Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui szaboali

Mai Bianca daca va place asa de mult sa va plimbariti...poate veniti la Sarbatoarea Castanelor...deca se v-a mai tine..,in septembrie, ca si asa ai zis ca sunt numai 211 km de la Tg . Mures pana la Baia Mare

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Asta e o invitatie cumva? Stiu ca ziceai ca ai loc sa ma cazezi... chiar si in bucatarie pe saltea
Mai mult mie imi place sa ma plimb ca Nelu e tare domestic saracul...ar sta toata ziua la calculatorul lui si in casa lui...imi spune ca trebuia sa avem cort nu apartament..ala il mutam unde vroiam si "ne plimbam", ca nu are rost sa tinem apartamentul..il vindem si sam in cort .
Sandra e plimbareata ca mine, Dani in schimb...ii place acasa..nici la bunici nu sta mai mult de 2 zile

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Sa vedeti ce tare e fata mea...
O intreb intr-o zii :Iarina ce vrei tu sa te faci cand vei fii mare?
Ea: asa ca tine?
Eu :da.
Ea:mamica
Eu: si cati copii vrei sa ai?
Ea 2
Eu:si ce vrei sa fie?
Ea: o fetita si un baiat.
Eu: Si cum o sa le pui numele?
Ea: Andreea si Alexandru...asa ii cheama pe ea si pe Ianis al doilea nume.
Deja fata asta se vrea mamica de pe acuma

Ali de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

varza murata?! de unde ati mai avut murata pe vremea asta?! ca-mi lasa gura apa...si nu-s nicicum, parol!!

hai ca-mi facusi o pofta de gratar cu cstite d-alea afumate. eu am gratae aici in spatele blocului. daca vreau sa fac, arunc carnea de pe balcon exact pe gratar, insa ne e greu sa facem noi singuri...pana se face jaru, pana punem noi carnea...si pentru 3 pers cata carme sa pui?! e pacat de jarul care se face ....eehh, mai comod barbatu-meu asta, de fapt...cred.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:

Mai cuscra nu vrea Iarina ca ea e cu treaba ei...ea da tzitzi la randul ei la copila ei. are o papusa crosetata la de mami si aia zice ca e copila ei. Se pone si ea pe pat ca mine , isi ridica bluza si pune copila sa pape, apoi o mai duce si la baie si o tine deasupra wc-ului ca cica face treaba (mica -mare)cand cum...depinde de ce o papat

Ali de

fff tare!!!! o mamica adevarata!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Varza murata mai are sora-mea..nu stiu cum de nu i s-a stricat dar i-am spus sa imi dea sa fac niste sarmale saptamana viitoare . mai are vreo 6 capatzani .
Ali, simpatica Iarina cu papusa si wc. Pai draga..da si tu un exeplu bun fiicei tale...ce meserie e aia de mama? Apuca-te si tu de vreo 2 facultati si iti urmeze modeul . Glumeam desigur
Bumbi. tare mult lucreaza sotul tau dar cred ca aveti si beneficii materiale din toata treaba asta .

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Citat:

Sa vedeti ce tare e fata mea...
O intreb intr-o zii :Iarina ce vrei tu sa te faci cand vei fii mare?
Ea: asa ca tine?
Eu :da.
Ea:mamica
Eu: si cati copii vrei sa ai?
Ea 2
Eu:si ce vrei sa fie?
Ea: o fetita si un baiat.
Eu: Si cum o sa le pui numele?
Ea: Andreea si Alexandru...asa ii cheama pe ea si pe Ianis al doilea nume.
Deja fata asta se vrea mamica de pe acuma

Ali de

ali , de fapt ea te iubeste pe TINE ffff mult...i se pare minunat/fascinant tot ceea ce faci tu!!!

Mergi la inceput

Daca Iarina stie sa alapteze foarte bine, al meu stie foarte bine sa . La un eventual razboi.... Va putea sta fata linistita in pat sa isi alapteze puiul a al meu... tot ce misca . Doar trebuia sa invete ceva de la taica-so`

Mergi la inceput

haideti sa ma laud si eu cu ceva personel: am ajuns la MINUNATA greutate de 64, 7 kg ( azi-dimi cantarita , pe stomacul gol si dusa la baie ).

ieri am fost la nutritionista, m-a felicitat ca am ajuns la greutatea initial dorita...10 kg date jos!!!

acum vreau sa merg mai departe...doar m-a obisnuit...pana la 57-58 kg. tot maine o sa pun niste poze de pe la mare, cu noi....mi le trimite nepotul meu maine dimineata pe mess.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

haideti sa ma laud si eu cu ceva personel: am ajuns la MINUNATA greutate de 64, 7 kg ( azi-dimi cantarita , pe stomacul gol si dusa la baie ).

ieri am fost la nutritionista, m-a felicitat ca am ajuns la greutatea initial dorita...10 kg date jos!!!

acum vreau sa merg mai departe...doar m-a obisnuit...pana la 57-58 kg. tot maine o sa pun niste poze de pe la mare, cu noi....mi le trimite nepotul meu maine dimineata pe mess.

Felicitari . Uite unde era ambitioasa

Mergi la inceput

bianca, bine ca impusca bine. are ce pazi, nu?! frumoasa foc, iarina. si noi puseseram ochii pe ea, dar ati luat-o.

nu ma plang deloc nici de nora mea...tot blonda...clara de ana de spain, insa ...nu am mai vazut-o, nu mai stim de ea.... ne-a uitat...sebi de romania...deh!!!!

Mergi la inceput