Gravidute si mamici de Constanta (64)
Raspunsuri - Pagina 19
andicu spune:
Hello.
Am revenit din preumblarile pe la Moldova. L-am dus pe Filip o saptamana cu mama, la unchii mei si l-am adus in we urmator. Am stat si noi la Botosani vreo 3 zile..ne-a priit,dar ar fi fost mai bine daca puteam sta mai mult.
AM realizat ca bunicii il strica pe Filip intr-un hal! dupa o saptamana de stat cu ei nu l-am recunoscut, asa obraznic se facuse si alintat! urla din orice si ce urlete!! dupa 2 zile cu noi, in care il lasam sa dea cu fundu' de pamant daca vroia, pana ii trecea, s-a calmat.
Suntem in eruptii de masele, i-au iesit 2 colti intr-o saptamana, cred ca de aici si nervozitatea accentuata! Oof, sa scapam odata si de astea 4, ca tare stres mai e cand mai iese cate ceva!
Crixia, felicitari pt Ana! sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Ioana, ma bucur ca esti bine! cam asa am fost si eu cu greturile, m-au tinut cam 4 saptamani, dar n-am vomat niciodata! cel mai greu era ca ma apucau seara, la culcare. Am rezistat cu muraturi si acreli de tot soiul. Eu zic ca am scapat usor fata de alte fete.
Pupici tuturor , burtici si mamici!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
creem spune:
Daca vreti sa semnati si voi!
Stimati parteneri si colaboratori,
In cadrul proiectului "Demnitate si respect. Drepturi pentru
supravietuitoarele cu cancer la san", trebuie sa strangem, pana la 1
septembrie, minim 1000 de semnaturi de sustinere a modificarii legislative
prin care dorim acordarea gratuita a protezelor de san femeilor care au
suferit operatia de mastectomie.
Va rugam sa incurajati membrii si voluntarii dvs sa semneze petitia
noastra, la adresa web http://srccjro.org/petitie.aspx
Va multumim,
Anca Labunet
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel dady68 Primul lucru cand ai un test de sarcina II este sa faci o programare la un ginecolog (care de multe ori poate dura si 1 luna) si pe la 5-6 saptamani - primul eco de confirmare a sarcinii, cand deja se pot decela bataile inimioarei bb-lului. Apoi medicul ginecolog iti va spune ce analize si investigatii sa faci, ce vitamine sau alte suplimente sa iei. Acid folic este recomandat cate 1 pastila/zi inca din perioada de conceptie si neaparat in primele 12 saptamani; nu e necesar sa-l prescrie medicul. De asemenea, trebuie sa-ti revizuiesti comportamentul vizavi de alimentatie, dar si fata de substantele toxice, care sunt foarte periculoase in primul trimestru. Eu nu am facut curatenie in primul trimestru cu solutii de curatat (i-am pasat sotului treaba asta), dar daca era musai foloseam manusi de latex de unica folosinta. Daca mai ai nevoie de informatii...iti spun ce stiu cu placere. Edit: ce chestie cu Quelle ...eu imi tot comand de la ei (haine, lenjerie intima) si nu am avut probleme pana acum. Doar o data mi-am comandat niste cuverturi carora li s-au destramat ciucurii, dar ei m-au sesizat inainte sa se intample evenimentul si au zis ca pot sa le returnez fara nici o paguba sau daca le pastrez imi fac discount la urmatoarea comanda. Am sunat, am trimis email pt discountul acela, dar nu am insistat si nici nu mi l-au mai acordat. A fost vina mea...dar n-am avut chef sa-mi bat tare capul. Totusi initiativa a fost a lor. 20+ odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Larisel, multumesc pentru informatii!
Vis-a vis de quelle...in urma ,,valurilor ,,, facute pe dc azi m-au contactat sa-mi spuna ca-mi ramburseaza si suma in sine si rambursul...sa vedem...a spus...orbul....
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
selen80 spune:
Buna mamici si burtici!
Ieri am fost si noi la control: bebelina e bine, avea 3.127 gr, are si o circulara dar nu-i bai ca nu era stransa, si s-a miscat cam mult de nu reusea sa prinda dna dr tot ce vroia sa masoare pe acolo
Au inceput sa apara si "semnele": col deschis la intrare, placenta grad 3, lichid amniotic in scadere...asa ca sunt pregatita sufleteste sa se intample oricand
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
ioana_p76 spune:
Andicu bine ai revenit! si pt tine si pt Filip. Dar niste poze din concediu nu ne pui, sa-l mai vedem si noi pe micul nazdravan?
