Vergeturile... cum scapam de ele?
Stie cineva cum se poate scapa de vergeturi? Sunt absolut disperata... am senzatia ca arat ca Shrek...
am facut vergeturi sub sani, foarte urate si sub burta... si in seara asta tocmai am vazut cum se preconizeaza aparitia unor noi vergeturi deasupra buricului...
M-am dat pana acum cu Nivea clasic, in cutia aia metalica albastra. E cea mai grasa crema pe care am gasit-o, cu exceptia celei de galbenele cu care nu m-am dat inca... poate daca o foloseam nu eram in ultimul hal acum...
Intrebarea este... cum se poate scapa de vergeturi dupa nastere?... Am auzit ca s-ar scapa daca stai si te bronzezi succesiv cativa ani... despre cremele de vergeturi nu stiu nimic pentru ca pana acum nu am avut nevoie de ele... e vreuna care chiar sa merite banii? astept sfaturi si pareri...
34+ viitoare mami de
Francesca
Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!
Raspunsuri
Picky_toto spune:
Tessh...mie nu mi-au aparut vegeturi in timpul sarcinii ca m-am dat cu o crema buna ptr asa ceva(sau macar asa am crezut)..m-am dat pe burta si putin pe sani...dar dupa nastere (cezariana) in timpul celor 5 zile petrecute in spital, vergeturile si-au pus amprenta...pe picioare si cateva pe burta...deci ce afacere am facut ca m-am ferit toata sarcina? Cand eu am crezut ca vergeturile apar numai pe burta
...asa ca nu stiu daca exista o crema miraculoasa care sa ne scape de ele...dar daca cineva stie vreuna si a incercat-o pe pielea ei...sa ne dea de stire...
Pup si sa ai parte de o nastere usoara!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tessh Stie cineva cum se poate scapa de vergeturi? Sunt absolut disperata... am senzatia ca arat ca Shrek... am facut vergeturi sub sani, foarte urate si sub burta... si in seara asta tocmai am vazut cum se preconizeaza aparitia unor noi vergeturi deasupra buricului... M-am dat pana acum cu Nivea clasic, in cutia aia metalica albastra. E cea mai grasa crema pe care am gasit-o, cu exceptia celei de galbenele cu care nu m-am dat inca... poate daca o foloseam nu eram in ultimul hal acum... Intrebarea este... cum se poate scapa de vergeturi dupa nastere?... Am auzit ca s-ar scapa daca stai si te bronzezi succesiv cativa ani... despre cremele de vergeturi nu stiu nimic pentru ca pana acum nu am avut nevoie de ele... e vreuna care chiar sa merite banii? astept sfaturi si pareri... 34+ viitoare mami de FrancescaCe e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare! |
cu, cutitul......
la mine a functionat bronzarea, nu se mai vad asa urat, dar ale mele sunt visinii. probabil dc sunt albe nu mai au acelasi efect!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
claujro spune:
Nu exista nimic care sa le faca sa dispara. Daca sunt rosii/visinii insemna ca sunt "proaspete". In timp se vor albi si vor fi mai putin vizibile. Asta e!
Mara si Matei
oana_n spune:
Din cate mi-a zis endocrinologul meu, daca sunt rosii/visinii nu e deloc ok. Inseamna probleme cu glandele suprarenale si e musai sa faceti analize. Pentru asta mi-e mi-a facut cortizonul liber din urina din 24 h. Doar daca sunt albe e ok. Pe mine chiar m-a stresat rau sa fie ferm convins ca nu am niciunde pe corp rosii sau visinii. Si ca sa fie sigur ca e ok, mi-a dat sa imi fac analiza. Si s-a lamurit ca e ok.
bb_yasmi spune:
oana eu stiam ca majoritatea vergeturilor cand sunt 'proaspete" sunt visinii apoi se fac albe in timp. cel putin asa sunt ale mele.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Tisina spune:
Din pacate, de vergeturi nu poti scapa, odata ce le ai. Nu exista creme miraculoase pentru asa ceva, asa ca nu se merita sa dai banii pe ele. Ma refer la cremele care spun ca vindeca vergeturile. Poti folosi creme care sa le previna, insa nici aici nu e efectul garantat. Iar bronzul poate doar ascunde partial vergeturile, ele nu dispar. Si eu am, pe sani. Deja m-am obisnuit cu ideea.