Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Intrebare:

Cand spunem la servici????

Eu fac vineri 8 saptamani de sarcina. Bebe creste, dar totusi cred ca din sept o sa se vada. Oricum simt ca ma strang pantalonii la burtica, se intampla ceva pe acolo.

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Cori eu cred ca e timpul sa spui la serv sa nu care cumva sa te suprasolitice si iti ofer si o sa iti miroasa frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam81 spune:

Buna dimineata!

De acum ma puteti trece si pe mine pe lista! Am fost ieri la ecografie si l-am vazut in sfarsit pe bebe care are 2,5 mm

UM 20.06.2009
DPN 31.03.2010

Va doresc la toate sarcini usoare, fara greturi! La mine de cateva zile greturile de dimineata au devenit insuportabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Vladimirescu cu mari emotii am citit patania ta. Eu cred ca doamne doamne vrea ca baietelul tau sau aiba neaparat un fratior sau o surioara!!
Corimami eu am zis la job de sarcina, dupa ce am avut confirmarea de la medic...prin saptamana 6 adica. Totul e super ok ..toata lumea ma cocoloseste!!
Si sa stii ca si eu sunt grasunica asa de fel..dar vad ca de cand am ramas insarcinata nu am pus nimic!!! Bine mi-au sarit in ajutor greturile si varsaturile de pana acum.
Dar de doua zile parca nu mai am starea aia asa febrila..parca nici greata nu mai am...o fi totul in regula??

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

st lin ca nu este nimic rau daca nu mai ai acele stari, sunt zile si zile sau bb se gandeste la mamii sa nu o ma chinuie
, eu la sarcina trecuta nici macar un pahar cu apa nu puteam bea, stateam numai in pat. Asa ca tot raul spre bine

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Vladimirescu #8211; cu mari emotii am citit patania ta. Eu cred ca doamne doamne vrea ca baietelul tau sau aiba neaparat un fratior sau o surioara!!
Corimami #8211; eu am zis la job de sarcina, dupa ce am avut confirmarea de la medic#8230;prin saptamana 6 adica. Totul e super ok#8230;toata lumea ma cocoloseste!!
Si sa stii ca si eu sunt grasunica asa de fel#8230;.dar vad ca de cand am ramas insarcinata nu am pus nimic!!! Bine mi-au sarit in ajutor greturile si varsaturile de pana acum.
Dar de doua zile#8230;parca nu mai am starea aia asa febrila#8230;parca nici greata nu mai am#8230;o fi totul in regula??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Am citit si aseara si azi dimineata si acusa apuc sa si scriu! Si pt ca uitarea e la ordinea zilei, mi-am luat de scris si am punctat cui vreau sa raspund si ce !
si cu o cafea aburinda in fata (un strop de cafea si f mult lapte) ma gandesc la tot ce ne asteapta: schimbari majore in viata, de program, de servici, de tabieturi, de viata in cuplu! Greu dimineata cu gandirile astea profunde!

Vladimirescu imi place ca te pastrezi optimista! Zambeste, daca Dzeu vrea va fi totul bine! Plus ca trebe sa stai cuminte in pat si si sa faci tot ce zice nenea doctorul!:)

bb_yasmi

Kossir ai pus putin 18 kg in toata sarcina. Eu am pus 3 kg pana acuma si tare cred ca ajung la cel putin 20! si ma cearta doctorita ca doamne fereste sa pun mai mult de 12 kg! voi ati auzit pe cineva sa puna doar 12 kg?

Ellanik daca as avea de unde sa imi cumpar numai produse bio mi-as lua! Am gasit anul acesta un magazin online cu produse bio de curatat casa si hainele. Incerc sa imi fac painea in casa cu masina de facut paine. Caut sa cumpar produse facute in Romania... etc! dar pe langa faptul ca de abia se gasesc, sunt scumpe si nu ai cum sa pastrezi constanta! pt ca tu ii induci corpului tau un regim de viata si copilului la fel, dar merge la prima petrecere la fast food si se duce naibii toata straduinta ta!

Nikole sa iti traiasca Albastrelul! sa fii sanatoasa si fericita langa familia ta!

La ce mai poftiti? Eu asera am mancat o conserva de ton ... doamne buna a fost!:)

Va pupppp, Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bun venit noilor gravidute, nu dau nume , ca sa nu uit pe careva. Sarcina usoara si bebe la termen va doresc

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Neata:)

La ce mai poftiti? Eu asera am mancat o conserva de ton ... doamne buna a fost!:)

Va pupppp, Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

eu aseara am poftit la cereale cu lapte!!
La ora 9 a plecat al meu sot la supermarket...si nu va zic ca am stat numai cu ochii pe geam...parca nu mai venea odata...asa pofta imi era!!!

Mergi la inceput

[size=3]NIKOLE [/size=3 LA MULTI ANI PT ALBASTREL, MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII SA ITI ADUCA COPILASII TAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Neata burtici!Va doresc o zi racoroasa si fara greturi

Neatza burtici,haideti,adunarea la o cana cu suculetz de portocale roaspat stors
ma bag la citit,vad ca au scris si mamicile cu fus orar diferit

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput