pardon?
As vrea sa stiu si eu cine mi-a dat avertisment si de ce expresia "siliconare" este jignitoare?
Si de ce altora pentru alte "expresii" nu li s-au dat avertismente?
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Raspunsuri
ilse spune:
Pentru mine e foarte important sa vad cine mi-a dat avertisment, ca sa vad cine a gandit asa, in modul asta sa zic, ca inteleg perfect ca sunteti oameni si nu roboti, dar macar asumati-va "judgement-ul" asta.
Plus ca sincer n-am nicio problema ca "mi-am luat" bulina portocalie, dar macar sa vad care doamna educatoare mi-a dat-o.
ilse spune:
adica sa inteleg ca e mai rau decat in triunghiul bermudelor, cine, cum si de ce mi s-a dat bulinuta vesela de catre doamna moderator(ca marius macar mi-a zis ca n-a fost el) nu se poate afla?!
din astia 83 de baieti veseli care au citit nici macar unu n-a fost moderator...naspa.
Sheannamp spune:
Ilse, probabil ca moderatorul respectiv nu a intrat de ieri pe forum.
Mai plecam si noi in weekend. E voie?
Nu eu ti-am dat avertismentul respectiv.
Si in orice caz, asemenea lamuriri se fac prin PM de obicei
ilse spune:
Doamna moderatoarea daca imi raspundeti asa la misto si eu o sa raspund la fel.
Oare e voie sa stiu cine mi-a dat avertisment, oare e secret de stat?
De ce pe PM? ii e cumva rusine sa-si expuna "mentalitatea", nu cred ca un forum e ceva gen FBI, CIA sau altele de asemenea fel, eu nu stau la discutii pe PM decat cu cineva care imi place, imi iau din timp cu placere ca sa ma conversez, altfel dinspre partea mea nu vad de ce nu exista optiunea asta cu sa se puna la avertisment si moderatorul care da bulina, ca doar nu suntem sugari, copii de gradinita sa fim tratati asa de sus, ma repet , sa se puna odata cu avertismentul si persoana care l-a dat, daca tot si-a rupt din timpul pretios sa ne bage bulina, e chestiune de 1 minut acolo.
Altfel Marius mi-a zis ca se va interesa, dar oricum probabil ca se spera sa moara subiectul, las ca uita copilasul de gradinita.
Repet vreau sa "cunosc" dedesubturile acestui avertisment, il pastrez in continuare cu mandrie, mai ales la stilul in care se dau acum avertismentele pe banda rulanta...asa cum multi altii fac misto la greu, jignesc si nu primesc nimic.
elyanne spune:
off-topic... dar aici mi-a fost la-ndemana sa scriu
q.e.d.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140583
Ilse cand ma citit subiectu' de mai sus m-am gandit la ce ziceai despre influenta pe care o au asupra pustoaicelor... care nu' copate nici la minte, nici la trup... dar ele au impresia ca deja trebe aduse ajustari
Oana_B spune:
Ilse, daca imi amintesc bine eu ti-am dat avertisment pentru mesajele catre Carrye pe care le-a reclamat.
N-am raspuns mai devreme ca nu am fost pe forum de vineri.
Si la avertisment, ca si la mutarea subiectelor, se primeste email automat ca instiintare.
Andrada spune:
Ilse, intr-o discutie cu un membru DC ii recomanzi examen psihologic ca nu e de acord cu tine si apoi ii spui ca nici fizic nu arata probabil prea bine in urma operatiei (asta dupa ce amintesti in treacat vreme de 2 pagini cum ai self esteem de la scoala din Rotterdam iar fizic esti anjelinagioli).
Situatia financiara si cea sentimentala nu le-ai atacat dar in rest ai jignit cam pe toate planurile partenera de dialog.
Nu cuvintul "siliconare" a jignit, cum nici cuvintele "e" sau "nu" sau "daca" nu sint separat deosebit de injurioase. Se numeste propozitie, fraza si ideile sau atitudinile transpar prin ele.
kariguld spune:
Citat: |
citat Nu cuvintul ....... a jignit, cum nici cuvintele.... sau .... sau ..... nu sint separat deosebit de injurioase. Se numeste propozitie, fraza si ideile sau atitudinile transpar prin ele. |
atunci, masura asta sa se aplice tuturor..ca sunt multi care scriu propozitii, fraze din care, citez: ideile sau atitudinile transpar.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Ilse, intr-o discutie cu un membru DC ii recomanzi examen psihologic ca nu e de acord cu tine si apoi ii spui ca nici fizic nu arata probabil prea bine in urma operatiei (asta dupa ce amintesti in treacat vreme de 2 pagini cum ai self esteem de la scoala din Rotterdam iar fizic esti anjelinagioli).Situatia financiara si cea sentimentala nu le-ai atacat dar in rest ai jignit cam pe toate planurile partenera de dialog. Nu cuvintul "siliconare" a jignit, cum nici cuvintele "e" sau "nu" sau "daca" nu sint separat deosebit de injurioase. Se numeste propozitie, fraza si ideile sau atitudinile transpar prin ele. |
Esti mai mult decat ironica, desi nu-ti iese, nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu Rotterdam-ul, probabil e singurul oras mai naspa pe care-l stii tu in Olanda, nici macar nu e in judetul=provincia=districtul meu, ca Olanda asta nu e ceva asa ca Argesul sa zic.
Si Angelina Jolie, tanti aia actrita nu cunosc, nu am zis niciodata ca as avea ceva in comun cu ea, dar iarasi probabil te-a deranjat ca dupa 3 copii sunt femei care se simt bine cu ele.
De ce te bagi asa in vorba cu mine nu pricep si pace, atata vreme cat Oana B a raspuns mai mult decat civilizat si chiar apreciez ca are sira spinarii, nu ca altii...acuma daca ai ceva de impartit cu mine las-o balta ca nu ma impiedic de tine pe forum.
Bine ca nu l-ai vazut pe xenocid, cand din propozitiile lui au transparat niste idei si atitudini de toata jena, dar te intelg perfect atat vreme cat esti una dintre "adoratoarele" lui.
Nah, go ahead, ce sa zic altceva.
Dinspre partea mea, subiectul se poate inchide, Oana B merci de raspuns, si ok, de-acum o "sa studiez" si o sa aplic, genul ala rafinat care nu jigneste pe nimeni cu incult si cimitire, al lui xenocid, daca am certitudinea ca nu primesc avertisment pentru stil si idei si atitudini trasparante sau transparente nu conteaza