Puiuti de Randunici 2008!! (292)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
'Na seara!
Nico, ti-am simtit lipsa in serile cat ai fost plecata ![]()
Naty, mersi inca o data pt. raspuns si asta
pt. cine ma streseaza, cred ca va-ti dat seama!
Mihule, tortul era cumparat, dar chair bunutz a fost!
Ma bucur ca v-ati delectat cu balaceala noastra! eu am stat mai mult in jacuzzi si m-am trepidat peste tot, jeturile erau dementiale! si Stef calare pe mine
, la un moment dat se uita la bulbuci si era asa de adormit, de credeam ca adoarme acolo
, il trezisem la 8 dimineata...
Am vazut si pozele de la Ursuleata, haiosi rau de tot piticii cu burticile in fata si baietii in putza goala ![]()
Vlad n-a mai facut febra, i-am dat totusi un panadol ca poate ii mai ia durerea de gat, il doare rau de tot si abia inghite, saracul de el...i-am pus cartofi la gat si nu a vrut sa stea cu ei decat putin...la 5 jumate ne trezim pt. antibiotic si sper sa fie mai bine...
Stefu s-a culcat in patul mare, am stat acolo cu el, m-am intors cu spatele, si-a baut laptele, s-a mai jucat 5 minute si apoi s-a culcat, fara urlete, fara sa se chinuie...daca asa vrea, asa face
Cred ca in 15 minute a adormit...acum doarme ca boierul in patul lui Vlad!
Ma duc sa pap o inghe...azi nu a fost dr. house?
mihutza11 spune:
Ursulica tare mi-as dori sa vad filmulet cu Ursuletul vorbind mai multe.. pt ca in filmuletele astea am auzit ce frumos a zis "tati"
.. si imi imaginez ca zice frumos si altele..
bunn si apropo de filmulete:
Cuscra, dar tu nu ni-l mai arati pe Adrian cel shy? te cert acum, ca dupa ce ca nici live nu ne-am mai vazut nici asa nu ni-l mai arati! 
Bubu na ca mai fac si Bucatarasii pauza la gatit!![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
ariel_7000 spune:
am piticii acasa!!!! tralalallalalaa!!! mai, a fost o intalnire d-aia, ca in filmele romanesti
. el (teo) si ea (eu) s-au vazut de la departare...au alergat unul catre altul si s-au imbratisat si au rasssssss!!! apoi ea, l-a lasat pe el
si a luat-o pe ea mica (alex) si sa vezi rasuceli si invarteli!! 
ce dor mi-a fost de micii mei mici! sunt bronzati!!! sunt aramii si blonzi! si au facut falcute iar
, burtici si poponete grasute.
am cantat, am dansat, apoi au cazut lati. in noaptea asta dorm cu alex, ca i-a zis lui tat'su ca destul s-a rasfatat si a dormit atata timp cu mine
, in noaptea asta EA doarme cu mami a ei! 
eu acum mosesc, numar contractii pe mess, identific "meduze bronzate"....naste cumnata mea!!!! asteptam contractii regulate, la 5 minute, ca sa plece la spital, ca face cezariana si sa nu riste sa ajunga prea tarziu.
ne-au cam pacalit contractiile astea, ca ajunsesera la 5 min, erau regulate, apoi au fugit...si au venit inapoi dupa 15 min ![]()
oana, nu se face "rosu in gat" de la inghetata, ci de la un virus sau bacterie, care gaseste sistemul imunitar slabit. frigul , recele (apa, inghetata, curentul, vantul) slabesc sistemul imunitar si...carcaiasul ataca. ai grija la stef!!! ca el e cu dintoii acum si asta e iar un moment de scadere a imunitatii! da-i niste vit c preventiv perioada asta, iar daca lui vlad ii gaseste streptococ la exsudat...hmmm, i-ai dat deja antibiotic..., sper sa mai iasa ceva...
dar daca e strepto, trebuie sa va faceti si voi exsudat, chiar daca nu aveti dureri, ca puteti fi purtatori si sa faceti ping - pong cu el.
da-i si enterol si biotics lui vlad, cat ia klacid, ca e destul de dur.
am vazut poze frumoaseeeee, naty! m-am indragostit de apa aia!
, am vazut si ochi frumosi de matei! si picii in putza goala
, mamaaaa ce a iesit mufa din peisaj in filmuletul ala
. e tare! s-a urcat iar si a inceput sa topaie si mai tare 
luny, piscina e cumva langa parcul "debarcader"? ala de la antilopa (vis a vis de lebada?). ca seamana mult zona si cladirea aia...
maine va pregatesc ceva...![]()
hai ca au plecat si cumnatii mei la spital, ca au ajuns la 4 minute intre contractii...asa ca, eu scot prafuitele 

: HAI ILINCAAAAA!!!! le-am zis ca feelingul meu spune ca pe la 3-4 o sa "avem" o ilincutza in familie!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
natynic spune:
Sper ca Ilinca s-a nascut cu bine 
Da, eu la ora asta
...sunt racita in ultimul hal, ma doare si ultimul oscior, de cum curge nasul nu mai zic, transpir...sunt VARZA

Iar Iulia ma aude imediat cum imi suflu nasul si scanceste, am impresia ca nu doarme nici ea prea bine...randunoiul de o mie de ori m-a verificat daca am febra...naspaaaaa...
Hai poate totusi adorm. Dar sa va las pt maine 

-e la filtru, sta calda si aburinda; mie uneia sigur imi va trebui
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
'neata
...
AM SUPRAVIETUIT!!!
...copil imbracat, echipat, livrat cu batista in buzunar la gradinita (ca bine-nteles ca are muci)
Property inspection a iesit bine...totul intact, tidy and clean (parerea mea e ca ar trebui tanti sa isi schimbe ochelarii ca sa vada si creionarile lu' fiu'miu pe pereti)
Baut cafea de la naty care cred ca nu am vazut-o in viata mea forumistica la asa ore mici pe forum.
V-am pregatit si cafeluta
si ceai si capuccino si bombocino
si scoatem si agitatele...

