Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
fetelor, va rog sa mergem fiecare la subiectul gresit, si sa stergem ce am scris. fiecare trebuie sa invatati, nu va suparati din atata; hai, va astept dincolo!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
eleia, hai, te rog
alesico, daca nu te descurci, mai bine lasa-ma pe mine.
aleesicoo spune:
eu am sters ce am scris mai trebuie Eleia nu are rost fetelor sa ne certam pt nimicuri
cristinaemma spune:
eleia - ma bucur de ce idee ok ai avut felicitari
Despre mine avem in comun unele chestii
Aspiranta din 2006 , tratamente hormonale cu clostybegit,duphaston 2 ani , puregon&pregnyl , laparoscopie octombrie2008 (extrauterina in 2008 prima si ultima sarcina ), in prezent reflexoterapie care se pare ca da rezultate (aveam cicul neregulattotal un adevarat dezastru , de 3 luni de cand fac reflexo exact la 30 de zile fix fix cum nu sa intamplat in toata viata mea ). In 10 aug Sovata la tratament 8 zile si cine stie poate in curand . Sunt foarte optimista ma simt ok datorita tipei de la reflexo care ma sustine mult si imi da elen sa merg mai departe .
Fetelor am trecut si eu prin multe dezamagiri ,caderi nervoase,zile in care nu puteam sa ma dau jos din pat de tristete , suparare pe Dumnezeu , frustrari , dar acum ma inteles ca totul se va rezolva cheia e la mine (cum zice terapeuta mea) In aceasta perioada sotul a fost mereu implicat in totalitate si ma sustinut enorm a fost mereu alaturi de mine si ma incurajat mi-a dat din optimismul lui . Pecizez ca pretenele mele ma invideaza pt ce sot am . Ne iubim ca in prima zi si dupa 9 ani ce iii implinim in sept de can dintem inpreuna fara pauze ,despartiri, certuri semnificative.
Prietenele mele ma incurajaza si au o vorba " vezi Cris ce mult va iubeste Dumnezeu ca va ofera timp pt a va bucura unul de celalalt cat mai mult timp " (asa imi explica ele de ce nu ne intampla minunea) .
Feteor v-am plictisit ???????/ Scuze dar asa sunt eu can vb despre mine uit sa ma opresc
Va doresc tuturor ceea ce ne dorim noi pt noi
aleesicoo spune:
Galla eu am sters mai sunt 2 de la Eleia si primul de la mine care la ala nu imi arata cos de gunoi
galliciana spune:
ok, bravo, am vazut ca te-ai descurcat.
urmareste,te rog, cand le va sterge si eleia,
si atunci sterge si subiectul,ok??
hai, nu va mai suparati, ca nu merita!!
bafta la bblusi si la scris!
pupici la gagici!!!