Puiuti de Randunici 2008!! (292)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
neata! iota ca imediat ce bate vant aducator de bb2, nu stiu ce le apuca pe mamici de le apuca bisnita
. bravos vio, sa fie intr-un ceas bun!
ai auzit gecko??? vrei reorientare profesionala? baga bb2 , ca vine ea ideea! ![]()
so, inca nu stiu daca am nascut sau nu....nu am primit mesaj, mi-e aiurea sa sun sa aflu, ca sigur au avut o noapte lungaaaa in ambele situatii....ii mai las 1-2 ore sa doarma si sun eu la ei!
eu am ochii cat cepele, ca iar m-a apucat 4 noaptea la calculator, sa termin ce am eu de terminat
, si cum nu mai "burlacesc", la 8 a "sunat" teo, care a facut inspectie prin camera: "ce e?", "ce e?"...si adormita fiind, vad ca ii sclipea ceva pe picior, pe tot piciorul, cand ma uit:"cacaaaaaaaaaaa!!!!"....plin! direct in cada l-am aruncat, copilul a alergat sapunul prin cada, nemaicontenind sa se minuneze de el, apoi am uns putza cu "decalotatorul" natural si i-am vazut "nasucul" (putzei)...asa ca, pana acum functioneaza crema minune!!! 
a inceput o fugareala in putza goala, tras cincinul de urechi, facut pipi langa cusca lui 
, alunecat pe pipi si ajuns artistic sub pat 
. apoi sa te tii, topaiala in capul sor'sii, miauneli si miorlaieli la ea...si acum fug sa o hranesc si pe ea, ca "flamandul" a ras deja ce era pt el. ![]()
vio, vezi sa nu iti vaza astia semnatura, ca...nu prea agreaza !
edit, ca se vedea cu galben ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
mihutza11 spune:
Vio da mai, la mine e numai 23 si ceva.. succes cu biznisul!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
VioletaH spune:
Ariel, multam de avertizare. Am sters ceva dar cred ca mai bine o sterg de tot...Desi nu e decat pentru usa si canada si nu face concurenta Buburuzei...
Vad ca ai avut o noapte de vis
Nu de putine ori te vad online pe mess la ore tare mici, cand imi verific emailul. Nu-mi vine sa te abordez ca ma gandesc ca daca esti online esti pentru ca ai treaba serioasa, si nu-mi vine sa te deranjez, Dar totusi te intreb: tu cand mai dormi?? sau mai precis: tu mai dormi???
Vio
7s+ (17 martie 2010) &
Sean (16 martie 2008)
gudinde spune:
Meyyyyyyyy, lumea nu doarme! Munceste!
Vio trimite-ne linkul pe mail-ul comun.
Pe forum mai putin vizibil este la profil.
Nicoleta spune:
Neata.
M-a zapacit asta micu pe la 6, ma bucuram si eu ca am dormit de la 11 la 4, si speram sa-l tina.... pana nu a supt din ambii sani nu s-a lasat!!! Azi sper sa ajung pe undeva cu balcoanele astea...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Neata!
Iertaciune, dar nu am avut cand sa mai pun pozici...m-a culcat Sof pe mine, pe urma au venit niste prieteni la noi..nu am mai avut cand!
Inapoi la treaba cu mine
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
noi am avut o noapte cu febra peste 39...i-am pus la 4 ore supozitor cu paracetamol, apoi novocalmin, scadea o ora-2, apoi iar...acum are 39,2 dupa ce l;a 6 pusesem novocalminul..

plecam la dr...pediatra lui e in concediu, sa vedem unde nimeerim...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
neata si de la noi!
Luny de unde o fi febra asa de mare?
tinem pumnii sa treaca repede
si eu sunt un pic necajita ca ii miroase urina
la ERic iarasi
mi-e si frica sa ii pun punga
asa m-am saturat si chiar nu ne lipseste
sa luam antibiotic ,numai ce ne-am lasat de
ele
febra nu are dar zicea si dr. ca si asa poate
sa aibe infectie ,cum a mai avut de altfel
o data dupa operatie
Gecko ,astia ne-au spus ca scapam de infectii
dupa operatie,cat trebuie sa mai astept?
Naty ,bine ai revenit si sanatate
Blanka,mami de Eric si
34 cu
Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75
ariel_7000 spune:
Da, Vio! Cum a zis si Gudinde, la profil e absolut "legal"
.
Chiar, aruncati un ochi si la pagina web de la profilul meu 
![]()
si
ariel_7000 spune:
blanka
, hai ca poate e doar alarma falsa. tin pumnii!
si