Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

bianca pai ii dau 50 de lei la doua saptamani...si ea imi da meniul. in vacanta am fost pe program de mentinere, adica 3 abateri pe saptamana....mai " o comit" si eu, insa nu sar peste reglile de aur pe care le-am invatat....sunt mai multe: de ex, sunt excluse combinatia carne cu cartofi, carne cu orez...seara sunt excluse fructe si carbohidratii...in general peste, legume, salate...mananc si inghetata, insa numai o data la 3 zile....

aliii, imi pare sincer, rau, daca este la ce ma gandesc eu...si daca sunt fata desteapta. aproape ca nu-mi vine sa cred daca ma gandesc la ce copii minunati aveti aveti!!! oare pot intreba de ce? care a fost motivul?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

mai mami ...nu ai inteles bine...ai inteles ca nea parasit?

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi, nu e mult 50 lei. Nici nu stiu la noi daca este nutritionista in alta parte decat la spital la diabetologie. probabil (sigur) ca o fi dar trebie cautat.
Deci eu incalc regula de aur cu brio..cartofi si carne...

Merg la nani fetelor ca ma astepta puiul mic in pat si acum merge si Nelu.
Si-a exersat pana acum.
Noapte buna , mi-a parut bine ca am stat de vorba cu voi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Taticul nostru e plecat la munca in Brasov si numai o data la 3 saptamani vine acsa si sta o saptamana dupa care iar pleaca 3 saptamani si tot asa.

Ali de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

offffff, pai cam da...nu-ntelsei bine, ce vrei...acum in puterea noptii, atat ma duse pe mine capu'...desi nu-ntelegeam ceva...ceva nu se lega...ati fost la mare...razand si toate cele....si totusi " o data la 3 saptamni"...asta e , zic!!! bine ca nu-i, soro...ca e greu....offf!!! MULTA HAPPY impreuna....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bianca noapte buna, mami!!! du-te repejor langa puiul de spiderman!!!

ali, pai si de ce nu va duceti si voi la bv...?de ce nu va mutati acolo...asa am fost si noi...eu ramasesem la cv cu copii si dani la bucuresti...am rezistat fix 4 luni cu tura-bura asta...

Mergi la inceput

multam'....adevarul e ca si io am scris ca

No bine...poate ne mai intalnim si maine seara...io asa am timpla ore de astea ca in rest p-afara, bai , mancare,curat si toate cele...ca si voi de altfel.

O noapte linistita sa aveti...v-am

Ali de

Mergi la inceput

Bumbi..inel gastric, balon gastric .
Inel am dar..nu mai are nici o functionalitate. Am slabit odata 30 kg cu el, dar am ramas gravida cu Dani, m-am ingrasat din nou...am facut laparoscopie de colecist si mi s-a ntors (inelul) care trebuia calibrat (adica stramtat cam la 6 luni). Si nu s-a mai putut stramta pt ca nu am vrut sa stau sa mi-l intoarca (ma taia din nou si bga degetul) Si acum e acolo...si mi-as pune altul daca gasesc un sponsor care sa imi dea vreo 3000 E .
Asta e secretul meu ...stiu ca se poate slabii foarte usorrr 30 kg ...fara sa te chinui cu regim . Pur si simplu nu mai poti manca ca esti plina..degeaba vrei sa mai mananci.
Acum ma gandesc la balon ca costa mai putin..in ju de 800 E am inteles dar doar 6 luni il poti tine in care ar fi bine sa te ambitionezi sa dai jos si sa te abtii.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Gata, chiar ca plec .

Mergi la inceput

Bumbi la noi tine decand am nascut-o pe Iarina, bine ca mai eru si pauze si mai lua lucrari si de pe aici...dar de anul trecut nu i-a mai lasat ala sa mearga de la el pana nu ii termina ceea ce mai are el chef sa faca pe acolo.

Io una nu m-as muta la Brasov...mi se pare agitati mai multa decat la noi...aici unt invatat...apoi sa caut camin pentru iaia ...mai bine stau io aici cu piticii...aici mai sunt si parintii mei...acum cred ca anul asta termina acolo.

Ali de

Mergi la inceput

am reusi!! sa-i tai unghiutele lui sebi!!! succes dublu!!! miani si picioare!!!

Mergi la inceput