Locul fetelor Nou-Venite ! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Galla ai PM
Cristina eu am zis cu mult inainte ca incerc sa il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetelor, va rog sa mergem fiecare la subiectul gresit, si sa stergem ce am scris. fiecare trebuie sa invatati, nu va suparati din atata; hai, va astept dincolo!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

ok Galla

Mergi la inceput

eleia, hai, te rog
alesico, daca nu te descurci, mai bine lasa-ma pe mine.

Mergi la inceput

eu am sters ce am scris mai trebuie Eleia nu are rost fetelor sa ne certam pt nimicuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

eleia - ma bucur de ce idee ok ai avut felicitari
Despre mine avem in comun unele chestii
Aspiranta din 2006 , tratamente hormonale cu clostybegit,duphaston 2 ani , puregon&pregnyl , laparoscopie octombrie2008 (extrauterina in 2008 prima si ultima sarcina ), in prezent reflexoterapie care se pare ca da rezultate (aveam cicul neregulattotal un adevarat dezastru , de 3 luni de cand fac reflexo exact la 30 de zile fix fix cum nu sa intamplat in toata viata mea ). In 10 aug Sovata la tratament 8 zile si cine stie poate in curand . Sunt foarte optimista ma simt ok datorita tipei de la reflexo care ma sustine mult si imi da elen sa merg mai departe .
Fetelor am trecut si eu prin multe dezamagiri ,caderi nervoase,zile in care nu puteam sa ma dau jos din pat de tristete , suparare pe Dumnezeu , frustrari , dar acum ma inteles ca totul se va rezolva cheia e la mine (cum zice terapeuta mea) In aceasta perioada sotul a fost mereu implicat in totalitate si ma sustinut enorm a fost mereu alaturi de mine si ma incurajat mi-a dat din optimismul lui . Pecizez ca pretenele mele ma invideaza pt ce sot am . Ne iubim ca in prima zi si dupa 9 ani ce iii implinim in sept de can dintem inpreuna fara pauze ,despartiri, certuri semnificative.
Prietenele mele ma incurajaza si au o vorba " vezi Cris ce mult va iubeste Dumnezeu ca va ofera timp pt a va bucura unul de celalalt cat mai mult timp " (asa imi explica ele de ce nu ne intampla minunea) .
Feteor v-am plictisit ???????/ Scuze dar asa sunt eu can vb despre mine uit sa ma opresc

Va doresc tuturor ceea ce ne dorim noi pt noi

Mergi la inceput

Galla eu am sters mai sunt 2 de la Eleia si primul de la mine care la ala nu imi arata cos de gunoi

Mergi la inceput

ok, bravo, am vazut ca te-ai descurcat.
urmareste,te rog, cand le va sterge si eleia,
si atunci sterge si subiectul,ok??
hai, nu va mai suparati, ca nu merita!!
bafta la bblusi si la scris!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Gata am sters si eu ce scrisesem asa ca poti sa stergi aleesicoo.

Mergi la inceput

problema rezolvata!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput