Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
Buna!
Am revenit cu o poza de-a Ioanei, incercand sa faca tumba
si un www.youtube.com/watch?v=NFgXoVjAkvU" target="_blank"> filmulet .
Sper sa reusiti sa le vedeti, sunt facute cu tel, la ap foto nu mai aveam baterie.![]()
NeliaCris stiu ca le distreaza, dar uite' ca la unele pers se adevereste chestia' de a avea si al doilea copil.
(speram si in cazul meu
)
Citesc ce ati m scris din urma, ca ati scris nu gluma.
Apropo de scris..cand vom fi 100 si m bine, cred ca terminati un capitol/zi.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
vladimirescu spune:
kossir, imi pare rau pentru sarcian ta trecuta... 22 de saptamini e inuman, sincer imi pare rau de tot ... dar sa fii sigura ca cine a suferit in trecut o sa aiba noroc acum cu carul - cred cu tarie ca exista o lege a compensatiei...
Poti sa-mi spui pe scurt ce anume ai patit tu si de ce nu a mers mai departe de 22 saptamini? crezi ca e ceva ce ar trebui sa stiu si eu, m-ar ajuta sa merg mai departe? Iti dai seama, eu sint increzatoare, dar nu-s inconstienta sa cred ca gata, sigur de-acum nu voi mai avea nici o problema, pt ca e posibil sa mai am... Si tare as vrea sa ma feresc cit pot de cele rele...
In alta ordine de idei: imi zice si mie cineva cum fac sa am si eu semnatura cu burtica si cu 7 saptamini in dreptul ei?! ca vreau si eu!
kossir spune:
Buna fetelor harnicutelor,
Raportez si eu o zi normala, doar somnul de rigoare, fara scurgeri deloc 

, fara dureri de spate 
, dar atat de caldaaaaaa
.
Apropo de sibiectul tratat in cele cateva pagini trecute si eu vreu o fetita, foarte mult, deja am baietelul
, doar ca sunt in minoritate
, baietii mei, amandoi vor tot baiat, sa ramana ei majoritari
. Acum ce-o fi, n-am presentimente. Doar ca sarcina e la fel cu celelalte doua, cea cu fiul meu si cea pierduta la 22 de sapt, cand era tot baiat
.
Chiar aceleasi simtome si aceleasi probleme. Sangerare in primele saptamani si probleme in luna a cincea la ambele. Doar ca prima a avut fina fericit
, cea de-a doua nu 
. Acum sa ma astept iar la probleme in luna a cincea, in jur de 21, 22 de saptamani?

Burtica si eu am, dar doar pentru ca m-am ingrasat. Propuneati sa trecem greutatea? Pai sunt campioana cred, am luat deja vreo 8 kg 
. Mai e cineva in situatia asta?
Alta asemanare cu sarcinile trecute, ingrasat foarte mult, la prima 18kg luate, 16 date jos. Si la a doua am dat totul jos ![]()
.
Hai ca m-am lungiiit. Sunt nevorbita ![]()

.
Pupici la burtici 

si somn usor
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Buna! Am revenit cu o poza de-a Ioanei, incercand sa faca tumba Sper sa reusiti sa le vedeti, sunt facute cu tel, la ap foto nu mai aveam baterie. NeliaCris stiu ca le distreaza, dar uite' ca la unele pers se adevereste chestia' de a avea si al doilea copil. (speram si in cazul meu Citesc ce ati m scris din urma, ca ati scris nu gluma. Apropo de scris..cand vom fi 100 si m bine, cred ca terminati un capitol/zi. ALBUM POZE RECENTE 8 si 4 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Se vede poza si filmuletul, e o draguta

