Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lisa eu nu-i dau miezul ala cu seminte.Asa fac eu.E ok si cu seminte,dar eu i-am dat initial fara seminte si asa am ramas.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Of e atreia oara cand ma apuc de mesaj

Sunt plangacicoasa..Andrei e un copil mofturos,asta e cu asta defilez.Ma suna pe Rds colega mea cu care mai vb eu , cea pe care am vizitat-o sambata ..gravi in 38 s sa mi tina socoteala.Ca a vbit ea si cu o alta colega a noastra care are un baietel L de 8 luni ca...eu gresesc, ca ce e bulibaseala asta , cum adik dc Andrei nu a terminat fructele la ora 11 sa i dau din ele si la ora 2 dc a refuzat piurelul.si cum ii mai dau san si in timpul zilei????ca nu vrea sa pape sa l las sa urle , sa stea nemancat.Si cum de nu adoarme pn la 12 noaptea..ce e asta???copilu sa aiba program ..de masa , de somn.Si cum adik adoarme in leganel ziua...dhhh singur ca e mare..

Si cum adik stau pe forum?Ca numai frustratii si antisocialii stau pe forum..o zi cu debut minunat!

Bebelusi ai venit acasa???Ca parca as vrea sa vbesc cu altcineva pe rds mai incolo...

Cristi nu avea ce cauta acolo doamna.Ai fct f bine.La multi ani lui Cristi!Chiar dc intr-adevar nu mai e contagioasa

Crisspy f bnine sa repeti pt ca mie nu mi se pare ca el are nev de fier.Imi amintesc si disc de atunci sa vedem din nou hemograma si sideremia.

Selene poate am uitat eu sau am sarit ce masa ai luat?sau scaun de masa???Si pune perne dc o mai lasi singura in patul mare..cat inca nu le escaladeaza

Korrucia dp cum vezi cine nu are probleme nici nu pricepe cum e cand ai.Eu incerc sa i respect principiile sa primeaca branzica si carne si incerc ........ORICE SI ORICAND

Ledi si tie un pupic mare ..incet incet va manca David.Cat priveste homeopatia nu stiu f multe neaparat dar atat timp cat nu face rau o mama sau un om intr-o situatie poate incerca orice, e liber sa o faca.Cu raspundere evident, de altfel Ledi a fost la medic.Poate ar tbui sa neuroped pe David ca sa te linistesti si tu si sa stii ce ai de facut

Branza: la 500 ml lapte ies cam 200 gr de branza.Fierb laptele si cand da in clocot torn lamaie....cateva pic vezi si tu --mai ales Tu Lisa ca le ai cu bucatareala--cand se formeaza branzica.Apoi tifon pus in strecuratoare si asta e branza.Lapte obisnuit sau lapte praf de ex Bebelac...ce vrei tu

Ma duc sa ma racoresc ca mi vine sa urlu...e asa usor sa judeci cand nu te lovesti zilnic de problemute si refuzuri

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

irina - nu-ti fa nervi degeaba, ca cine nu e in situatia ta fix nu poate sti cum e. pt straini nu e bine nici daca e copilul prea cuminte, nici agitat nici nicicum. da nu ei au responsabilitatea sa faca om din el.

dimpotriva, din tot ce am citit tu faci foarte bine - daca nu vrea copilul sa manance nu trebuie obligat. si daca lui titi ii trebuie asta i se da si gata. pana mai este de unde.

iar cu lasatul copilului sa urle... no comment.

si eu am rds

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac stai calma draga cuscra .... toate ne schimbam in urma nasterii si mai ales cand vedem ca bebe nu se creste doar din carti ... si tu te-ai schimbat de cand erai gravida in mod de a gandi despre cresterea unui bebe ... si eu ... si toata lumea ... ne-am adaptat de fapt la dorintele bebelusului ...

daca cineva vrea sa il lase plangand sa ii dea drumul ... sau alte chestii .... e usor sa vb ... e greu sa aplici ....

asa ca las-o sa devina mama si apoi vb cu ea ...

corina si noi va pupacim pe toti .... am facut copilul din dragoste ... cu dragoste sa il crestem ... si din carti doar cand nu stim ceva ....

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ideea e eu sunt adaptabila,chiar si cand cineva greseste flagrant vbesc cumpatat si fara sa ma"dau mare" ca eu stiu le fac le dreg, incerc zilnic sa invat din greseli si primesc domne niste replici de ti sta mintea creata...Si da tre sa fii maleabil, nu exagerat dar oricum..copilul nu e obiect si nu poate fi crescut rigid..si mama e o fiinta SENSIBILA nu intrii cu papucii in sufletul ei...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hahaha Irina,antisocialii si ei frustrati...si sa lasi copilul sa planga>??? ia da numele sa ne ferim de viitoarea d-na doctor.
si eu am rds,daca ai nevoie sa te plangi,suna linistita. tx pt reteta de branza,am sa incep sa ii fac si eu Anei

cami cum se mai simte Alina? Galusca ce face?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

irina - ai vazut si tu cum mananca al meu. numai intins pe spate, daca se poate in centrul de joaca. altfel scuipa mancarea sau si-o scoate cu mana din gura

sa-i iau scaun de masa? ar ajuta la ceva?

da, asa papam tot, fara scandal (exceptii mai sunt, gen supa de rosii de azi) da nu se inneaca.

Mergi la inceput

ma refer daca sa ii iau scaun de masa din acela inalt si sa stam la masa toti

ca are unul mic - adica premergatorul are niste picioare care-l fac scaun de masa, da acolo nu sta locului, are chef de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare si de la noi!
Veniram, finally de la Olt...cred ca ne si uitarati...
ne fu foooaaaaarte dor de voi, mereu ma gandeam, ce ar zice fetele de pe forum, sau :"off, de ce n-oi fi luat laptopul cu mine, ca intrebam pe frum" cand aveam acte o nelamurire..
ne-am taranit de toit...ne-am bronzat, ne-am jucat cu puii, am stat afara toaata ziua, si cu burtica la soare dupa 5-6 seara..Ieseam de la 6.30, 7, cand se trezea si stateam pana pe la 8.30-9 cand se culca, uneori dormea la aer...asa ca acu' s-a invatat, trebuie scos la aer dimineata, dar pana ma imbrac eu, pana ma pieptan, pana ma aranjez.....se face 8.30...la tara ieseam pur si simplu din casam si in poijamale, si ciufulitra, si afara ma pieptanam..dar de maine o sa-i deschid fereastra, nu mai cobor cu el asa de dim, cu okii umflati de somn..
Noi mancam dimineata fructe cu branzica, apoi tzitzi, pe la 12-1-2-3, legume cu carnita ori cu galbenus, apoi iar tzitzi ca fara nu se poate, pe la 5-6, afara, cereale, apoi iar tziti. de fapt tziti anytime si aproape anywhere..de fapt anywhere unde se poate sta culcat, ca numai asa vrea printul.
Asa, e vreo problema daca cerealele i le fac cu apa?ca nu mai supot sa ma mulg, dureaza f mult, si in plus, noi pe la 5-6 suntem afara daily..cand pot sa intrduc iaurtelul? ca cred ca o sa i le dau in el..

sunt in urma rau cu cititul...citesc si mai revin..

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ce bine era la tara..ii dadeam numai frcte si legume din gradina, de la mamaia mea..:mere strugurii, pere, morcov, dovlecel, fasole pastai, ardei, rosii...
aaa, si eu branzica i-o fac din lapte direct de la vaca, fiert, si apoi il mai incalzesc pana la fierbere si pun zeama de lamaie..o fi gresit?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput