fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cris,hsg se face pina in z10,nu z14 ca atunci esti la ovulatie
daca intirzii mai bine faci luna viitoare ,nu risca

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am facut si luna trecuta HSG ... si mai mult ca sigur ca sunt infundate trompele ... cel putin stanga sigur e ... In septembrie ash fi vrut sa fac laparo ... ca inca mai sunt in concediu ... Nush, parca nu ash vrea s-o mai lungesc. Poate vine totusi din concediu in 10 august...si atunci e ok ... dar daca nu vine ... nu vreau sa pierd luna Vreau neaparat laparo in sept cel tarziu Nush, parca m-am saturat sa stau si sa nu fac nimic ... vreau sa stiu ce baiuri am ... si la ce sa ma astept pe viitor. Cand vad cati bani cheltuiti voi pt IA si FIV, pe mine ma apuca plansu ... ca n-ah putea aduna in veci atatia bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Uratica ma faci sa ma chinui sa citesc la calculator(am fost la oftalmolog la consult si mi-a pus picaturi de nu mai vad nimic de o ora) sa aflu vesti bune de la tine de la tine si tu...cred ca bei pe sustache, oricum noi toate stim sigur ca ai luat cu brio asa ca ne vom cinsti si noi pentru tine
Bruni
Bytzi multa bafta mai departe, sa fie cu noroc pe c.natural
Kry cum se mai simte graviduta noastra?
Moni ce fac printesele, tu cum te sinti? vrem poze.
salut pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Criadema scumpa sa inteleg ca de lunea care vine( 10.09.2009) ne putem intalni? dar intre ce ore te pot suna sa nu deranjez ca eu stiu ca voi aveti program de nani, papa, plimbare....si nu vreau sa vil stric. M-as bucura sa ne putem intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata.
e servita..
mara ,cum a fost in concediu?
uratica ,hai spune ne ce ai facut ,in 6 am inteles ca pleci in spania, nu ne tine in suspans..
criadema , o sa te distrezi la mare cu strumfii tai
fetelor va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Vin si eu cu intarziere la , dar eu o servesc cu un pahar de Eu snt in asteptarea uratilor azi ar trebui sa fie Z1 ... sper sa nu intarzie, ca incep sa-mi fac sperante si nu-mi place

Voi ce mai faceti, fete minunate? Nu stiti nimic de uratica? Hai fata frumoasa si da-ne vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

nimeni nu stie nimik de uratica ,se intimpla ceva ciudat

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Buna dimi
uratica, sper ca n-ai de gand sa pleci fara sa treci pe la noi, ca te bat
Eu azi sunt intr-o stare Mi-a aparut un herpes mare si urat , mi-a cazut o plomba pe partea stanga...mi se misca o masea pe partea dreapta ... si am simptome de urati Cand vin, vin toate odata
Voi cum sunteti?
Pupici la fete optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Va salut pe toate, aseara ne-am intors din concediu... azi am inceput munca. Sper sa apuc sa citesc din urma tot ce a-ti scris.
Anamyte astept sa dai startul, ca poate asa o sa se molipseasca si la mine.... nici eu nu am nici un chef sa ma apuc iar de umblat la monitorizari, dar trebuie sa ne mobilizam.
Kry cum iti merge sarcina?
Mara cum ti-a trecut concediul?
Va doresc la toate numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina270898 spune:

Salut, sunt Adina din Cluj! Am un mesaj pt. Bombonique...m-ar interesa injectia de Pregnyl 5000 daca mai este valabil anuntul tau. ID-ul meu de messenger e "adina270898", daca poti te-as ruga sa-mi lasi pe mess un mesaj.

Mergi la inceput