Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi si mie mi-au zis doi doctori ca e OK cum sta. Si sta mai prost decat al tau.
Nu te panica!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, nu ma supar. Am venit pentru ca am, cum i-am spus si taticului Dariei, care m-a intrebat acelasi lucru, "un cacat de constiinta", care "ma trage de atentie" atunci cand incerc sa dau uitarii rudele bolnave, de care as putea avea si eu grija, din cand in cand. Mai exact, am venit inapoi pentru ca matusa a plecat un week-end la munte si sa nu ramana bunica singura peste noapte, ca, peste zi, pana la 15, are o femeie care se ocupa de ea. Insa si femeia asta va trebui sa se interneze doua saptamani, de la jumatatea lui august incolo. Noroc ca atunci vine taticul la noi. Si ea mai sta si cu Daria, cand poate, ca ii este tare draga, numai ca matusa nu este de acord si mereu ii spune ca nu e angajata si platita sa vada de fata, ci de buna, chiar daca buna sta bine-mersi in pat sau pe scaun.

Am vrut sa iesim afara, dar n-am putut, nici ieri, nici azi, ca se repara strada si toarna astia bitum si pute si-mi fac praf rotile de la carucior.

dya, Tamiflu ala, care a fost incriminat pentru moartea unor copii chinezi, daca nu ma inseala memoria...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Agnes de Szmonic, Bogdan de Tuchi, David de Delia, baietelului Evei, Alice de Veronica, Andrei de Tutu, Marius de Paula, Carla de Iulia... o multime de sarbatoriti!

Io-s acasa... bebe e la childminder... chef sa adun prin casa nu am desi totul e cu fundu-n sus (inca nici nu am ajuns sa despachetez toate bagajele de week-end)...asa ca stau si ma dau pe net!

Ledi, sa stii ca si Mister sta uneori aplecat in fata, asa cum zic fetele, cand e ocupat cu una alta (jucarii, pisici etc). Dar daca medicul zice ca i-ar prinde bine niste kineto lui David, ajuta-l sa faca, sigur o sa-l ajute si in nici un caz nu o sa-i faca rau, nu? Eu am intrebat-o ieri pe mama (medic si ea) cam la ce varsta trebuie sa stea/sa se ridice singuri copilasii in fundic si mi-a zis si ea tot asa, 7.5-8 luni, unii chiar si mai incolo.
Succes la ales si cumparat scaun!

Cristi, las' ca se obisnuieste si Carol sa pape din scaunel! Si pana nu uit iar... LA MULTI ANI cu intarziere lui Cristi de ziua lui!

Lisa, sper sa treaca reguseala Anuscai

Crisspy, o sa stea si Razvan in fundic, nici o problema, e inca micut.

Veronica, felicitari pentru "pa-pa" ul lui Alice si pentru parametri frumosi! Si ce vocabular bogat are deja! Asa-i, iti va fi prinde bine cate o "pauza" in Romania... nemaivorbind si cat de fericite vor fi bunicile sa se ocupe de Alice!

Kristinuz, rau imi mare ca nu mai plecati in concediu... poate-poate reusiti sa "fugiti" un pic mai incolo

Dya, superba Maya, are niste ochisori!!

Selene, iubita, incearca sa nu te mai stresezi pentru altii. Tu faci curat cat poti si cand poti... ai grija sa fie curat unde stai tu cu Daria, in rest... doar cat poti. Mai ales daca munca ta nu e apreciata, nu are rost sa iti iei din timpul pe care l-ai putea petrece cu micuta ta! Bunica... e bunica, dar Daria e prioritatea ta numarul 1... iar matusa ar trebui sa stie asta! *Big hug" de la noi

Raluca, apar si eu sa-ti urez "Bine ai venit" si sa te felicit pentru bebe frumos foc!

Miere, ce mare si frumos e Aidan ! Sa aveti distractie faina in Miami, sa va simtiti bine!

Anca, ma bucur ca ati petrecut frumos in Canada si ca lui Andy i-a placut excursia!

Ahaha... merg sa-mi fac o cana de ceai sa pot sa o savurez in tihna... si dupa aia ma duc sa aduc puiul mic acasa. Sper sa nu fie iar "ofuscat" ca l-am lasat si m-am dus fara el
Mai incolo iesim cu totii la restaurant ca e ziua de nastere a unei prietene si suntem invitati toti trei...deci nu trebuie sa-mi bat capu' ce mananca mami si tati de cina

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumim, Dark!

Am admirat pozele de pe gmail, mai, fetelor-mamici de doi copilasi, ma convingeti si pe mine sa mai fac unul...

V-am trimis si eu cateva poze cu Dari si caruciorul cel nou.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari Michelle
sarbatoritilor

Dark zice "mama", zice, asa ca bravo

Apropo de asta dimineata imi zice Dori mami "ni" inseamna "uite (fi'miu e pe jumate ardelean ca sa intelegeti) si "san" inseamna soare (au facut ceva engleza la camin deci "sun") Deci Nissan inseamna uite soarele Nu va spun ca de cand ne plimbam matinal stiu toate marcile de masini si embleme si tot. Facem socoteli alternativ cu recunoscut marci de masini. Si evident eu sunt aia ce pierde.

Fabi are cica laringita. Sper sa ii treaca. Deocamdata luam numai nurofen. Bubitele le tinem sub observatie, de la bai cu tarate abia se mai vad.

Voi pentru dinti le-ati dat ceva preventiv? Si ce? Ati vazut cand ieseau?
Bebelusi vad ca tu ii dai. Se vedeau deja dintisorii?

Miere ce mare e Aidan. Las ca vezi tu de acum lipsa de timp si condititie fizica ce o sa ai.

Ledi asa sta si Fabi in fundic. Eu zic sa nu te stresezi inca.Pe 18 august suntem in Mamaia. Sper sa ne vedem.

Aaa Ciufik ce facusi cu Ardealul??? Ca nu ai dat nici un semn duminica.

Ce ochi mari are Maya

Kristinut tu faci cerere de suspendare a CIC la tine la serviciu si sotul tau face cerere de intrare in CIC la el la lucru. Intre timp ar fi bine de mers unde ti-ai depus tu dosarul pentru indemnizatie ca sa vezi ce trebuie sa contina dosarul lui.

Vero felicitari pentru parametri si vocabular

Gata plecam la tara... Sper macar o ora sa respir si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Multumesc fetelor de complimente,
Intr-adevar, toti imi spun de ochii ei- si mie imi plac!

Intrebare:cum dati voi picaturile de fier?
Are ceva dc i le dau in apa de baut?
Fetei mele nu-i place dovlecelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

dya, lui david ii place dovlecelul, dar noua nu!

puiutzul meu are 6 luni!

Mergi la inceput

zicea cineva de chicco zanza no cu baterii...functioneaza? ca as vrea sa iau si eu. david e plin de intepaturi saracul, si cum seamana el cu maica-sa...are si alergie la ele, deci bube imense!

puiutzul meu are 6 luni!

Mergi la inceput

aaaa...si mai am o intrebare. a congelat cineva papica pana acum? azi am gatit mai mult si am pus in recipiente in congelator. mama m-a certat, a zis ca daca tot sunt acasa mai bine ii fac in fiecare zi. e adevarat intr-un fel...dar asa i-am facut din multe legume si a iesit f f bun, cand fac in fiecare zi combin cam 2, max 3. ce ziceti voi, sa ii dau maine congelata sau sa o arunc?

puiutzul meu are 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

delia,eu stiu ca poti sa o congelezi fara probeleme. asa am sa fac si eu cand ne intoarcem acasa.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput