amorteli ciudate
Raspunsuri - Pagina 2
adialex spune:
ariel, durerea de cap din mijlocul fruntii o am si eu; vedere dubla inca nu am; oricum, ce ma sperie cel mai tare este ca am citit ca pot fi simptome de sm(scleroza multipla) care s-ar manifesta exact la fel; doar ca eu nu am vedere dubla si pierderi de echilibru;
maine am programare la neurolog, sunt f curioasa sa vad ce zice.
alina023 spune:
Adialex, cumnata mea are sm si de aceea te-am rugat sa mergi la medic. Insa inainte de a i se pune diagnosticul acesta a facut multe investigatii pentru ca sunt multe afectiuni care dau aceste manifestari. Nu te gandi la ce e mai rau! Este foarte foarte posibil sa nu fie asta!
Vezi si aici ca mai sunt fete care au avut astfel de simptome si nu au sm.
Tinem pumnii sa vii cu vesti bune!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
adialex spune:
alina, la cumnata ta cum au fost manifestarile? tot cu vedere dubla si pierderi de echilibru? sau doar amorteli, ca la mine?;
alina023 spune:
Au fost mult mai accentuate decat la tine. Si da, avea pierderi de echilibru si vedere dubla!
Nu te mai gandi la rele! O sa vezi ca nu este cazul! Important este sa verifici si sa tratezi!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
adialex spune:
da, sunt convinsa ca nu este cazul la mine;
maine dupa consultatie, vin cu raspunsul aici;
ariel_7000 spune:
adi, la mine asta a fost prima banuiala, caci bunica mea a avut sm...si m-am panicat destul de rau...se pare ca am avut noroc.
asteptam vestile. Doamne ajuta sa fie bune!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
adialex spune:
buuun, am fost la doctor; examenul neuro a fost in limite normale; dar nu se poate pronunta, asa ca m-a trimis la rmn; diagnosticul a fost de ,, in observatie sm''; daca nu ar fi fost acea amorteala de scurta durata a fetei, poate nu s-ar fi gandit la asta, ci la o problema a coloanei vertebrale, din cauza statului la calc; dar nu justifica acea amortire a fetei; deci, sunt cam speriata deja;
la mine in familie nu a avut nimeni sm, dar nu e relevant;
ariel,deci si la tine a fost o banuiala de sm... tu ai facut rmn? sau cum s-a infirmat diagnosticul?
va multumesc pt raspunsuri
marius spune:
Poate ar fi bine sa citesti si:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139471
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139294
Uneori aici este raspunsul.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
ariel_7000 spune:
adi, da, am facut RMN, caci mai suspectau si o tumora pe creier. fratele meu abia suferise o interventie pt o tumora intracerebrala si...na, se gandeau la ce e mai rau si in cazul meu.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"