Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

nu il las asa.il spal bine si il las asa. hai fugi si te relaxeaza
ce bine de tine eu de dimineata fac curatenie spal lenjeriile si fac mancare si sunt terminata si eici e o caldura de mori sunt mai bine de 40 grade.breeau apa ca o rata

25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata de la mine
fetelor eu acuma ca am cumparat deja patutul cu toate accesoriile si caruciorul...parca numai la prostii ma gandesc...ma gandeam eu ca daca s-ar intampla ceva ce as face cu ele, chiar l-am intrebat pe cubis ca patutul l-am putea demonta.....ma tot gandesc ca nu le-am luat prea repede...
nu sunt eu superstitioasa, ca nu-i voie sa iei nimic la copil pana nu se naste, dar acuma parca ma ,,roade'' gandul asta.....tot ma gandesc ca daca se intampla ceva, ce fac cu toate?
offffff ce nasolll
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

21+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

am schimbat semnatura, dam de baut ce va pofteste inima

22+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Roxyaly, la fericiti si frumosi ani, sa fi iubita, sanatoasa, sarcina sa iti mearga exceptional, fara internari, iar bebe sa se naca usor si sanatos!Bun dimineata si de la Cluj, burtici, o zi usoara! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataaa!
Mai da ce cucuvele de noapte avem aici..
Roxialy, LA MULTI ANI!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE TOTI AI TAI,SI DE BB ..CAT DE CURAND!
Camy, hai la raport, ca ne tii pe toate curioase aici, cum a fost la eco???

Proaspata Doamna!

Laura, 25+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor si multi ici
Ati scris mult de ieri dimineata pana acum, nu gluma, dar mi-a placut sa citesc.
Asadar, nepotica mea, care tocmai a implinit 2 ani, a ales numele micutei mele: Oana, cred ca era singurul pe care il putea pronunta. Vorbeam cu sora mea de lista de nume care am pregatit-o pentru edzbaterea cu iubitul meu. Si ea tot repeta Oana si mangaia burtica si il pupa pe bebe.

Legat de fu-fu, si noi suntem activi. Pana acum nu am avut probleme ca sa fie necesara suspendarea si ma bucur.

Lumi, relaxare totala, stat in pat, liniste, fara yoga si alte activitati, ca sa se inchida colul si sa stea bine bebela pana la nastere.

Crlp este bine sa ceri sfatul medicului. Daca ai progrmare in zilele ce urmeaza nu ezita sa-l intrebi. Si, daca persista, fuga la spital.

Camy, rezultatele?

Katy, Shtephy, cand s-a nascut nepotica eu am fost mama de imprumut. sora mea are un somn profund si nu o auzea cand plangea noaptea, asa ca eu dormeam cu ele, asa ca stiu cum este cu trezitul neoptea, schimbat bebelusul, dat mamei adormite sa suga si apoi tinut pentru a da gazele si inapoi in patut. Tatal era mai mult absent, pana a plecat definitiv, nici macar nu si-a amintit sa o sune pe fiica lui de ziua de nastere. Parctic, aproape zilnic, am fost langa aceasta nepotica deci stiu in mare cam ce trebuie facut. Cu toate astea ma crizez ca daca nu ma descurc, daca nu a lapte, daca se imbolnaveste, etc.

Viitoare mamica in culmea fericirii 22+ (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Roxyaly

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna burtici!dau de baut ce vreti voi azi facem 23 saptamani. nu am mai intrat de mult sa postez ceva,dar va citesc zilnic.noi santem din ce in ce mai activi. sotul a plecat in Germania pana la sfarsitul lui oct.asta nu ne place,dar asta e.
apropo de carucior si patut...eu le-am luat inca din toamna anului trecut din Germania ca doar nu cer de mancare...si acum numa bine ma scutesc de cheltuieli mai mari(la noi as fi dat mult mai mult pe ele).
in 10 aug vine si al meu tatic din It cu multe hainute pt piticadeabea astept sa vad ce hainute ia luat Raisei mama
urmatorul eco il avem pe 11 august...sper sa fie bine
va pup pe toate neconditionat si sa aveti grija de voi si bb miscareti si papaciosi sa aveti

delia 23+ Ingrid-Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Roxyaly, multi ani de fericire, bucurii nesfarsite sa-ti aduca bebe, sanatate si prosperitate. Toate dorintele sa si te implineasca.
La multi ani!

Viitoare mamica in culmea fericirii 22+ (20+)

Mergi la inceput

roxyaly, LA MULTI ANI !!!!!

22+ David

Mergi la inceput