fundic de Ioana.Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt
Ioanact spune:
Asa.. sa raspund ce am retinut.
vladimirescu ma bucur tare mult ca sunteti bine, mai ales bebelul. Doamne Ajuta! sa fie si de acum incolo, pana la cele 40 de sapt.
Astept sa continui povestea cu ce medicamente ti-a dat..etc
ego 81 sarcina usoara si la termen!
nikole multumim pt 'test'.
Il voi face si eu, sa vad' ce iese.![]()
nelia Cris multumim!
si tu sa ai o noapte cat mai linistita. Te asteptam maine cu forte proaspete.
bb_yasmi te asteptam sa ni te alaturi cat de curand.
kossir sa ne rugam la Dumnezeu ca
sa fie bine! kg le vei da jos dupa nastere.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
dayanara spune:
ioana frumoasa fetita ai! mi.au placut pozele de la busteni mult de tot
kossir eu in prima sarcina am pus vre 30-32 de kg pe care le.am dat jos si repede, acum am 54 si nu ma abtin atata timp cat stiu ca sunt gravida dar oricum nu cred ca e bine sa iau iar 30 ca data trecuta...
se spune sau asa cred eu ca nu e bine sa ne abtinem, totusi cele cu diabet pe durata sarcinii au un regim bine definit la suta de gram nu alta si e totul ok
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Am citit totul din urma.
Mie imi place ca scrieti mult,ca am ce citi.![]()
Vladimirescu felicitari!!!Ma bucur foarte mult pentru tine!!!Dumnezeu a facut o minune intradevar.Nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai patit si finalul fericit!![]()
Lavi
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
Ioanact spune:
Multumim:kossir
si dayanara
(ma bucur
ca iti plac si pozele de la Busteni) pt complimente.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
andra_s spune:
dayanara, si eu tot pe 17 august sunt nascuta, dar putin mai tarziu, in '83. o sa
impreuna peste 2 sapt ![]()
asa, referitor la ce ne dorim, eu as vrea o fetita (care sa semene cu mine la temperament, si nu numai
), dar tati vroia baietel, na mandria masculina, dar azi, surprise, ma intreaba la telefon : "ce fac fetele mele?" ... shock ... am ramas muta ... imi ziceam ca glumeste, dar nu a fost deloc asa, la al doilea telefon la fel : "ce fac fetele mele?"
ma gandesc ca poate l-a influentat fapul ca azi nasii nostrii au devenit parinti de fetita si acum vrea si el!!!
in alta ordine de idei, am mari emotii, maine ma duc la eco si o sa aud o inimioara!!! ma topesc de emotii cand ma gandesc!!!
vladimirescu felicitari! daca nici de la tine nu mai avem ce invata, atunci de la cine?
mor de somn, va las, maine trebuie sa fiu odihnita si frumoasa pt bb!
va poop pe burtici
9+
nikole spune:
Wow Vladimirescu, prin ce spaima trebuie sa fi trecut, bine ca s-a terminat cu bine,ufffff...
cumnata-mea a patit exact asa, noroc ca era mama-sa cu ea in casa, a avut un noroc orb, dormea, si deodata s-a trezit ca sangerare f puternica, am mers imediat la clinica, din pacate ea a pierdut...dar vezi, cum e viata?
Cand e dat sa fie...nimic nu poate da peste cap planul Celui de Sus, nici macar sangerarile
, cand nu...
sper sa iti poti permite un repaos total ptr ceva timp, pe langa medicamente asta e cel mai important.
spor la teste, sa iasa cum va doriti
Lavi, sper ca revii cu vesti bune...rabdare si putere iti doresc
, la mine sarcina s-a vazut la 5 sapt si 3 zile, un punctulet acolo de 5 mm.
eu...cu petele mele nelipsite, cand mai maro, cand mai rozalii, toata gama de culori, si binenteles cum trebaluiesc un pic cum simt burta tare, si incep durerile de ovare, spate...
nu stiu dar parca in ultimii ani, citesc de f multe gravide cu astfel de probleme in primul trimestru, innainte sa zicem cu 20-30 de ani in urma, parca erau femeile mai "puternice", nu prea auzeai de astfel de probleme, de pierderi repetate de sarcini...cel putin asa zice maica-mea![]()
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec