Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Camy unde anume mergi la Tg Mures, te internezi? Daca da, la ce medic...nu de altceva, dar cunosc foarte multi medici ginecologie de acolo, si am si ceva rude care lucreaza in maternitatile de prin oras...asa ca daca ai nevoie de vreo informatie si iti pot fi de folos, nu ezita sa ma intrebi...bafta cu bebele....

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

da..merg la Tg Mures..teoretic tot acolo o sa nasc.cu dr Sergiu Usurelu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, eu nu prea am habar, da citisem...dupa prima nastere nu ti s-a facut nu stiu ce vaccin, sau dozare cu anticorpi de astia, ca sa nu mai ai probleme acum la a doua sarcina? - intreb si eu...de curiozitate..

Proaspata Doamna!

Laura, 26+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Camy, eu nu prea am habar, da citisem...dupa prima nastere nu ti s-a facut nu stiu ce vaccin, sau dozare cu anticorpi de astia, ca sa nu mai ai probleme acum la a doua sarcina? - intreb si eu...de curiozitate..

Proaspata Doamna!

Laura, 26+ Mara Teodora
poze

ba da, am facut...din pacate acel vaccin nu garanteaza faptul ca la a doua sarcina nu vor apare probleme...si atunci lunar imi fac determinarea de anticorpi...

Oricum..azi am avut ganduri mari...am mers la centru de transfuzie pt determinarea de anticorpi..era ceasul 9:42...cu programul de la 9 la 11...ajung si-mi spune o tipa de acolo, ca pe ziua de azi nu mai recolteaza, ca au fost gravidute de dimineata la prima ora si nu mai fac acum..sa ma intorc maine dimineata.....nu am inteles ce ar fi fost asa gereu sa-mi ia niste sange din mana...serios...mai ales ca am ditamai burtihania...si macar sa se fi gandit ca na...mi-o fi greu si mie pe caldurile astea sa merg in fiecare zi...

In fine, plec de acolo...si am mers la med de familie pentru concediu de risc maternal pe luna august..ca sa scap si eu, sa fiu in regula cu totul...pana plec la Tg mures joi...ajung acolo...med meu de familie..in concediu de odihna......era asistenta...mi-a zis sa merg maine dimineata inca odata, ca o sa-l scrie medicul din tura cealalta...

Asa ca azi nu mai fac nimic...am ajuns acasa si mi-am facut o ditamai inghetata de fistic si alune ...cu corcoduse, struguri, piersici, pepene de amandoua felurile..si m-am bine-dispus...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

miany - tot inainte sanatosi

lavinia - nu stresezi, vad ca ai trecut de 10 mesaje ar trebui sa scapi de moderare.

raportam concurs de inot inca de dmineata, e activ baiatul meu

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Camy despre domnul doctor Usurelu am auzit numai lucruri bune, mai ales ca lucreaza si la Universitate, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu toate ca Rh-ul e negativ...iti doresc sarcina usoara si mult curaj. Cu siguranta totul se va termina cu bine....O foarte buna prietena de-a mea, de asemenea cu Rh negativ, la a doua sarcina a fost supravegheata de domnul doctor si totul a fost ok, iar copilul ei s-a nascut fara probleme cu nota 10...cum sunt sigura ca te-ai ingrijit foarte bine in timpul acestor 6, 7 luni de sarcina probabil ca si in cazul tau lucrurile vor fi la fel...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

off...nesimtirea masii...doar la noi in tara mai poti vedea asa ceva
Uite si de la mine un , sa iti fie de bine inghetata!

Proaspata Doamna!

Laura, 26+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

INTREBARE>DACA AM GRUPA DE SANGE AB4 POZITIV, CE SANSE SUNT CA BEBELE MEU SA IA ACEEASI GRUPA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna fetelor, ma bucur sa aud ca avesti vesti bune
Camy ma bucur tare ca esti optimista, ai sa vazi ca are sa fie bine, si este bine si pt bb al tau ca mama lui sa aiba o atitudine pozitiva
Raluci_b, vai ce poze frumoase..... sunt suuuperrr
Simina, felicitari pentru vestile despre"grasunica". Tine-o tot asa
Ionela bun venit in luna a 6a

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata si de la noi

Miany si celelalte burtici, asa sa ne ajute DD pe toate! Nu mai e chiar asa de mult.

O saptamana usoara!

22 + Chiara Ada

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

LauraIrina succes cu evaluarea, si Doamne ajuta sa fie bine. Are Dumnezeu grija de noi, si de bb
ce faci Stephy a trecut burtica?
Doris71 drum usor si multa sanatate
Asa Cammy? Deci acum e per optima pt shopping? nu stiam de sezonul asta de reduceri
good to know!!!

25+

Mergi la inceput