Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 10
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut MESAJ DE LA MIMIKA: 2 DOVLECEI PROASPETI SI SANATOSI!!!!!!!!! ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
wow ce veste frumoooooaaaasa
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui monica_dicut MESAJ DE LA MIMIKA: 2 DOVLECEI PROASPETI SI SANATOSI!!!!!!!!! |
what?
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
aida!nu fi suparata!nue voie!gata, i-ai spus si lui si noua, da-le incolo de nebune.tu trebuie sa fii linistita.
espre vaccinul rhogam am citit si eu pe la mica piblicitate aici pe DC, incearca sa vezi daca mai e postat
mi-e un somn de mor. ma duc sa ma pun in pat si dupa ce ma trezesc pap ceva si plec la niste prieteni in vizita la aer curat, in curte.
anco 33+???? si
poze
raluk16 spune:
POFTIM??? Pana gasesc emoticonul care scoate ochii din orbite!!!
UAU, Moni, vorbesti serios? E ceea ce cred eu?
Doamne ajuta sa fie sanatosi toti trei!
(Eu am vrut sa urez cand am facut capitolul sa fie unul fara nasteri, dar parca nu m-a lasat sufletul sa le zic eu bebeilor cand sa vina ... uite ca am avut un feeeling)
28+
raluk16 spune:
Vaaaiii, plang si rad in fata calculatorului
Ce veste emotionanta!
Si ce ma bucur ca am fost in direct si la nasterea asta si la Sabina! Nu cred ca se compara cu cititul mai tarziu al subiectului.
Vai, Monica cred ca in locul tau mi-ar fi tremurat mainile pe tastatura de numa... si asa imi tremura
28+
Clodute spune:
citat din mesajul lui lutoniana Manga esti bine ? sper ca nu ajungi iar la astia sa te asculte cu trompetica Cea mai fericita 34 + cu |
M-ai speriat cind ai scris de trompetica ...ma gindeam ca te referi la Patrick al meu si nu stiam de ce.... am citit de 2 ori
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
monica_dicut spune:
Cica vorbesc serios. Cand am vazut mesaj de la ea credeam ca ma intreaba daca merg maine la gratar. CAnd am vazut 2 dovlecei proaspeti ma gandeam ca ma pofteste la dovlecei la gratar... mi-a luat ceva timp sa-mi revin, i-am trimis mesaj inapoi daca a nascut, atat de zapacita am fost.... acum asteptam detalii cand o putea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
Vai, si aseara vorbeam p-aici si ne distram de crema de zahar ars!
Oare ce s-o fi intamplat?
28+
anco spune:
ceeeeeeeeeeeee?????????????????/
nu mai gasesc niciun emoticon
CE NE FACEM TECHILA, SI KIKI CRI???
URMAM NOI?OARE?
VAAAAAAAAAAAAI CE EMOTII AM NU MAI POT
FELICITARI MIMIKA!!!!!
anco 33+???? si
poze
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16 Vai, Monica cred ca in locul tau mi-ar fi tremurat mainile pe tastatura de numa... si asa imi tremura |
DA tu cum crezi ca sunt io??? Era calculatoru inchis si io imi fdaceam ghearele cu oja
Nu stiam pe ce sa apas mai intai, asta imi dadea erori... am mai dat io vesti si anu trecut da ca acum n-am tremurat niciodata....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata