Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
cora79 spune:
Hello,multumim pentru capitolul nou.
Va sunt datoare si eu cu cateva informatii despre mine,30 ani,sot cu oligoastenoteratospermie severa depistata din 2006 din cauze inexplicabile,tratamente de tot felul si hormonale si naturiste, excursii pe la vreo patru medici,in final din martie 2009 ne-am oprit la dr. Dracea -clinica Gynera,in august incepem trat pt primul fiv si ultimul sper eu.
Mai nou am descoperit si la mine un fsh mare(15) in ziua 2 a cm ,ceea ce indica o insuficienta ovariana prematura.
cora79 spune:
Lia,te rog sa ne treci si pe noi pe acatist: Mariana-Corina si Sorin- Florin. Multumim anticipat si pupicei.
fetelor concedii placute ca doresc si multe vesti bune la intoarcere
trutzi spune:
Ce repede v-ati miscat, multumim pentru un nou capitol
Noi nu suntem prea avansati cu investigatiile deci nu stiu ce sa va zic, doar ca incercam din 2008 si ca eu nu am nimic , urmeaza sotul la control
aleesicoo spune:
ufff ce bine ca ne-am mai inmultit fetelor
Cine cunoaste un medic bun orlist din bucuresti sa imi spuna si mie va rog urmeaza sa ma operez . fac cinste
polo spune:
Salut fetelor, mult ati mai scris de cand nu am intrat. Acus am venit de la seminar si am intrat repede sa vad ce mai faceti.
Alesicoo imi pare rau pentru tine si nasul tau, dar sunt sigura ca vei fi bine si cred ca in perioada de recuperare te poti "uita" bine la dansa si poate se prinde ceva. Asta daca nu iti da tratamente interzise in sarcina.
Aseara am fost la reflexo si cand am iesit de acolo parca plutean, atat a fost de bine. Este foarte aproape de casa si am venit pe jos si nici nu imi venea sa cred cat de usoara ma simt, parca eram la cativa centrimetri de sol.
CristinaEmma nici u iti inchipui cat m-am bucurat cand am citit ca la tine a reglat ciclul. sa fie si la mine asa.Unde mergi in conc.? Eu vroiam n tur prin tara, dar parca ma intereseaza si pe mine o cura de tratament. da mai multe detalii, pls.
Eleia, despre mine: eu 27, el 30 pana anul trecut nu ne-am gandit serios la bb Martie 2008 descoper o hipotiroidiesi apoi urmeaza cosmarul: SPOC, colesterol mare, glicemie mare, cosuri.... urmate de ...4 luni lipsa menstruatie. Utrogestan penru declansare si apoi 4 luni diane 35. In tot acest timp si euthyrox. Di decembrie 2008 duphaston din ziua 15 i acid folic si nimic pana in prezent. Saptamana viitoare la dc cu mine sa vedem de ce nu imi vine desi am luat duphastonul si nic insarcinata nu sunt.
Pentru cele care pleaca in concediu VA UREZ UN SEJUR PLACUT. Remy ai grija: crema de protectie, umbreluta si nu sta prea mult in apa rece, ce sa zic si eu - ca sa fim matusici trebuie sa protejam outul care se formeaza in tine.
Eiiiii, m-am cam intins ...dar am dat raport complet
polo spune:
Ah... in povestea mea am uitat sa spun ca sotul nu a facut inca nici o analiza, dar in mod sigur va urma.
cristinaemma spune:
polo eu de cand ma stiu am focut o groaza de tratamente pt reglarea ciclului fara rezultat . Doi ani am luat duphaston nimic , imi venea aiurea rau 35-45-70 zile imi lipsea chiar si 9 luni . In ultimul timp eram tot cu tratament pana am zis stop,eu nu mai iau nimik . Am inceput reflexo asa din auzite (sotia sefului 2 ani nu a ramas insarcinata dupa 10 sedinte de reflexo in urmatoarele luni a aparut minunea) si mi-am zis sa incerc si eu . Am facut 12 sedinte zilnice dupa menstra la aceias ora in afara de sambata si duminica acum continui 1 sedinta saptamanal , nu eram eu tocmai sigura ca rezolv ceva . Surpriza a fost la 30 zile fix mensta, nu imi venea a crede tot am zis ca e poate e coincidenta nu prea credeam eu in asta si iti spun ca au trecut 3 luni si fix la 30 zile totul e ok . Eu mentin starea asta cu o sedinta pe saptamana . Nu ma putut ajuta nici un medic din Arad.Timisoara,Ungaria si pe unde am tot umblat (ca am umblat ) .
Acum sunt sigura ca reflexo ma ajuta enorm sunt 100% ca in curand va voi da vestea cea buna .
Asta pt ca terapeuta e super de treaba si cunoaste f f f multa medicina si e sigura ca insuficenta ovariana se trateaza cu rabdare si incredere in forta corpului de a se regenera .
Are o vorba tare faina " ai vazut tu vreo randunica sa mearga la dr pt ca nu poate face puii? Corpul nostru are toate resursele de a se reface singur trebuie doar sa-i acordam increderea ,atentia necesara"
Polo sper ca ti-am fost de ajutor si tinem legatura . Sa ai incredere ca totul va fi ok
eleia spune:
Salut fetelor. Vad ca sunt singura pe aici la ora asta.
Dragaica sunt buzoianca dupa sot, eu de fel sunt din bucuresti. Ne-am mutat la buzau in urma cu 3 ani.
cora79 la fsh 15 ti-au spus ca e insuficienta ovariana prematura? Mie mi-a iesit 11.8 si dr. meu nu este multumit si urmeaza sa fac AMH sa vad cum stau cu rezerva ovariana.