Selen, deci ne pregatim pentru galerie! ma bucur mult ca micuta e bine si tu esti pregatita sufleteste! sa ai o nastere usoara iti doresc! Cum nasti, ati stabilit?
Dearbambie tu ce mai faci, da-ne un semn ca esti bine! pentru voi 3
tuturor!
Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
ioana_p76 spune:
Am completat pe prima pagina si o lista cu analizele de sarcina si preturile pt ele si va rog pe cele car nu ati beneficiat de analize gratuite din lipsa de plafon, sa spuneti aprox cat ati dat pe ele, sa stie viitoarele gravidute -care speram ca vor aparea curand-
voi completa pe parcurs si cu preturi la ce alte analize vor mai fi de facut si preturi de la teste din timpul sarcinii, e si ca o trecere in revista, dar sper ca si informatii utile pt viitoarele gravidute. Sincer, mie mi-ar fi fost de folos o astfel de listuta.
Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana vei vedea ca inaintarea in sarcina nu te va mai lasa sa porti nici pantalonii tai cu talie joasa.Si eu am tot asa insa nu mai pot tine nimic inchis nu din cauza marimii burticii ci pur si simplu nu mai suport.
Cat despre ce ai scris am observat si eu cu parere de rau ca nu mai intra mamicile.(Voiam sa mai scriu dar ma abtin)
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
selen80 spune:
NEATZA!
Ioana, naturala vreau, sper sa nu intervina nimic neasteptat....mai ales ca nu mi se mai pare asa mare, la un mom dat ma speriasem ca o sa creasca prea mare si o sa fie greu sa nasc natural...
Ellanik, te inteleg perfect cu hainele, in oras sunt niste oribilitati la preturi aberante......numai ca eu am avut noroc sa fie vara si mi-am luat mai mult rochite, sarafane, si nu speciale de gravide...singurele haine de gravida mi le-am luat de la targ, o fusta si o pereche de pantaloni, de la o firma de la Cj, cu preturi destul de bune....parca prin sept se organizeaza targul, mai asteapta pana atunci sa-ti mai iei hainutze...pana atunci, e cald, te descurci si tu cu niste rochite de vara, mai ales ca sunt reduceri peste tot
cu preturile imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu am card medicover si le-am facut aproape pe toate gratuit...ce imi aduc aminte este doar triplu test (care nu era inclus in abonament..), care a fost cam 110 ron daca nu ma insala memoria prea tare....
Dady, f frumoase pozele de la nunta, sa va traiasca finii si sarcina usoara finutzei
Andicu, mult succes cu maselutzele, sa treaca repede..
de mamici am scris si eu intr-un post zilele trecute, ca nu le-am mai vazut pe aici (pe unele dintre ele..)...sper ca nu s-au mutat la alt subiect
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
larisel spune:
selen80 Incepem galeria? Nastere usoara!
La multi ani! Luca de lulu!
ioana_p76 Cred ca maine pot sa te ajut cu preturile la analize.
andicu Vrem si poze...
21+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Leditia spune:
Ioana,eu am facut toate analizele la synevo,iar preturile sunt pe site.Si acum,lu' fii-miu tot acolo i le fac.Drita mea de fam imi da trimitere doar la un laborator,unde are ea chipurile contract,insa aia sunt de toata jena.In sarcina mi-au pierdut probele, drita m-a anuntat ca sunt gata analizele,apoi ca s-au trimis inapoi,ca nush ce nu iesise bine(probele le duceam la cabinet la drita de fam si tot acolo imi recolta si sange si venea cineva de la laboratorul ala si le lua).Nush ce or fi trimis ei inapoi,dar ma rog.Plus ca mi-au zis ca-mi iesise nush ce in urina si mi-a dat un trat puternic cu antibiotice pe care nu l-am luat,pana nu mi-a venit rezultatul de la synevo sa vad eu ca asa e.
Mie mi-a urmarit sarcina dna dr.Russu.(sau Solopenko)Si tot cu ea am si nascut...in spital,dar zau ca nu recomand nasterea in spital,acum ca tot s-au deschis maternitatile astea particulare.
Edit:iar despre dri pediatrii.Noi suntem multumiti de dna dr Dumbrava.
Sarcina usoara si numai bine.
Eu doar citesc si va urmaresc din umbra.Scriu mai rar,din lipsa de timp.
O zi excelenta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian