Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu niema ambitie..imi sta capul la inele, baloane si abdomenoplastii..lucruri simple, fara stres si regim
Bumbi, cat te costa nutriotionista? As cauta si eu una dar nu o sama tin de treaba..ca asa sunt eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bumbi noi avem tatic numai o saptamana tot la 3 saptamani sper ca ai inteles ce vreau sa zic...da' deduci tu ca esti fata mare
Ce sa zic de Ianis? e tare cuminte, el saracu strange jucariile dupa Iarina , iar sperla de Iarina cand il vede ca face cate ceva se apuca si ea mai pe la sfarsi si vine sa imi spuna ca l-a ajutat pe Ianis la strans jucariile...ca parca nu dupa curul ei strange fecioru...Ianis e tare ordonat de pe acuma, el pe ce pune mana il si pune la loc...in schimb Iarina e mai imprastiata...important e sa nu isi piarda capul pe undeva ca restul se mai poate repara..
Apoi ce sa zic, e cam slabanog, fata de cum era Iarina la varsta lui.
Mai nou ma striga AIIIIII(CU ACCENT PE I) se joaca frumos singurel, cand aude muzica danseaza automat, zici ca are baterii reancarcabile, nu oboseste niciodata, e foarte calm, zambeste la toata lumea chiar daca nu cunoaste...aaa si daca o cert pe Iarina si incepe sa planga se apuca si el de plans(e sensibil puiutu), da orice are in mana la oricine ii cere, de cateva zile incepe sa pape singurel cu lingurita, de la 1 an stia sa tina pixul corect in mana(asta l-a invatat Iarina, ea e profesoara lui)...mai are o viteza cand se apuca la mers pe jos ca imediat zici ca se arunca de pamant...saracul l-am adus de la mare tot vanat pe picioare, cum pica pe aleile alea de la casuta dar saracul nu zicea nici mac...adica amandoi copii mei sunt antisoc...nu au ce comenta daca pica...se ridica si pleaca mai departe...asa am facut cu Iarina asa fac si cu Ianis.
Nu mai imi vine in minte ce sa zic...fac multe si impreuna...

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Bumbi felicitari mami...io nu stiu cum sa mai tin vreo 2-3 kile pe mine ca pleaca si nu se mai intorc...acum am 44,600...eu as vrea macar vreo 46-47...nu stiu ce naiba sa fac...de mancat mananc ca o sparta, oricand ,orice si la orice ora si degeaba

Ali de

Mergi la inceput

Vai cusca da grasa esti ca te sufla vantul.
Tare dulcic e Ianis , pe Dani il doare deobicei ceva cand trebuie sa stranga...sau "are treaba" sau "nu pot ca ma doare piciorul" dar tot strange ca stau cu gura pe el.

Ieri am vazut pe una la wekend la noi (strand) ca avea costum ca tine (sau tu ca ea) si m-am speriat ca esti tu un pic si apoi mi-a trecut cand am vazut ca era putin mai "multa" ca tine si nici nu seamna. Tre` sa iti iei costum unicat sa nu mai imi dai palpitatii

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Tare dulcic e Ianis , pe Dani il doare deobicei ceva cand trebuie sa stranga...sau "are treaba" sau "nu pot ca ma doare piciorul" dar tot strange ca stau cu gura pe el.

Ieri am vazut pe una la wekend la noi (strand) ca avea costum ca tine (sau tu ca ea) si m-am speriat ca esti tu un pic si apoi mi-a trecut cand am vazut ca era putin mai "multa" ca tine si nici nu seamna. Tre` sa iti iei costum unicat sa nu mai imi dai palpitatii

ti-e frica de mine?

Ali de

Mergi la inceput

Ali..si Sandra are mai mult ca tine la 1,56 cm

Si eu ar trebui sa am 46 kg ..in my dreams...macar vreo 60 as fi super multumita.
Fac eu rost de inelul Arabellei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca pai ii dau 50 de lei la doua saptamani...si ea imi da meniul. in vacanta am fost pe program de mentinere, adica 3 abateri pe saptamana....mai " o comit" si eu, insa nu sar peste reglile de aur pe care le-am invatat....sunt mai multe: de ex, sunt excluse combinatia carne cu cartofi, carne cu orez...seara sunt excluse fructe si carbohidratii...in general peste, legume, salate...mananc si inghetata, insa numai o data la 3 zile....

aliii, imi pare sincer, rau, daca este la ce ma gandesc eu...si daca sunt fata desteapta. aproape ca nu-mi vine sa cred daca ma gandesc la ce copii minunati aveti aveti!!! oare pot intreba de ce? care a fost motivul?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szaboali

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

ti-e frica de mine?

Ali de

Apoi cam da ...sa nu te razbuni cumva ca noah am fost la petzit si in alta parte si tie nu ti-am raspuns pe telefonul care era inchis...

Mergi la inceput

Mai oi fi eu o slabanoaga si nu imi place dar cel mai rau imi pare ca mi-au ramas niste vergeturi pe burta si nu cred ca mai am eu sanse sa scap de ele

Ali de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

alii tare dragutze cred ca sunt papuselele tale. scumpi amandoi. si iarina, profesoara, zici?! mi-o si inchipui. si ianis mare dansator....dar nu cred ca o egaleaza pe iarina shakira!!!

bianca sa stii totusi ca sportul ajuta f mult. acum ma uit la mine. am nevoie de sport ca de aer. pielea mi se pare mai lasata si burta ( de la sarcini ), nu reusesc sa o dau jos nici cu regimul-regimului. da' cand mai am eu timp acum de sport. doar acasa sa fac...sa-mi iau casete d-alea cu tai-boo, cica....

tu de ce inel vb???stiu io ca nu e al arabelei, insa de care vb...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput