pahar mare de lapte si 4-5 linguri de cereale-taratze dimineata pus ceva caise sint super, trafic intestinal fara gres :)
Va pup si va stau la dispozitie, voi incerca sa va ajut cu orice pot.
7+ mami de vladimir (de aia mi-am pus nick-ul "vladimirescu" :)))
samaria spune:
Buna dimineata,burtici!
Sunt noua pe aici,dar v-am citit de multa vreme cu interes,fara sa am "curajul" sa ma alatur voua.
Acum incerc sa prind curaj si sa va cer sfaturi in legatura cu problema mea:sunt insarcinata in 5-6 saptamani,am facut deja primul set de analize(sange+urina), din care a rezultat ca am o infectie urinara"foarte urata"-asa s-a exprimat medicul meu de familie.Mi-a prescris tratament cu ampicilina forte,4x1,deoarece,mi-a spus:"este singurul care nu afecteaza bebelusul",plus muuuuulte ceaiuri de plante.
Mai exista cineva care sa aiba sau sa fi avut infectie urinara in sarcina atat de mica,si daca da, va rog,ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc anticipat,sunt sigura ca voi gasi sprijin si caldura din partea voastra.