As vrea daca cunoasteti sa-mi recomandati si mie un dermatolog/estetician bun pt indepartarea unor puncte albe ce se afla sub piele, sunt asemenea unor cosuri(umflaturi) dar sunt dure, nu se scot si dau un aspect inestetic al tenului
Ai fost la vreun dr pana acum?Cum ti-au aparut si cate sunt?
II spune cumva acnee microchistica?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
nu n-am fost la dr pana acum, dar vreau sa merg; nu am decat unul, nu este mare si nu deranjeaza..dar nu-mi place sa-l am ![]()
da, cred ca apar de la acnee si de la excesul de sebum, porii se inchid si se formeza o mica umflatura
Baietelul meu avea acest tip de cosuri, asa cum le-ai descris tu, pe nas si in jurul nasului. Am fost la dermatolog si se numesc asa cum zice si dicirstea, acnee microchistica. I-a recomandat un unguent se numeste Retin-A, cu care sa se unga in start subtire inainte de culcare. Dupa 5-6 aplicari deja aproape au disparut.
Tana
Nu stiam de unguentul asta. Cat de mare erau cosurile baietelului. Sotul meu are pe jumatate de spate si unele pe piept. O parte i le-a scos la spital (cauterizare) pentru ca erau adanci, in piele. Din cauza durerilor si a aspectului inestetic (gauri) a renuntat la cauterizare si i s-a recomandat "Roacutane" dar care are mai multe efecte adverse foarte naspa, asa ca am renuntat si la tratamentul asta. Credeam ca n-o sa mai scape. Acum ramane sa incerce si crema asta.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Nu erau foarte mari in exterior. Erau de aprox 2 mm, albe, crescute in exterior, doctorita a spus ca sunt mai mult in interior.
Tana