Haide Ilincutza!!!

si ma duc sa imi pun un film si sa tin companie fierului de calcat...
Va doresc o saptamana minunata!!!
PS. Cu atata plimbareala mi-ati facut pofta de calatorit...asa ca am scormonitul internetul, am gasit ceva resort cu toate alea trebuincioase (spa, pool acoperit, loc de joaca pt purandei etc), am calculat bugetul si acum astept sa se trezesca barbatul sa il instiintez de planurile mele. Dupa ce primesc aprobarea lui mai asteptam si aprobarea de concediu de la spital si cu putin noroc...off we go la inceput de septembrie
.
gecko spune:
si inca una si chiar ma duc
...am vrut sa ma laud si eu cu purandelul
...si el e mare vorbitor
...spune cam tot ce zice Blondul, Te(r)o, Adrianu', Thea si ceilalti puiuti...din pacate aproape tot ce zice se rezuma la o silaba MAAA...dar tonalitatea da intelesul...avem MAAA=mancare, MAAA=catelul, MAAAA=pisica, MAAAA=elicopterul, MAAAA=afara,plimbare, MAAA=apa, baie, MAAA=mi-e somn, MAAA=unde-i tata?, MAAA=vreau papucii, MAAA=ochiul, MAAA=buricul, MAAA=masina, MAAA=vreau stafide...si multe alte MAAAA-uri cu multiple alte intelesuri
...de il mai aud cu MAAAA asta ma si iau cu capul
Pe de alta parte am realizat ca nu e de mirare ca e copilul bulversat si isi construieste propriul limbaj...in conditiile in care noi adultii il ametim de cap cu numirea lucrurilor/animalelor etc...de exemplu: caine = catelu', labus, hamham, doggy, puppy; pisica = pisica, pispis, miau, pussycat, pussy, cat, kitty, kitten...pai mai frate...7 moduri de a numi o amarata de matza
? nici nu e de mirare ca s-a gandit copchilu' sa scurteze treaba...MAAAA
Ma duc ca ma striga Hugh Grant...I'm coming Hugh!!!!
mihatp spune:
m-am gandit eu bine sa dau un ochi pe aici.inainte de a merge la clinica.
m-a binedispus gecko de mi-a luat orice urma de grija
gecko
si
, bine ai gasit ziua de luni![]()
'neata randunici
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
VioletaH spune:
Salutare la toata gashca!
N-am citit-o decat pe Gecko si m-am prins ca ati discutat despre cat de vorbareti sunt picii nostri.
Sean e cam ca si Bursucul...vorbeste de toate dar in limbajul lui. Dar are cateva cuvinte clare, insa nu 100 cum cica ar trebui la 16 luni cat are el. Dar eu sunt convinsa ca el stie ce spune. In rest face semne, ca l-am invatat un pic de limbajul semnelor. De ex: apa/sete, mancare/foame, mai mult, gata, afara, ma doare, somn/nani-nani si mult altele pe care le face doar cand aude cuvantul. Si intelege cand ii vorbim atat in roman cat si in engleza, doar ca nu poate exprima cuvintele inca. Si tata-su a vorbit ceva mai tarziu, dupa spusele soacra-mii, iar acum nu-i mai tace gura
.
In alta ordine de idei...D-na Gecko ati vorbit, ati aranjat, v-a aprobat sotzul proiectul bebe2? Ati trecut la fapte? Hai ca astept vestea cea mare.
Eu inca ma simt ok, ceva greturi si mirosuri aiurea dar suportabil. Am fost la doctor si am facut eco dar nu s-a vazut mare lucru asa ca mai merg joi sa-i vedem inimioara pretioasa a lui samburel.
Ursuleata, mi s-a parut mie sau am vazut intr-o zi la statusul tau pe mess ca noul bebe e baiat??? Ma duc sa citesc in urma, poate gasesc info.
Vio
6s+ (17 martie 2010) &
Sean (16 martie 2008)
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VioletaH Salutare la toata gashca! Si tata-su a vorbit ceva mai tarziu, dupa spusele soacra-mii, iar acum nu-i mai tace gura Vio 6s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008) |
pai sigur...da vina pe barbat
Vio, nu stiu unde ai gasit tu de 100 de cuvinte...eu stiam de 10 cuvinte la 18 luni
...ma mai uit...Iar cu porodica mititica...suntem in preludii
Ma duc ca i-am bagat pauza lui Hugh Grant si i-a ramas chipul inghetat pe ecran...arata ca din filmele de groaza

si dupa ce termini iti ofer bonus o fasole pe carnat afumat
cu o ceapa alaturi